![]() ![]() |
Jun 21 2008, 03:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Kalua, la multi ani Ninei!
Am intebat ca nu stiam sigur daca-i azi sau maine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , dar a tebuit sa fug ianinte sa prind raspunsul! |
|
|
|
Jun 21 2008, 03:37 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
La multi ani scumpetei tale, Kalua !
Sa te bucuri de ea pana la adanci batranetze (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (ale ei ) ... E o varsta frumoasa, 12 ani... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 21 2008, 04:10 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
kalua, iti doresc ca Nina sa fie an de an mai isteata si mai talentata. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sunt ca un zombi. Am fost la tubco de dimineata si m-am invartit ca o gaina beata trei ore printre standuri. Caldura si zapaceala mi-au venit de hac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Povestesc la topicul cu pricina ce am luat. |
|
|
|
| kalua |
Jun 21 2008, 04:57 PM
|
|
Musafir |
Multumesc, frumoaselor! Lasa ca va povestesc mai tarziu catastrofe. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Jun 21 2008, 09:40 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Hello gagics! Moaa, cat mi-a luat sa recuperez! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu ieri am avut liber si nu am mai intrat pe calculator. Am fost la analize mi-am facut o mie de draci din cauza sefei care m-a sunat ieri de vreo 10 ori. Cred ca a stat numai cu nasul in dosare sa vada cu ce poate sa ma mai prinda, sa ma faca sa ma simt vinovata ca mi-am luat liber (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Inchipuiti-va, m-a sunat si la 9 dimineata, cand stia ca sunt cu acul in vena! Ma rog...
Tot ieri am condus doua ore, apoi Mr Szimcsi m-a pus sa conduc si pe drum public, desi pe avarii (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Oricum, sunt determinata sa invat bine! Azi m-am trezit la 2 :| Apoi am facut smotru pana la 7 seara. Apoi m-am apucat dfe gatit, la 8 am oprit aragazul si am plecat iar la condus, iar acum gatesc inca. Deci, Maat, iubita, sa nu te superi ca nu te-am sunat sa mergem la film, dar nu am avut timp (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maine plec la plaja (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 21 2008, 10:11 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Nici nu puteam: azi am fo la birou pina dupa=masa .apoi am venit acasa ca am facut un puseu de tensiune si nici acum nu ma simt bine. Si, oricum, nici nu mai rula satc. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 22 2008, 12:02 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
la multi ani fetitei tale, Kalua.
Eu maine ma duc la nunta si n-am somn ce naspa o sa fie daca oi fii obosita. Azi am umblat o gramada mi-am gasit si incaltari le pun poza luni ca maine n-o sa am vreme. Am cusut azi cat pt. un an intreg cre' ca nu mai pun prea curand mana pe ac. Si cat urasc treaba asta. |
|
|
|
Jun 22 2008, 12:24 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 |
Hai Noruletz, du-te la somn sa fii maine odihnita si mumoasa!!
Distractie placuta la nunta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| pescarush |
Jun 22 2008, 01:15 AM
|
|
Musafir |
Kalua, la multi ani Ninei! Cred ca deja v-ati petrecut. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Noi am inchiriat aspirator cu aburi (sau apa, ce-o fi) si am spalat mocheta in toata casa azi. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am avut ceva de lucru, dar acum e curat. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 22 2008, 06:35 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata! Am dormit ca un prunc, desi in parculetul de langa s-au aciuat nise "tineri" pusi pe baut si petrecut. Cand m-am trezit, a 7, tocmai incepusera un refren de la 3SE. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Diana, sper ca te simti mai bine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 10:44 AM |
|
|