IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1943 1944 1945 1946 1947 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
scorpirescu
post Jun 24 2008, 07:34 PM
Post #19441

Musafir

Deci pe cuvant, is unii cu niste idei ... numai treaba ta o au, mai, nu pot trai daca nu se leaga de careva. Tat pensionaru in vecini sta calare pe geam cat ii ziua de lunga sa vada ce facem, unde parcam, ce ne cumparam, cu cine povestim, ce mai face tineretul nesimtit din ziua de azi.
Ca sa nu mai spun ca "chiriasii" sunt o ciuma aciuata in blocul lor si de vina pentru toate relele de pe pamant. N-am avut niciodata grija nimanui pe aci, nici nu imi cunosc vecinii, nu i-as recunoaste pe strada, nu am dat niciodata muzica tare (nici nu prea ascult eu muzica), n-am inundat pe nimeni, n-am restante la cheltuieli si cu toate astea imi aud in spate pe scara "de cand cu chiriasii nu mai este liniste, peste tot mizerie, etc." Si administratorul de scara vine la mine la usa bat crita ca am facut bairam noaptea trecuta si am deranjat vecini... eu, care-s mai rau ca un pensionar ramolit si in club merg 1 data pe luna daca gasesc cu cine sau poate colega de apartament care invata zi lumina pentru rezidentiat. Eu deranjam vecinii, nu el care abia se tinea pe picioare in fata usii si urla ca il fac mincinos in fata, nu vecinul care zbiara zilnic la nevasta-sa de rasuna tot blocul. Nu, domle, noi deranjam, pentru ca suntem chiriasi, niste paraziti in blocurile lor minunate in care ei sunt "propietarii cei cu stea in frunte".
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 24 2008, 07:43 PM
Post #19442

Musafir

Eu stau intr un bloc cu pensionari, e groaznic, iarna mai merge dar vara zilnic ii vezi cum stau pe banca din fata blocului,
nu mai poti iesi frate sa stai si tu putin pe banca sa te racoresti ca s ei, aseara si la ora 12 erau pe banca , n aveau somn (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 24 2008, 07:52 PM
Post #19443

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Da, Scorpi, ai doua defecte majore: esti tanara si castigi suficienti bani cat sa fii independenta. Decat sa pui la suflet toate carcotelile pensionarilor, mai bine puneti masca de indiferenta si vezi de viata ta. Nu datorezi explicatii si nici n-are de ce sa-ti pese de ce spune x-ulescu. Remember ce se spune de scorpioni? "Ultima lucru luat in seama e gura lumii" (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Jun 24 2008, 10:13 PM
Post #19444

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Iubitele, eu mai intru peste o saptamana!
Spor la trebi si aveti grija de voi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jun 24 2008, 10:48 PM
Post #19445

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
am fost harnica mai rau decat o furnicuta. venit vecina la mine, apucat sa facem clatite cu branza si alte minunatii, dat seama ca n-aveam faina (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) fug la gima, iau un pachet de faina, ajung acasa si constat ca era plin de larve, fluturi si alte minunatii. ma duc la ei nervoasa, le-am zis sa scoata toate produsele de pe raft ca anunt protectia consumatorului, au mai verificat cateva cutii si toate erau asa. baietii au inceput sa le dea jos pe toate (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) luat alt pachet de faina, faina clatite si dovlecei umpluti la cuptor, nu mai am acum nimic din ce am gatit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 25 2008, 07:19 AM
Post #19446

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Huh, mama! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Ai putut sa stai sa bucataresti pe caldura asta? Si, mai ales dupa ce-ai vazut vietuitoare in punga cu faina? Esti o eroina!

Neata... parca s-a mai racorit un pic, nu vi se pare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
rozy
post Jun 25 2008, 07:36 AM
Post #19447

Musafir

buna dimi.
eu ma apuc sa fac 2-3 abdomene si sa sar coarda de 3 ori,apoi ma pun pe invatat.maine examen (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jun 25 2008, 07:39 AM
Post #19448

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

neata! somnic! nush de ce!
io acum...pe cai...aproape la propriu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
o zi buna gagici, fara peripetii (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jun 25 2008, 07:39 AM
Post #19449

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata.

M-am trezit la 6.30, ca o cretina! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) A sunat telefonul, setat din greseala cu o ora inainte. Ma uit la ceas: 7.30. Booon! Ma duc la baie, ma dusez, ma imbrac, ma machiez, ma uit la ceas (altul): 7.10. Cum dreak? Ca doar m-am trezit la 7.30... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Intr-un final am descoperit misterul. Asa ca, am stat in bucatarie pana s-a trezit restul casei, am spalat vasele, am mancat, ma rog, mi-am facut de lucru.

Cat despre gatit, nu-mi aduceti aminte. Am facut sambata o ciorba de fasole....nebunie! Am stat vreo 5 ore pe langa ea, am facut sauna, am slabit fro doua kile... Duminica plec la plaja, lasandu-i cumnatei mele cu limba de moarte sa bage ciorba la frigider dupa ce mananca (o incalzisem ca sa mancam toti, pana la urma nu am mai mancat). Am venit acasa la 11 noaptea...ciorba pe aragaz. Se stricase, bineinteles, nu fusesera decat 34 de grade in ziua aia! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Cumnata-mea a zis ca era calda, de aia nu a bagat-o la frigider a plecat si ea de acasa. Stau si ma gandesc: chiar nu si-a dat seama ca mai bine o baga asa, calda, la frigider, decat sa o lase in caldura? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Oricum, in concluzie, am facut o ciorba de fasole la care pofteam de mult si pe care nici nu am apucat sa o gust! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
Teocris
post Jun 25 2008, 07:42 AM
Post #19450

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Eu nu am masina, asa ca nu-mi bat capul cu locurile de parcare. Totusi, am o problema: e unu la noi in bloc care isi parcheaza microbuzul chiar langa scariile de la intrarea blocului, de nu poti iesi din bloc (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) decat daca freci caroseria cu hainele (pe care abea le-ai luat pe tine).
Cat despre chistoace de tigari, tuburi goale de pasta de dinti, coji de diferite legume si fructe, tuburi goale de spray, tampoane folosite si multe altele aruncate de la geam... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Numai la parter sa nu stai (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) ca mine.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1943 1944 1945 1946 1947 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th November 2025 - 12:11 AM