![]() ![]() |
Jun 25 2008, 11:43 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Ups, mie nu mi-au taiat astia netu....o sa sun sa vaz de ce (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| dr_wise |
Jun 25 2008, 11:47 AM
|
|
Musafir |
Ciao, philia! Iti trecura poftele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 11:48 AM
|
|
Musafir |
Di, ai grija cu topaitul ala. Bun pontul cu conservele de fasole. Parc-as manca si eu o ciorba de fasole rece cu paine calda (facuta in test de mamai-mea) si castraveti murati.
|
|
|
|
Jun 25 2008, 11:48 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Acus da (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca am facut cumparaturi (IMG:style_emoticons/default/ph34r.gif)
Greu domne, fara mami aci! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 11:49 AM
|
|
Musafir |
Poke, io zic sa mergi pe burta cu netu' si sa-i suni cand pleci (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Azi vine si mami meu si abia o astept. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 12:00 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Aaaa io i-am zis prima rautate mica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
pap iaurtel in fiecare dimineta datorita lui Monti. si pap si sanatos tot datorita lui. nu stiu de ce amortesc. inca sunt asa. nu le simt pur si simplu... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 12:10 PM
|
|
|
Le-am dat mail boilor, ca nu vreau incurcaturi (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
Jun 25 2008, 12:20 PM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
La Craiova e infiorator de cald...
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 25 2008, 12:28 PM
|
|
Musafir |
doamne ce am patit ieri, (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
am o bluza de vara si dedesupt are si un maieu sunt impreuna piesele , si ce credeti ca fac ma duc la baie iau maieul si vreau sa iau eticheta care ma rodea( nu cea de pret mai au ele asa un petecut mic alb care ma dispera la unele haine) , trag maieul jos in jurul burtii sa pot vedea eticheta, suna telefonul, vb iau repede bluza si plec asa de acasa cu maieul in jurul burtii (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) nu stiu ce or fi zis cei care au vazut dar s or fi gandit ca s pansata ;lol: noroc ca bluza e doar putin transparenta caldura asta are efecte majore asupra neuronilor mei (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 25 2008, 12:36 PM
|
|
Musafir |
LostW ce am ras (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) , mi-ai amintit cum prin clasele I-IV am plecat la scoala in dresuri si maieu(fara uniforma)....atat de somnoroasa si ametita eram ca mi-am dat seama doar in fata scolii (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu fiind o fire foarte rusinoasa va inchipuiti ce a fost pe capul meu...
Astept sa se domoleasca soarele sa pot pleca la shopping! Abia astept sa ies din starea asta aiurita ce o tot am de cateva zile (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 10:52 PM |
|
|