IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1929 1930 1931 1932 1933 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jun 22 2008, 05:53 PM
Post #19301

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Te invidiez, Kary! Si la noi a fost vreme excelenta pe litoral si apa buna de balacit. Cred ca doftoreasa a pus-o de party pe plaja. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sper ca saptamana viitoare ajung si eu la o balaceala in mare! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jun 22 2008, 05:59 PM
Post #19302

Musafir

Asa placut a fost, cald in aer cat sa poti suporta si apa calduta (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Sunt putin suparata ca desi am evitat sa stau cu fata la soare m-am ales cu o pata maro sub nas de zici ca am mustata...frec acum de zor la ea cu lamaie (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar nu'i bai...eu sa fiu sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 22 2008, 06:08 PM
Post #19303

Moderator Global

Member No.: 1,055

E musai crema de protectie pentru fata, cu factor mare de protectie (cam 50 e indicat). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jun 22 2008, 06:22 PM
Post #19304

Musafir

Am avut cu 30...dar nu stiu de ce m-am ales cu pata asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 22 2008, 07:25 PM
Post #19305

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Salutare, fetelor! Ce de sicutii pe aici, care mai de care mai interesante!
In primul rand, Kalua, sa-ti traiasca Nina si sa fii mandra de ea! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Di, sper ca ti-e mai bine cu piciorul (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

Sa zic si eu cateva cuvinte despre ai mei: tata a fost un mare crai la viata lui, mereu imi povestea de aventurile lui (fara amanunte, evident) si era tare mandru ca era poreclit Zeus. Cand mergeam la mamaia (mama lui) gaseam scrisori primite de la tot felul de fetiscane inamorate de el. Mamaia le pastrase fara motiv...
Muter a fost o doamna in adevaratul sens al cuvantului si inca e. Ea a fost cuminte din cale afara, cum erau femeile pe vremea aia.
Tare sufar cand ii vad pe amandoi albi si garboviti si imi doresc sa le dau inapoi si in plus tot ce mi-au oferit ei afectiv si material. De cate ori vin la mine ii fac sa se simta bine si primit cu drag...va amintiti intamplarea cu orezul chinezesc si curryul de peste? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Revenind in prezent, in acest we am fost la Balea. Am stat la o cabana rupta de lume, in padure, cu vedere la barajul Vidraru. Am facut tot felul de plimbari, inclusiv la Balea lac, unde era destul de frig. O sa pun si poze. Am mers doar cu sotiorul meu, desi trebuia sa mai vina un cuplu de prieteni. Dar a iesit f frumos doar noi noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Maine incepe o saptamana plina, sper sa treaca cu bine. Sa aveti o saptamana frumoasa.

Va pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 22 2008, 09:06 PM
Post #19306

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Kari, o jumatate de pachet pe zi? Cam mult.. Eu cand fumez asa mult, ca azi noapte ma apuca o scarba si o repulsie totala fata de tigari de nici nu mai pot sa pun gura pe asa ceva, dispare tot ce consideram eu ca "fun" pana atunci. Sincer, din postarile tale, iti conturam asa un profil romantic si suav, nu ma asteptam sa ai astfel de obiceiuri/dependente. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Si eu vreau la mare..va invidiez! Dar inseamna ca eu o sa am nevoie de extra protectie ca sa nu ma trezesc cu pete de hiperpigmentatie.

Zeus?! Ca Basescu acum? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 22 2008, 09:07 PM

+Quote Post
Diana.
post Jun 22 2008, 09:18 PM
Post #19307

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Buei, nu te lua de tatal fetei. Rautate mica ce esti!
Ca io nu=s suava deloc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 22 2008, 09:26 PM
Post #19308

Membru de Onoare

Member No.: 1,359

Apai nu stiam ca asa ii zice lui Basescu... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 22 2008, 09:41 PM
Post #19309

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu am fost azi la hoinareala prin oras si am facut o groaza de lucruri. Cel mai important si mai important, am fost la o testare a tenului la Vichy. Tine chestia asta pana pe 2/3 iulie, zilnic, intre 10-20, in parculetul de la Unirii. E foarte completa, cu raze pentru a vedea petele de pe ten cauzate de soare, elasticitate a tenului, tip de ten, sensibilitate, nivelul de dilatare al porilor... Si recomandare a produselor lor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe langa asta, observ ca devin din ce in ce mai "tupeista", iar asta imi place! Am dat azi in autobuz doi domni la o parte, ca stateau in locul unde ar trebui sa stea carucioarele, si cand au vazut o femeie care se chinuia sa tina de un carut, nu s-au sinchisit sa faca loc, si apoi la terasa m-am luat de unii care ne faceau poze fara sa ne iceara acordul. Se uitau ca viteii la poarta noua cand le-am zis (IMG:style_emoticons/default/box.gif)
Roxica, ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 22 2008, 10:10 PM
Post #19310

Musafir

ola girls

eu sunt fleasca de la caldura , ma oboseste de nu am deloc energie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

acum ma uit la meci hai SPANIA

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1929 1930 1931 1932 1933 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 09:29 AM