![]() ![]() |
| rozy |
Jun 24 2008, 08:51 AM
|
|
Musafir |
'na ziua.eu plec la plaja (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 24 2008, 08:58 AM
|
|
Musafir |
Rozy, pai dac-ai terminat sesiunea...acum poti face ce vrei (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ?
Am fost aseara la sora-mea, ca s-a intors din Cuba si-am stat cu ei la povestiri pana aproape de 12. Sunt negri si-au avut parte de tot felul de experiente, inclusiv aia cu inselatul turistilor de catre localnici. Mi-a placut c-au inotat cu delfinii si i-au ridicat din apa la verticala, cate 2 delfini. Cred ca-i super senzatie. Concluzia: o tara pe care e mai bine s-o vezi prin ochii altora, eu n-am vana sa merg intr-acolo. Am uitat sa spun de plaje, care-s mirifice....las' ca indata ce fac rost de poze pun pe la topicurile potrivite. Gata...ma bag in hartoage. S-aveti spor! |
|
|
|
Jun 24 2008, 08:59 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Roxi, pai am bagat supendare pana in octombrie si nu puteau sa il opreasca decat in ziua de scadenta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Asa ca de azi pana pe 1-2 acnd o sa ajung acasa o sa fiu rupta de realitate. Rozy, have fun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 09:07 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Vreau si eu la plaja (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 24 2008, 09:08 AM
|
|
Musafir |
Vorbim la telefon atunci, ca sa aranjam detalii despre intalnirea bucurestencelor. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
Jun 24 2008, 09:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Dap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jun 24 2008, 09:20 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Rozy (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) De ce ne chinuiesti tu pe noi astia care trudesc prin birouri? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Fetelor, eu vreau concediu! Sunt disperata, nu mai rezist. In rest, azi a venit un psiholog de la bucuresti, ca ni s-a dat un test si acum discutam pe marginea rezultatelor. Mie mi-a iesit profil de ....DIRECTOR (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A murit sefa! Mai ales ca venise tipa de la HR sa ii explice de ce s-a trimis acest test si ii spunea ca acum o luna a fost trimis testul la Top Management si acum s-a trimis la Middle Management. Si va dati seama cum a reactionat asta, ca l-am primit si eu. Pai ce, eu sunt Director? zicea ea. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Moare, crede ca vreau sa ii iau locul, de aia ma terorizeaza. Iar Capcaunul, adica seful cel mare cica vrea sa discute cu mine, ca mi-a iesit un profil bun si sa vada daca sunt multumita unde sunt sau sa ma mute pe altceva (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 09:27 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Ce fain, Szi! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 24 2008, 09:56 AM
|
|
Musafir |
Super tare Szi. Altfel nu-si dadeau seama handicapatii aia, ce poti.
|
|
|
|
Jun 24 2008, 09:58 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
Bravo Szi, bag-o pe nesuferita aia in boala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
maresc si eu randul oamnilor care nu mai pot de cald. geamul de la camera mea sta in permanenta larg deschis si degeaba. ma culc pe la 1-2 noaptea si ma trezesc la 6 cand incep sa circule masinile in draci si se apuca cei din zona sa refaca trotuarele. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 03:57 AM |
|
|