![]() ![]() |
| angeldust |
Apr 29 2007, 03:34 PM
|
|
Musafir |
Bine ca si tu mergi la mare (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu sunt asa nervoasa si ofticata. Aseara stateam cu o prietena si ne gandeam ce o sa facem de 1 mai si le sunam pe restul fetelor din gashca....doar ca sa aflam cu stupoare ca ele au plecat la mare FARA NOI! Pentru asta nu le iert sa fie clar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) razbunarea mea va fi crunta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Halal ce prietene am si eu sa-mi bag...
|
|
|
|
| fortelady |
Apr 29 2007, 04:46 PM
|
|
Musafir |
bre anjel, daca te ajuta cu ceva, io lucrez zilele astea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) asta e, prietenele au vrut sa petreaca cateva zile fara voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 29 2007, 05:55 PM
|
|
Musafir |
Si eu tot pe-acasa, iar maine la stapan. Dar am fost la lac la plaja.
Si sa va spun ultimele noutati de-acolo: (in primul rand trebuie sa stiti ca-i lacul unde se face si schi nautic, deci trupa de wake boarderi si alti tipi kul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si eu anul trecut am fost numai de doua ori pe-acolo, dar pe astia nu i-am bagat deloc in seama. Si omul meu, care e si el prezent zilnic acolo la facut sporturi dintr-astea, nu-mi povesteste decat daca si-a unul si-a rupt un picior, o mana, si-a crapat capu-n patru) unul dintre puisorii de wake boarderi s-a transformat intr-un tip bine, arata precum Leo di Caprio, dar cu un spate-trapez de mai mare dragul. Azi a fost si campionul mondial la wakeboard la lacul nostru, a tras niste sarituri de-a innebunit poporul stand la plaja (si precis i-a ofticat pe ceilalti wake boarderi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si au mai aparut si niste stelute de pe firmamentul televiziunii nemtesti, plini de ifose, dar cand au dat sa faca sport nautic au cazut in bot la primul contact cu apa. (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif) Si a mai aparut un tip care i-a dat omului meu 100 de euro, ii datora banii astia de vreo 3 ani. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Deci a fost frumos. Am facut un dus si acum trec la bucatarit. |
|
|
|
| angeldust |
Apr 29 2007, 06:01 PM
|
|
Musafir |
Forte najpa ca lucri (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eh cu prietenele mele e alta treaba....intrigi si imbarligaturi as usual (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oh well I've had enough oricum
|
|
|
|
Apr 29 2007, 07:47 PM
|
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 |
(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Eu sunt asa de trista,de 3 zile imi vine intr-una sa plang,a fost o saptaman extrem de obositoare si de rea din toate punctele de vedere. A murit bunica prietenului meu si de 3 zile eu nu stiu cum sa fac sa-l scot pe el din starea aia in care e....desi si eu plang f mult.El si familia lui sunt distrusi,tocmai am venit de la inmormantare,a fost unul din cele mai crunte/dure momente din viata mea.. Bine macar ca am liber zilele astea sa ma linistesc si sa stau cu el..pentru ca mi-e frica sa-l las singur... Vineri era sa fac o boaca mare de tot la munca ca eram cu gandul la ei sa ca minivacanta asta e perfecta..OFFF (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
| kalua |
Apr 29 2007, 08:24 PM
|
|
Musafir |
fanta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Stai cu el, mai mult n-ai ce sa-i faci. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
anjelule, cam mult spus "prietene"... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Apr 29 2007, 08:24 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna seara gagice!!!
io nu am patit-o de data asta cu prietenele. in schimb am patit altceva. nu mi-au bagat salariul pe card. si m-am dus ca vita la market sa fac cunparaturi pt maine..si platesc cu cardul.si cand am auzit glas'ciorul vanzatoarei...."aaaa...fonduri insuficinte.."si evident jenata de situatia in care ma aflam(credea ea ca ma aflu..) sa cad din picioare. noroc ca mai aveam si cardul cu bursa la mine si am platit cu ala. ca ma faceam de tot kktul... si alt noroc este ca am si bani pe cardul ala ca daca nu ma duceam pe caraiala la mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
Apr 30 2007, 09:13 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Neata gagici! Eu sunt la munca, cu spor si draci (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si mai e si vremea nasoala. Vreau sa fug in lumeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
Apr 30 2007, 09:25 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
Imi vine sa mor; trebuie sa lucram pentru ca e musai; Szi, welcome to the club! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Apr 30 2007, 09:34 AM
|
|
Musafir |
Si eu omul muncitor ca pomul roditor. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Si sper sa rezolv azi multe fara sa ma bata lumea la cap (majoritatea birourilor de prin toate tarile nu-si deschid obloanele azi). |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:10 PM |
|
|