![]() ![]() |
Jun 25 2008, 08:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
daaa si eu stiu ce inseamna sa stai la parter. si bietii copaci stiu ce inseamna sa traiesti la sol langa un bloc... numai ei stiu cate perechi de chiloti si-au facut veacul pe crengile lor crescute crescute in ani!
mai eu am de cateva zile, de duminica mai exact, o stare de nesimtire pe care nu pot sa mi-o explic. nu simt nimic! nu-s fericita, nu sufar... nimic! nici macar nu ma mai plictisesc. stau degeab cate 3 ore pe balcon seara, ma uit la ceas... oaa e 10, hai sa ne culcam elena..si nu simt nimic (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) e normal oare? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 08:45 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Albi, nu vrei sa facem schimb?
Pentru nesimtirea ta eu dau la schimb o stare de nervozitate si multe palpitatii (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 09:00 AM
|
|
Musafir |
Neata gagici! Am avut ceva de recuperat.
Scorpi, nu te mai oftica pentru toate fazele astea. Sa-l vezi pe barbata-miu ce se enerveaza si el cand gaseste o alta masina pe locul nostru de parcare. Incerc sa-l calmez si sa zic ca omul care a parcat, poate nu sta mult, poate a descarcat ceva etc., ca noi avem chiar primul loc de la iesirea din scara. Noi le ridicam stergatoarele in semn de protest. De cand m-am mutat la al meu, sa stiti ca nu mai am sentimentul ala de urmarire de catre babetele blocului. La mama te filau domne, dar aici toata lumea-si vede de treaba sau cel putin e discreta. Bai, socrela mea nu prea are tupeu sa-mi faca observatii din astea cu hraneste baiatu', ingrijeste baiatu'...ca stie ca o cam fac si m-a vazut ca-s si cam rea de gura si probabil nu vrea sa genereze conflicte. Vai Szi, dar de ce ti-a luat 5 ore sa faci ciorba? N-ai pus fasolea la inmuiat de cu seara? Eu am dormit aseara de la ora 10, pana dimineata la 7 si as mai dormi. |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:02 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Ce fac fietili? Io-s naspa, ma doare piciorul de mor.
|
|
|
|
Jun 25 2008, 11:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Maat, ai grija, nu-l suprasolicita!
Rox, cu tot cu inmuiat mi-a luat 5 ore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:20 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Pai incerc sa stau si cuminte dar si sa profit de faptul ca sint acasa si incerc sa fac un pic de ordine ca e vraiste...Asa ca topai intr-un picior
Sxzi, sa iti vind un pont: sint conserve de fasole gata fiarta cu preturi de la 2 la 3 lei bucata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Eu, de cind le-am descoperit, nu mai fierb fasole nici moarta! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:22 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Oricum deranjezi piciorul chiar daca topai!
eu nu cred ca stiu sa fac ciorba de fasole! as vrea si eu! mi-e pofta! am scapat de proiectul cu calul pe moment! l-am taiat in doua ca sa pot sa-l incadrez pe tabla (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) mi-au amortit buzele! si nu e prima oara cand mi se intampla... imi amortesc extremitatile... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:23 AM
|
|
|
Hai ca ma strofoc eu sa pun reteta mea.
albi cum stai cu calciul? lapte bei? brinza minci? |
|
|
|
Jun 25 2008, 11:23 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
|
|
|
|
Jun 25 2008, 11:24 AM
|
|
|
ce fasi rautate mica?
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 11:34 PM |
|
|