![]() ![]() |
Jun 22 2008, 09:15 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
O zi faina sa aveti! |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 22 2008, 11:49 AM
|
|
Musafir |
Neata, gagici!
Da, abia m-am trezit. Asta-i weekendu'. Vreau sa dau cuiva aparatul meu foto digital vechi cu card cu tot, ca eu mi-am luat altul. Ce pot sa fac sa rad cardul de tot sa nu mai poate recupera poze nici daca vrea? N-am chef de surprize ciudate, nu stii niciodata. E un card SD. Ca cica ar fi programe de recuperat date si dupa ce cardul a fost formatat. Va prisiepiti la din astea? Informaticienii de pe aci. S. |
|
|
|
Jun 22 2008, 03:13 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
N-am idee, ar trebui sa cauti info pe net. Informatica nu inseamna neaparat softuri de aparate foto.
La mine e cald de lesini, cica ar fi 34 de grade, desi eu cred ca sint mai multe... |
|
|
|
| angeldust |
Jun 22 2008, 03:29 PM
|
|
Musafir |
Io am dat drumu la aer conditionat si stau ca ursu in barlog (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Doamne ajuta ca mi l-am pus in primavara ca lesinam de cald deja cred. Apt. meu e orientat spre sud si nu e nici urma de umbra pe ele de dim pana seara.
|
|
|
|
Jun 22 2008, 03:43 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Eu tre sa pun la noul birou si acasa, ca nu le-am mai luat de la biriul de unde m-ammutat si acasa nu a fost nevoie ca aveam niste copaci imensi in fata geamurilor care imi faceau umbra si racoare. cum copacii desi sanatpsi au fost taoati, anul asta e musai sa mai dau o circa de bani si pe aere si pe electrictate si sa contnui si eui la incalzirea globala (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
o tai acasa ca iar mi-i rau . |
|
|
|
| angeldust |
Jun 22 2008, 04:01 PM
|
|
Musafir |
Avelo grija cu raul asta ca nu-i a buna! Las-o mai moale cu cafelurile si tigarile pe caldurile astea (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
|
Jun 22 2008, 04:05 PM
|
|
|
cafea nu am baut nici un sfert din cit beau in mod obisnuit si nici tigari nu prea am bagat.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 22 2008, 04:30 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna gagici!
Aseara am lucrat pana la ora 1 si trebuie iar sa ma pun pe treaba acusica. Am dormit f mult in weekendul asta si greturile nu ma lasa-n pace. Ma simt slabita si fara vlaga. Am noroc ca barbata-miu a fost un scump si-a facut treburile gospodaresti. Si noi stam cu aerul deschis de dimineata, c-ar fi rupere altfel. Di, ce-ti mai face julitura? |
|
|
|
Jun 22 2008, 05:44 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Dupa o repriza de shopping nu foarte justificat si club azi noapte, am cam ramas cu buzunarele goale pana la sfarsitul lunii... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ar avea frate-miu o gramada de datorii la mine, dar niciodata nu le da inapoi, nu stiu de ce ma mai obosesc sa tot il "imprumut". (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am fumat o groaza azi-noapte, deci promit ca nu mai pun gura pe asa ceva urmatoarele saptamani. |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 22 2008, 05:51 PM
|
|
Musafir |
Buna seara...eu am fost la mare azi si sunt foarte fericita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) M-am si bronzat putin...m-am balacit si in mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ...si m-am incarcat si cu ceva energie de care cam aveam nevoie...
Sweet eu fumez de zece ani si la fel faceam si eu la inceput, ma prosteam prin cluburi spunandu-mi ca nu voi deveni dependenta....dar uite ca acum fumez in fiecare zi jumate de pachet (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sooo renunta definitiv la ele...cat inca mai poti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 09:59 AM |
|
|