IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1942 1943 1944 1945 1946 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jun 24 2008, 04:25 PM
Post #19431

Musafir

Copilu' incepe scoala pe 15 septembrie.

rozico, da' ce socru de comitet ai! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
dmona
post Jun 24 2008, 05:02 PM
Post #19432

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 86

mititika, da, Andreea este racusor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
acum sunt insarcinata in 4 luni si jumatate, nasc la mijlocul lui noiembrie.
Tu ce mai faci?
Voi ce mai faceti fetelor, ce mai ziceti, ca nu am mai vb de mult cu voi...va mai citesc din cand in cand....
Pupici

+Quote Post
Fanny
post Jun 24 2008, 05:08 PM
Post #19433

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
Member No.: 1,055

Pupici pe burtici, mona! Bine-ai revenit!
Teo, parerea mea, daca incepe soacra cu sacaieli specifice, sa-i spui direct: "Cu tot respectul, in casa mea se face cum decid eu si sotul meu!"

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 24 2008, 05:10 PM
Post #19434

Musafir

Vaaaail, soapte dulci... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) d-apoi ii sugar sa nu stie cand ii e frig sau cand ii e cald? Cum adica de ce nu ai grija de el? Ce-i fi? Asistenta sociala la persoane care nu se descurca singure. Doamne feri de asa soacre. No asta-i buna, puisorul saracu de ce nu i-ai dat o bluza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si nu ai grija sa nu manance prostii, sa nu se impiedice si sa faca buba, sa isi bea lapticul inainte de culcare si sa se spele pe dintisori sa nu faca carii.
Si eu care am crezut ca barbatu ii ala puternic si atotstiutor care tre sa aiba grija de femeia plapanda si firava. Vai, prostanaca is.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 24 2008, 05:26 PM
Post #19435

Musafir

scorpi iti dai seama ca daca aveam facuta scoala de asistente era dezastru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
am aceptat o asa cum e , la unele faze inca ma blocheaza (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) , cand ma vedea nu mi spunea decat ca are f mult de lucru si cat lucreaza ea, dar am prins o cu minciuna eu chiar credeam ca lucreaza pana la 1 noaptea si o compatimeam , (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

cred ca am innebunit am mancat branza cu slaninuta de la tara si rosi pe caldura asta (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 24 2008, 06:30 PM
Post #19436

Musafir

Crap imediat de nervi. Este unu aci la bloc cu un raci de dacie pe care o foloseste numai o data pe saptamana cred si atunci cand pleaca isi pune, bre, in locul unde isi parceaza masina (pe marginea strazii adica) un cauciuc vechi sa-si pastreze locul. Ma scoate din minti nu alta. Intr-o zi fiind parcata in spatele lui (el tocmai plecase), sora-mea incepatoare la volan nu a observat sau a uitat ca ala si-a lasat acolo rahatu si ne-am urcat cu masina peste ea la plecare de am carat-o sub masina vreo cativa metri nu stiam ce se intampla. Pai da, bai frate, ca el locuieste acolo de un milion de ani i-o dat statu apartament si a pus el stapanire pe bucata aia de spatiu carosabil pentru ca el parceaza acolo de 1000 de ani. Aici unde stau sunt niste stradute foarte inguste, doar vreo 5-6 locuri de parcare cu abonament amenajate, ceva garaje, iar in rest cine vine primul parcheaza unde gaseste loc frumos fara discutii si prostii. Sunt intr-adevar foarte multe masini fata de cat spatiu disponibil pentru a parca, dar asta e. Uneori dau 2-3 ture pana gasesc un locusor si pentru matizica mic.
Astazi viu si iara dau peste roata domnului acolo pe marginea strazii, opresc paralel cu masina din fata sa pot parca lateral si ma dau jos sa mut obiectul strain de pe spatiu carosabil. Faza la care oaresce domn carunt si destept de la o fereastra incepe sa strige la mine ca sa nu mut cauciucul de acolo ca vine imediat ala cu masina. Nu l-am bagat in seama si mi-am vazut de treaba, incepe sa urle si mai tare ca imi muta el mie masina de acolo si alte cuvinte dragute cum se spun la o domnisoara finuta si delicata care muta cauciucuri din drum. I-am spus ca "conform codului rutier nu are voie sa lase corpuri straine pe spatiul carosabil, asa ca daca mai comenteaza mult o sa am grija sa discute cu politia pe tema asta". Comentariu care a atras desigur alte referiri amabile la spatiu carosabil, politie si persoana mea.
Asa m-am enervat de am executat o parcare laterala perfecta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Este oricum foarte posibil sa-mi gasesc masina zgariata, cu rotile taiate sau cine mai stie.
M-am saturat de cretini!

