IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1938 1939 1940 1941 1942 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Nimphetamin
post Jun 24 2008, 10:01 AM
Post #19391

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu tin geamurile inchise si e suportabil. Le deschid dimineata pe la 5-6 si cand plec la serv le inchid. Si le mai deschid noaptea.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jun 24 2008, 10:32 AM
Post #19392

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Sz, poate chiar ii iei locul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu am inceput o lucrare super tare (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2008, 10:54 AM
Post #19393

Musafir

Szi, eu chiar ma gandeam ca sefa ta se vede periclitata de tine de-ti face zile amare in halul ala. Poate-i sefu' mare baiat destept si te muta pe alt post si macar nu te-ai chnuit un an degeaba sub dobi aia.

Nina are vacanta abia de pe 4 august.

Am rezolvat-o cu colega si AC-ul: l-am pus la 21 de grade, deci e de suportat. Am tras toate jaluzelele, am inchis usile care stateau deschise spre hol si i-am convins si pe colegii de pe partea cealalta sa nu mai tina geamurile deschise. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azi ma simt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 24 2008, 10:58 AM
Post #19394

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

La mine in birou e cancer (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Iar cand ies afara, la tigara, ma sufoc :| Acasa nu am AC si nici nu vreau, nu il suport!

Apropo, v-am zis la 1 August firma noastra isi muta cuibul...din nou??? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Parca suntem tiganii cu cortul.

+Quote Post
albinuza
post Jun 24 2008, 11:25 AM
Post #19395

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

La mine e bine din puctul asta de vedere ca nu ot astia sa se mute cu tot cu hala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eu ma stric de cald aici! incep din interior! cred ca in seara asta ies sa beau o bere rece afara si sa halesc o inghetata! vreun kil asa......
aseara am avut o musca nebuna in camera, care altceva nu a avut de facut decat sa se dea cu capul de geam toata noaptea. a fost ceva de exceptie! is rupta de oboseala!
tre sa construim un cal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu o caruta, cu un nene in caruta si cu 2 butoaie pt lapte! cool man!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2008, 11:31 AM
Post #19396

Musafir

Adica o statuie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Brancusi iti sta scris pe frunte! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 24 2008, 11:34 AM
Post #19397

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Hello tuturor!

Eu nu mai sunt in stare de nimic, nu ma pot concentra nici sa imi compun speech-ulpentru licenta de cald ce e. Am un aer conditionat in sufragerie dar saracul nu face fata in toata casa, asa ca lamine in camera tot nu se simte. (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)

Kalua, dar de ce asa tarziu ia fetita ta vacanta? Si pe cat reincepe scoala?

Maine am festivitatea de absolvire! (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 24 2008, 11:50 AM
Post #19398

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

so, nu mai suport caldura si zgomotul din jurul blocului as aca am sunat la primaria sectorului 2 sa ma plang de lucrarile care dureaza prea mult. pana mea, pentru niste amarate de borduri ne chinuiesc cu zgomotul picamerelor de 2 saptamani. mi-au zis ca vor lua legatura cu cei de la administratia domeniului public si sa sun maine sau peste 2 zile sa imi spuna cat mai dureaza, insa la cum ii stiu eu pe aia de la adp deja ma apuca groaza (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) incep sa ma simt ca babele alea care suna de fiecare data la poilitie cand e vreun chef pe scara blocului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

mititiko, felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 24 2008, 11:56 AM
Post #19399

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Merci, chinte!

La mine au inceput niste lucrari in timpul campaniei electorale si dupa ce s-a vazut Poteras primar din nou n-a mai miscat un deget. Ne-a lasat cu strada varza si gurile de canal neacoperite! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 24 2008, 12:01 PM
Post #19400

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Sunt happy (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) (IMG:style_emoticons/default/trampoline.gif) Nu mai pleaca omu' la Olanda!!!!!!!!

Mai, eu cu soacra....veci nu ne-om intelege (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Mancarea pe care eu o fac, pentru ea e "boratura de pisici"(cuvintele ei), macar ca ea nu stie sa faca altceva in afara de cartofi prajiti si ou ochi. Eventual, cate o salata. Cand m-am maritat, sotul meu nu stia ce-i aia ciorba, supa, mancare gatita. Manca dimineata, la pranz si seara cartofi prajiti cu carne prajita sau cu ou prajit si refuza cu incapatanare orice alt fel de mancare. Eu credeam ca nu fac mancare buna, chiar ma resemnasem (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Imi era rau da cate ori vedeam ulei in tigaie (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ...pana am auzit-o pe draga de soacra cum imi lauda mancarea (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Atunci mi-am scos ghiarele si am refuzat sa-i mai fac cartofi prajiti.
De voie de nevoie (sau de foame (IMG:style_emoticons/default/innocent.gif) ) omu' a inceput sa manance si altceva si UN AN INTREG nu a vazut cartofi prajiti. Mare ajutor a fost si faptul ca ne-am mutat din oras...dar asta e partea a doua.
Apoi: nu e bine cum curat eu covoarele, nu sterg praful asa cum trebuie, fac mancare chiar daca am mancare gatita in figider, o las pe bebelusa sa manance inghetata, indraznesc sa culc copilul la ore rezonabile (ca pe ea noaptea o apuca sa se joace cu fata (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ), stau prea mult in oras, nu vin acasa imediat ce ies de la serviciu, nu calc...
Ea stie mai bine ca mine tot ce misca, isi baga nasu' in lucrurile si in discutiile noastre...Eu nu fac nimic bine, nu stiu nimic...
Deci, deabea astept sa treaca luna iulie (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) ( si nici nu a venit inca)

Mai grav este ca nu stiu ce sa mai fac sa nu-mi supar sotul. Stie parerea mea, dar mama tot mama ramane.
Un singur lucru ma rog sa nu se intample: sa nu se bage ( IAR!!!) intre noi, ca atunci nu mai raspund de mine (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

In iulie o sa fiu o nervoasa si o plangacioasa. Ma plang aici, ca nu am unde (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1938 1939 1940 1941 1942 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 03:21 AM