![]() ![]() |
Jun 24 2008, 01:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
valeu Maat! fa-te bine!
Teo, ignora una bucata soacra! Dmona! wellcome back girl! ai de gand sa stai vreun pic? eu mor de cald! ma apuc de lucru la cal. tre sa-i fac coada! e un proiect venit de la nush ce firma, care au de gand sa-si puna la intrarea in firma statuia asta. are 3 metri si ceva inaltime... dar e interesant oricum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) aa v-am zis ca m-am pierdut in Torino sambata? si am mes vreo 15 km pe jos? de nebuna asa.... da noroc ca-s fata destepata si am gasit o gara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) puuup! |
|
|
|
Jun 24 2008, 01:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Maat, pune gheata! Si stai linistita, nu te mai fataii! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jun 24 2008, 01:53 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 |
Sal si merci de reprimire.
Mai apuc si eu sa scriu din cand in cand, cand e mai liniste prin casa. Mititik, Andreea este bine, mai are un pic si face 1 an, pe 11 iulie... Ne pregatim de o mica serbarica, cu turta cu toate cele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Da, sunt gravida din nou, vom mai avea un bebe la mijlocul lui noiembrie, se pare ca tot fetita va fi Suntem bine in rest, Andreea e bine sanatoasa, a evoluat ok.. Acu' ne-a lovit valul de caldura, mai iesim pe seara afara. Diana, imi pare rau pt entorsa.... Sanatate, sa te refaci rapid! Albinutza, pupici si tie, si Mititikai, si tuturor fetelor. |
|
|
|
Jun 24 2008, 01:57 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Inseamna ca ai o racoaica in familie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa-ti traiasca! Si sarcina usoara. In cate luni esti?
Cu totii ne chinuim cu caldura (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Ma gandeam acum sa ma duc sa cumpar hartie de culoare inchisa pentru a acoperi geamurile. Stiu ca bunicii mei faceau chestia asta cand eram mai mica si era mereu racoare la ei in casa. |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 24 2008, 02:01 PM
|
|
Musafir |
Ziua buna ladies (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Maat ai grija de tine ca nu e de glumit (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , incearca sa pui acolo paine imbibata in vin rosu. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am asa o stare de-mi vine sa ma impusc, o fi de la caldura sau de la prea multa plictiseala (IMG:style_emoticons/default/sex.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Maine cred ca ma duc la shopping chiar daca este miercuri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 24 2008, 02:07 PM
|
|
Musafir |
ola chicas
eu cand eram mica cum trecea buba de la un genunchi eram proaspat ranita la altul, tot timpul aveam genunchi juliti si nu va zic ce durere era cand trebuia sa ma dezinfecteze pe rana de carne cruda (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) teo mie mi a zis o tanti ca atunci cand nu te impaci cu soacra in nici un caz sa nu i spui sotului si sa o barfesti, problemele sa fie rezolvate intre voi doua, iar in fata lui sa te porti cu ea ca si cum never happend , stiu trebuie nervi de otel, si cateodata nu te poti abtine sa nu i spui ce imbecila poate fi. dar sa stii ca am constientizat si chiar avea dreptate, el e pus la mijloc si crede ma ca va tine cu ea, pt ca ele vor face in asa fel sa cazi tu oaia neagra, asa ca atunci cand esti cu ea mai arunca i o vb , dar cand el vine acasa nu zici nimic esti (IMG:style_emoticons/default/inocentul.gif) eu am patit sa mi zica viitoare soacra cand il intreba daca vrea supa si el zicea nu, ca de ce nu am grija de el sa manace ca e sanatoasa , pai ce sa i fac sa i dau cu lingurita (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) altadata zice "ia o bluza pe tine ca e frig " , la care el zice "nu ca nu mi e frig " apoi m a intreabat "dar tu de ce n ai grija de el" , nu va zic ca afara era cald in nici un caz nu ti mai trebuia o bluza peste tricou, (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si mai sunt multe faze ca de ex : ca nu vrea sa stea cu nepotii ei, ca pe ea nu a ajutat o nimeni sa i creasca ea de ce sa faca altfel (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) dar cine i a cerut ajutorul (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) , cred ca ii era frica ca o sa ma rog de ea si s a pregatit din timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 24 2008, 02:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Di, pune gheata si incearca sa misti piciorul cat mai putin.Ar trebui sa stai si cu el ridicat. Daca se invineteste, fuga la doctor sa nu fie ceva mai grav.
Dmona, welcome back! |
|
|
|
Jun 24 2008, 02:27 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Di (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) infasoara locul cu foaie de varza putin zdrobita cu un sucitor
Teo (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) din pacate soacra-ta profita de dragostea ta pt fecior. Nici macar nu-i nesimtire, e rautate gratuita sau...prostie. Insa eu in situatii de genul asta as astepta ceva reactii si de la sot. E mama lui! s-o potoleasca. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) kalua mai au scoala si-n iulie? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ... la noi incepe scoala pe 29 august |
|
|
|
Jun 24 2008, 02:31 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Pe mine ma luase viitoarea soacra la tel.(ca m-am gandit io ca ar fi frumos sa o sun din Italia), cu chestii de genul: ca de cand mi-ai luat baiatul m-am imbolnavit, ca nu mai pot sa respir, ca am facut astm, si din astea. si io i-am zis: haideti doamna sa fim serioase. baiatul nu l-am luat eu, a venit singur, e major stie ce face, e bine, sanatos, deci nu aveti de ce sa va imbolnaviti si nu va mai ganditi la asta!
si dupa ce am incheiat cu ea, l-am sunat pe el. auzi mah? tu esti in stare sa iei decizii singur? sau inca ii ceri voie lu' mamica?el: de ce? io: pai imi scoate mie maica-ta ochii prin tel ca s-a imbolnavit din cauza mea? ce ar vrea sao am pe constiinta? daca ii e rau fara tine, si esti baitul lu' mamica, du-te si stai cu ea acasa, ca io nu am nevoie de asa ceva. si nu s.a mai repetat de atunci (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) da vad io cand o sa dau ochii cu ea cum o sa fie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 24 2008, 02:54 PM
|
|
Musafir |
back!
so...a fost o iesire cu peripetii.i-am zis alui meu ca vreau intr-un loc cu putina lume,mai retras,asa ca s-a gandit el sa coboram din maxi taxi intre Galati si Braila..ca stie el un drum prin padure care duce la malul Dunarii.dar drumul ala il stia de anu trecut,iar acum era plin de buruieni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si am strabatut desisul,m-am impiedecat,m-am zgaraiat,m-au piscat tantarii.iar cand am ajuns la garla...nici nu era plaja,nici nu puteai intra in apa (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eram neagra de draci,urlam la asta ca o isterica ca vreau acasa...si cand colo...a aparut minunea!! tac-so cu masina in mijlocul padurii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ne-a dus el la o plaja ,si ne-a si ajus inapoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) m-am bronzat,dar m-am si taiat intr-o scoica (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 13th November 2025 - 01:33 AM |
|
|