IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1939 1940 1941 1942 1943 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mititik
post Jun 24 2008, 12:10 PM
Post #19401

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Teo, imi pare rau! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tare nasol e sa ai o soacra asa bagacioasa si ciufuta. Insa ai zis bine, "mama tot mama e", asa ca incearca sa nu o critici prea mult de fata cu el. E probabil si el constient de defectele ei, dar nu o sa-i pice niciodata bine o vorba urata la adresa ei din partea ta.

Dar de ce sunteti obligati sa o primiti o luna de zile la voi? Mai ales daca stiti ca are obiceiul sa teasa si intrigi intre voi doi?! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Jun 24 2008, 12:14 PM
Post #19402

Musafir

Of Teo, tu ai tipicul ala de soacra...din poveste. Naspa, ce sa zic. Ar merita ignorata cu varf si indesat. N-are sens sa te pui la mintea ei.
Chinte, esti adevarata, nu gluma.
Mitik, ai avut sustinerea lucrarii de diploma?

+Quote Post
mititik
post Jun 24 2008, 12:19 PM
Post #19403

Membru de Onoare

Nu am avut-o inca. Intre 1 si 5 iulie se sustin lucrarile, dar deocamdata nu se stie care in ce zi a fost programat.

Roxi, nu te supara ca te corectez, dar am vazut ca mereu imi spui Mitik, iar nick-ul meu e MITITIK. Mitik e nume de barbat! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si inca unul caraghios!

+Quote Post
happyCat
post Jun 24 2008, 12:22 PM
Post #19404

Musafir

Teo (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Complicata treaba cu socrella ta, daca e asa de sucita. Las-o pe ea sa faca de mancare cum stie ea, sa iti stearga praful, sa calce, etc. Cred ca oamenii dupa o anumita varsta incep sa creada ca ei le stiu pe toate mai bine, am si eu pe aici exemple din astea si nu pot sa le inghit deloc-deloc.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 24 2008, 12:24 PM
Post #19405

Musafir

Vai Mititik, sunt de-a dreptul chioara. Chiar n-am vazut inca un 'ti' la nickul tau. Scuze (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 24 2008, 12:27 PM
Post #19406

Membru de Onoare

Nu-i nimic! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Insa mi se parea ciudat sa mi se spuna Mitik. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 24 2008, 12:36 PM
Post #19407

Musafir

Pai eu cand iti spuneam asa...nu ma gandeam la prenumele Mitica, ci la adjectivul mitic, care stii si tu ca are o cu totul alta insemnatate.
Dar, mea culpa.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 24 2008, 12:37 PM
Post #19408

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Teo, eu zic sa incerci s-o ignori. si maica-mea a tras ani buni din cauza soacra-sii, dar pana la urma a vazut si tata ca ma-sa e un pic nebuna si acum n-o lasa absolut deloc sa se bage si sa faca vreun comentariu. ba chiar de multe ori mi se pare ca e maica-mea mult prea rezonabila cu ea :|

+Quote Post
dmona
post Jun 24 2008, 12:39 PM
Post #19409

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

Buna, ma mai tineti minte?
Ca nu am mai trecut de un car de vreme pe aici!
Pupici tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 24 2008, 12:41 PM
Post #19410

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Deci am murit de ras la faza cu Mitik (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Inca rad si nu ma pot opri (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Imi inkipui cum te simti, Mititik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Drept sa spun, eu n-am observat cum scria Rox (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Teo, ce nasol sa ai asa o soacra (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Yuk!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1939 1940 1941 1942 1943 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 02:44 AM