![]() ![]() |
Apr 27 2007, 05:17 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Fetete, si eu am avut azi o dispozitie de dat apa ala soareci la greu.... plus balegoseala cit cuprinde...
Forte, ti-am zis io ca ii dai pe spate? Asteptam sa ne dai de baut un cosmo virtual dupa ce inchei mataluta contractul... (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) @anjel, io ai em a rial bici! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 27 2007, 05:28 PM
|
|
Musafir |
hai sa lasam plansu ca si eu mai am nitel si dau la shoareci de oboseala. dar pe de o parte e bine - a fost o zi care a hotarat viitoru' pentru 2 ani (daca tragem tare evident), e o zi in care cred ca se pune punct la 4 ani de munca cu altii... si problemele mele de zi cu zi pe care le ignor, ca si asa nu am solutie la ele.
|
|
|
|
| divi2007 |
Apr 27 2007, 06:31 PM
|
|
Musafir |
vad ca nu sunt singura eu am o stare azi f nasoala s a accentuat de zilele trecute ma simt molesita, varza mai bine zis (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) , am facut si sinuzita si bronsita cum naiba nu stiu, stiu doar ca m a intors viroza de 2 ori dar a 2 a oara m a doborat, fac injectii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ,
acum e si partea buna fac infuzii ca ma doare capul si ce am descoperit e ca face f bine la ten aveam niste ridulete de expresie si s au diminuat si doar de 2 am facut pana acum (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) macar atata ca si asa nu mi place sa fac infuzii dar acum am dubla motivatie, deja ma simt mai bine mi am zis oful macar |
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 27 2007, 06:42 PM
|
|
Musafir |
Si eu am avut azi o dispozitie 'plangacioasa'. Ma simt obosita...si ma asteapta 2 saptamani full de munca. Aveam de gand sa-mi iau de lucru acasa, dar am renuntat. Am zis ca vreau sa ma odihnesc, sa dorm mai mult.
Forte, felicitari, ma bucur din suflet. Oamenii care sunt isteti si muncesc merita sa fie apreciati si rasplatiti profesional. Acum astept sa ma viziteze o amica, arhitect, ca sa ne mai consultam in privinta decorarii apartamentului. |
|
|
|
Apr 27 2007, 07:08 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
buna ziua!
se pare ca e ceva in aer (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca si eu sunt tare prost dispusa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 27 2007, 07:31 PM
|
|
Musafir |
roxanica, inca nu sunt de felicitat. mai sunt multe de facut... foarte multe
|
|
|
|
| roxanica10 |
Apr 27 2007, 07:45 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 27 2007, 08:02 PM
|
|
Musafir |
s-a semnat unu' acum 2 saptamani, am primit garantii pt viitor da' pana nu ma vad cu actul la mana nu cred nimic...
|
|
|
|
Apr 27 2007, 08:09 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 |
pe mine m-a suparat cineva.. hrr.. ia sa ma culc ca si asa ..
|
|
|
|
| kalua |
Apr 27 2007, 09:02 PM
|
|
Musafir |
forte, bine c-a fost bine, felicitari. Au zis ceva pana cand trimit actul?
Mie nu mi-e bine, cred ca iau o aspirina si ma bag in pat. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:09 PM |
|
|