IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 193 194 195 196 197 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
fortelady
post Apr 27 2007, 10:03 PM
Post #1941

Musafir

pai, contractele se semneaza dupa ce incepem munca; tre sa calculez cate zile, ce costuri implica etc. si sunt prea obosita ca sa fac asta acuma.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 28 2007, 08:35 AM
Post #1942

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Ieri nu am putut sa intru sa va salut, ca am avut treaba cu carul. Azi sunt la birou, mai mult ca sa scapde nebunia de acasa, ca isi da al meu gauri prin pereti sa bage nu stiu ce cabluri. Am zis sa vin la birou cateva ore, fac ceva treaba si ma intorc cand e totul gata. Si ce sa vezi....Si la birou se dau gauri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E nebunie aici (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

Incep sa ma obisnuiesc cu astia de aici...sau poate intru in stare catatonica (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Diseara am o nunta si o sa inghet ca un... ca nu am in ce sa ma imbrac decat o rochie. Rochia e misto, nimic de zis, dar e cam de ara si afara e cam...toamna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 28 2007, 10:01 AM
Post #1943

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Dragele mele,nu am intrat de multisor pe aici,dar am avut o gramada de probleme pe cap...insa cum s-au mai rezolvat,am sa intru mai des!

Lasa ,Szi,ca esti tanara si frumoasa...dansezi un pic si nu ingheti (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar in plus,au sa te incalzeasca privirile admiratorilor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 28 2007, 10:11 AM
Post #1944

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Yeah, right (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Ma duc acasa, ca nu mai suport zgomotul de bormasina. Si e una din aia mare, industriala (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Macar acasa stau in alta camera decat aia in care se dau gauri (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Of, si chiar aveam chef de munca azi...

+Quote Post
fortelady
post Apr 28 2007, 10:24 PM
Post #1945

Musafir

hello! am revenit si eu din vagabondaje, azi toata ziua am fost pe drum (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 28 2007, 10:43 PM
Post #1946

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

aaaaaa
ce fac fetele mele dragi???
mi-e dor de voi de chic.. nu mai poooot...
da nu am net la munca la draq...
si cu scoala si cu trebile prin casa si cu iesirile prin bodegi nu am mai avut timp sa intru...
da mi-e dor de nu mai pot sa stau taclale cu voi..
mai citesc eu asa ce mai faceti....da nu e acelasi lucru..nici nu stiti cat sufar...
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 28 2007, 10:44 PM
Post #1947

Musafir

Eu am fost la plaja dupa-amiaza si soarele mi-a facut foarte bine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Pe unde te-ai preumblat, forte?

+Quote Post
fortelady
post Apr 29 2007, 10:24 AM
Post #1948

Musafir

albino, si noua ne e dor de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua - prin bucuresti, la intalnirea clubului skoda si dupa aia cu fetele, intr-un restaurant ...
asa ca azi tre sa bucataresc, dau o tura pe la gastronomie sa vad ce gatesc pt urmatoarele 2-3 zile

+Quote Post
Bacardi_Girl
post Apr 29 2007, 10:28 AM
Post #1949

Membru de Onoare

Member No.: 265

'Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://www.ampro.co.th/CUP-JUICE.gif)
Sa ne racorim un pic.

+Quote Post
albinuza
post Apr 29 2007, 12:50 PM
Post #1950

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna dimineata!!! ce fac fetele mele??
io m-am apucat de pregatiri...maine plec la mareeeee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
imi intind pleata acum ca nu se mai poate sa stau cu el cret la ce freza mi-am tras
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 193 194 195 196 197 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 11th November 2025 - 05:00 PM