![]() ![]() |
Jun 24 2008, 04:46 AM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
kalua cand ia vacanta Nina? zana mea azi a terminat. a trecut in clasa a 3-a (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
noi avem geamuri care gliseaza stg dreapta, am lasat o parte deschisa la unul din geamurile din bucatarie si AC-ul l-am pus acolo si-am completat restul de gaura cu un geam de plexiglas si-am lipit putin cu sctoch transarent. Bucataria mi-ati vazut-o la topicul cu pricina, deci aerul sufla cumva in toata casa desi la 38-40 de grade cu factorul umiditate face fata destul de greu. va trebui sa luam unul cu BTU-uri mai multe 'neata girlies |
|
|
|
Jun 24 2008, 06:48 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Vreau sa ploua!
|
|
|
|
Jun 24 2008, 07:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
'Neata! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Eu trista azi. Aflat dimineata sot plecat la Olanda. Concluzia: raman singura cu soacra (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 07:40 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Cu soacra si cu bebe, Teo. Spuneai ca inainte de casatorie te intelegeai bine cu ea. De ce nu incerci sa refaci relatia, avand in vedere ca nu mai aveti in comun doar o persoana draga amandorora, ci doua? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 24 2008, 07:47 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
Eu cred ca am sa mor de caldura...imi vine sa caut o scorbura, sa ma bag acolo si sa nu mai ies (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Si ca sa fie treaba-treaba, de azi nu mai am nici net (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Teo, multa rabdare cu soacra. Daca e si ea tot OM, va veti intelege cumva (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 08:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 24 2008, 08:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Buna dimineataa!!!
caaaalllllddd (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) si foarte multa treaba! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) o zi buna gagici!!1 (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 08:20 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata, fetelor! Dap, caldura mare, moncher (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) Nu prea am dormit asta noapte (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si ma simt zombie rau (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Bine ca am ajuns la serv si aici e racoare. Va pup, sa aveti o zi usoara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 24 2008, 08:39 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici!
Chinte, ma bucur pentru tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Felicitari Luizei, Pink. Ii tin pumnii in continuare. Cand o avea Lxn licenta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ? Kari, buna idee mi-ai dat cu colega noastra cea friguroasa. Mi se pare ca atunci cand faci exceptie de la majoritate, trebuie sa iei masuri si sa te integrezi...nu sa chinui tot poporu' dupa tine. Scorpi, pai deocamdata inca poftesti la dulciuri neconforme, dar dupa ce te vei obisnui cu regimul, vei vedea ca nu vei mai fi atat de tentata de ele. Poke, cum de n-ai net? Teo, si cat sta in Olanda? |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 24 2008, 08:47 AM
|
|
Musafir |
Eu nu ma impac cu aerul conditionat, nu prea il suport. O collega aci la biuro a facut inflamatie la plamani de la aerul conditionat, se dadea de ceasu mortii tot rau si rau si nu ii gaseau medicii de capat, ii ziceau ca are pneoumonie sau mai stiu eu ce. Si eu astvara am suferit de caldura, cu siguranta nu asa ca si in sud, dar a fost si aici. Nu stiu ce m-as face in Bucuresti, dar aerul conditionat poate fi periculos.
Grija mare fetelor, beti multe lichide. La Cluj inca nu e jale inca, dar urmeaza. Azi e ultima zi la biroul asta racoros, de maine ne carambalim. Di ce spun astia la tv ca ventilatoarele sa nu fie deschise daca sunt mai mult de 32 de grade??? Eu ma gandeam sa imi iau o bazaconie din aia. Asnoapte m-am culcat la 3. M-au napadit virusii acasa si n-am tot chinuit cu scanari si hijackthis si adware si tot felul si nu stiu ce am reusit. Dimineata am deschis putin calcu si cred ca is inapoi aia. Creca diseara tre sa rad C-ul. ofof, si abia reinstalasem win. scorpirescu virusat Bravo, Chinte!! |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 04:47 AM |
|
|