scorpirescu nervos

+Quote Post
albinuza
post Jun 24 2008, 06:37 PM
Post #19437

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

sa vezi ce bine-i sa tai cai in 2 vreo 2 ore, ca sa-i faci sa incapa pe foaia de tabla! si acum s-a dezbatuta daca is iepe sau armasari!
is plina de nervi si inca la munca... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 24 2008, 06:59 PM
Post #19438

Moderator Global

Member No.: 1,055

Scorpiuto, la amenintari, multumeste omului pentru ca-si dezvaluie relele intentii atat de nonsalant si spune-i ca imediat ce observi macar o "buba" la masina stii exact pe cine sa denunti la politie si cine o sa-ti plateasca daunele. Daca ai si niste cunoscuti in jur, ca martori, ii inchizi gura. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 24 2008, 07:02 PM
Post #19439

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Scorpi, stai sa vezi ce monstri scoti din individul care isi pune d eobicei masina aoclo si o vedea ca cineva a indraznit sa-i mute cauciucul. Sunt de-o nesimtire crunta cate unii. Cunosc si eu pe cineva care parcheaza mereu in dreptul scarii (loc neamenajat pentru a se parca acolo) si cand il gaseste ocupat foc si para se face de parca ar fi locul lui platit.

Anul trecut, prietenul meu a reusit sa inregistreze un loc de parcare nefolosit, dar pentru asta a trebuit sa mute un batator 2 metri mai incolo. Nu va spun ce circ a fost cu un vecin dintr-un bloc de alaturi!!! ca el unde o sa isi mai bata covoarele??? Nu a vrut sa inteleaga ca batatorul nu pleaca de acolo, il gaseste la 2 metri mai in stanga. Amenintari ca ii nenoroceste masina, ca o sa ii para rau, ca el face si drege. De fapt domnul nu era suparat ca nu mai are loc sa-si bata covoarele, ci ca nu i-a venit lui ideea sa faca manevra asta, lucru demonstrat cateva luni mai tarziu, cand ne trezim ca acelasi nene revoltat nevoie-mare, muta respectivul batator inca 3 metri mai departe ca sa-si inregistreze si el un loc de parcare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mai avem putin si ne omoram intre noi pentru un loc de parcare. La mine de abia se mai intra pe strada de cat s-au inmultit masinile.

+Quote Post
Cleo
post Jun 24 2008, 07:13 PM
Post #19440

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

scorpi hilar condei ai (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

am locuit si noi ca tineri casatori vreo 2 ani intr-un bloc cu niste lume ciudata, orice se strica in bloc era din vina noastra (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
chiar daca lipseam de-acasa si se intampla ceva tot noi eram de vina.

o faza asemanatoare cu locul de parcare insa aici individul de la el putere a asfaltat o bcata de spatiu verde si-a decis ca acolo-i locul lui de parcare (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) noi nestiind care-i treaba si exact la fel, imposibil de gasit un loc de parcare, am parcat pe locul astfaltat. Sa faca omul atac de apoplexie si mai multe nu. A venit sa bubuie la noi in usa cu spume la gura. La potolit sotul meu urgent. Era si simpatica scena sotul meu are 187cm ala pe la 170 si topaia ca pe arcuri in fata omului meu. In fine, tare ne-am bucurat cand ne-am mutat de-acolo. Vara seara de seara gratare si discutii pe ton de soprana + muzica aferenta cu volumul la "are you nuts?". Ce mai.... o nebunie de cartier (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

deci, dupa cum vezi you're not alone (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

si inca ceva 'cainele care latra nu musca'
ma indoiesc c-o sa aiba curaj sa-si puna amenintarile in practica

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1942 1943 1944 1945 1946 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 01:00 AM