![]() ![]() |
Jun 25 2008, 03:59 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hehe, i'm back (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
am fost sa imi fac niste analize, sa vada daca sunt ok sa iau diane35 sa imi rezolv problema hormonala, am fost si la un interviu. nush ce pana mea sa zic, aia cu oferta financiara nu au sunat, desi interviurile au decurs bine si au zis si ei ca ma vor :| eu de sunat oricum nu ii sun (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) nu e prima si nici ultima firma de pe lumea asta. acum ma pregatesc sa spal vasele si sa ma apuc din nou de o portie de dovlecei la cuptor, de data asta cu mai multe combinatii de umpluturi. dar sa vina vecina-mea, ca n-am chef sa indur caldura singura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 04:15 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Salutare pe ziua de azi! Eu is in focuri!
Am enorm de multa treaba (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . In plus, maine iar avem o vizita importanta si am de tinut, din nou (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) , un speech. Asa ca sunt extrem de stesata si nu stiu ce sa fac mai intai. In plus, azi am meditatii la franca si n-am apucat sa invat tot ce mi-a dat (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Deci, repet, is f stresata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ceea ce nu va doresc si voua (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 04:19 PM
|
|
Musafir |
Hai mai Nimphe...nu te mai vaita...ca altii au astfel de zile mai des (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Succes maine si las' ca se rezolva.
Chinte, ce neseriosi si aia sa nu sune. Oricum eu zic ca-ti vei gasi rapid de munca. Doar ca trebuie sa te duci la interviuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Albi, ce zapciti mai sunt si unii pensionari. Mi s-a facut si mie o data rau, dar s-a ridicat o doamna, care ar fi putut sa-mi fie mama si imediat mi-a dat locul. Eu n-am zis nimic, doar am simtit ca ma prabusesc. |
|
|
|
Jun 25 2008, 05:04 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ce-am mai ras de pataniile voastre. Bine ca mi-am facut treaba, ca altfel intelegea lumea ca in loc de munca eu ma behai in computador.
Nimphe, sa ai mult spor. La speech nu-mi fac probleme in cazul tau, vorbareata mica. Nu cred ca exista riscul sa nu potrivesti vorbele intr-un mare fel. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jun 25 2008, 05:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Am muncit la un desen o ora si nu se mai deschide (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
l-am pierdut!!!! |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 05:50 PM
|
|
Musafir |
Hai mai Albi, mai cauta-l totusi. L-oi gasi tu pe undeva ascuns.
|
|
|
|
Jun 25 2008, 05:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cum naiba, mai, Albi? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Am terminat si eu treaba, ma pregatesc sa o sterg. Am zis sa mai arunc un ochi pe aici inainte. Ultima barfa legata de sefa mea: cred ca a tras-o cineva de urechi, ca de cateva zile ca foarte la locul ei, spasita, si azi a zis ca ea nu mai vorbeste nimic de nimeni, a lasat sa se inteleaga ca cineva i-ar fi zis ca e o scorpie si ca se baga in toate alea. Sunt curioasa cat o tine "cumintenia" asta! Iar Capcaunul a venit azi in birou si a aruncat o vorba ca trebuie sa stea de vorba cu fiecare despre testul ala psihologic. Trebuie sa-mi pregatesc discursul, ca tare mi-e teama ca daca ma intreaba ceva de sefa imi dau drumul la gura si o fac pe aia de nu o mai spala nici Dunarea! |
|
|
|
Jun 25 2008, 05:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Asa sa zic si eu la plangeri fusei la nunta duminica sax de sax mai bine stateam acasa, nus se simtea in the air ca e nunta pt. bani. Nici un chef n-am avut sa merg apai am si avut motive sa fiu fara chef ca n-a fost nicicum. Anw treaca de la mine da nu mai am chef s-o vad pe "pretena" asta m-a calcat pe nervi cu importanta, s-a rastit de 2 ori la copii ca nu se duceau de acolo sa faca poze dupa ce a facut juma' din timpul de nunta poze.
Am bagat si eu o praji cu caise si niste saratele azi. Mi-e o lene mare si tre' sa ma duc pana in oras sa-mi iau telefonul de la reparat. Daca nu-i gata fac un circ, mi s-a stricat o casca la el(e in garantie) si cica dureaza 7 zile lucratoare astia sunt culmea pt. o casca. Pai albinuto poate ai vreun virus. This post has been edited by Master of Norules: Jun 25 2008, 06:21 PM |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 25 2008, 06:06 PM
|
|
Musafir |
MoN, chiar ma miram ce ti-or fi facut aia la nunta, de n-ai mai aparut prin bar.
Szi, am si eu o colega pe care nu o pot inghiti deloc. Este de o rautate inimaginabila, chiar e cel mai rau om pe care l-am intalnit pana acum si ma chinui din rasputeri sa nu-i arat din privire care-s sentimentele mele. Nimeni nu prea o agreaza, dar ea se considera in continuare cu nonsalanta extrem de importanta. Asa...ca un pic de diplomatie poate-i utila pentru tine in discutia cu Capcaunu'. |
|
|
|
Jun 25 2008, 06:09 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Casca la telefon nu se repara! Asta e "stire" din inside. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
PS: cineva sa-mi traga un sut. Vreau acasa! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 09:26 PM |
|
|