IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1932 1933 1934 1935 1936 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jun 23 2008, 09:28 AM
Post #19331

Musafir

Neata!

De vineri, de cand am plecat de la serviciu, pana azi dimineata, mi s-au scris cel putin 60 de e-mailuri. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Deci...pe cai! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)

Multumesc pentru urari si sa ne rezolvam treburile bine si repede!
Go to the top of the page

+Quote Post
angeldust
post Jun 23 2008, 10:23 AM
Post #19332

Musafir

Ka, eu am peste 1000 de mailuri necitite pe mailu de scarbici (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Of corz, unele din ele nici nu o sa le citesc vreodata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
mps
post Jun 23 2008, 10:43 AM
Post #19333

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 1,591

Buna dimineata! Incepe Bac-ul... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 23 2008, 11:17 AM
Post #19334

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC00714.jpg)

(IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC00712.jpg)

Au iesit le plimbare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 23 2008, 11:19 AM
Post #19335

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

multam fain de urari, interviul a fost super ok, am avut parte de o ora foarte interesanta, de la discutii despre fonduri nerambursabile si relatia cu institutiile statului am ajuns la fotbal (tipul era turc si se imbracase in rosu pentru ca urmau sa joace turcii in seara aceea). acum sa vedem daca ma suna zilele astea, eu sper (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

am fost weekendul asta la ai mei, m-am dus la tara si m-a cam muncit maica-mea. m-a pus s-o ajut sa puna rasaduri de varza in gradina si sa ii culeg mazarea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) in schimb am mancat zmeura pana n-am mai putut, nici n-am mai spalat-o, stateam jos si cum culegeam una cum ateriza in secunda zero in gura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) de azi revin la regim si la saritul corzii. iar afurisita de bunica-mea, dupa ce ca m-am dus sa ii fac cumparaturi, am avut grija sa ii duc si ei din bunatatile facute de maica-mea (in timp ce frate-miu a refuza sa o ajute cu ceva) i-a dat bani lui si l-a pus sa nu sufle o vorba despre asta in fata mea :| si cand eram mici facea la fel, il umplea de bani (frate-miu nici o lingura nu o spala daca nu era remunerat cu varf si indesat pentru asta) si eu mereu prestam pe moka.

o tulesc sa citesc si restul topicurilor de pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

PS: si am cea mai frumoasa si dragalasa vitelusa ever, nu mai saturam s-o mangai si s-o pup. m-as fi jucat non stop cu ea. deocamdata nu are nume, toata lumea o striga Fetita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ce rau imi pare acum ca nu am avut nici un aparat foto cu mine (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 23 2008, 11:26 AM
Post #19336

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Am fost la cumparaturi, e o caldura insuportabila. (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)
Mi-am luat manusi galbene pentru menaj exact ca ale mamei lui Dexter! (IMG:style_emoticons/default/hohote.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 23 2008, 11:40 AM
Post #19337

Membru de Onoare

From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Teo, ce draguti sunt puiutii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Si eu sunt la regim, Chinte (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) , ca in we nu m-am mai tinut, daca am fost plecata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Mie mi-s gheata si picioarele si mainile, de la aerul conditionat. Sper sa nu racesc (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Eu plec la masa.

+Quote Post
kary_pink
post Jun 23 2008, 11:44 AM
Post #19338

Musafir

Vai Teo mi-ai atins sufletul cu ratustele alea, mi-ai amintit de copilaria petrecuta la tara la bunici cand aveam grija de ''uti uti'' mele (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sunt scumpe foc ratele cand sunt mici si cum mama rata dupa ce cloceste ouale nu are grija de pui ca o closca, puii de rata se ataseaza foarte mult de omul care le ingrijeste. Ce mi-am mai intepat mainile in urzicile pe care le culegeam pentru ratuste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eram toata ziua in tarcul lor si ma jucam cu ele si le hraneam, le spuneam chiar si povesti...ce nebunie, ce vremuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Cald de numa numa, am iesit aici aproape la piata si nu stiam cum sa intru mai repede in casa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Un inceput de saptamana bun va doresc (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Sweet ...poate sunt eu si romantica si suava (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) dar sunt om....deci am si defecte pe langa calitati....

+Quote Post
happyCat
post Jun 23 2008, 11:55 AM
Post #19339

Musafir

Vai, Teo, ce minunatii de ratuste!!! (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif)
Fetelor care suferiti de caldura, va trimit de la mine niste aer mai rece, ca aici sunt vreo 15 grade afara. In weekend a plouat cu galeata.

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 23 2008, 12:17 PM
Post #19340

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Eu nu mai vreau soare, ca ieri am exagerat cu plaja si acum sunt ca un rac fiert (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1932 1933 1934 1935 1936 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 07:29 AM