![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 26 2008, 08:51 AM
|
|
Musafir |
Neata!
Chinte, sa nu renunti la pretentiile financiare. Sigur vei gasi pe unii care au in buget suma dorita de tine. Iti tin pumnii (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Aseara iar m-am culcat o data cu gainile, respectiv la ora 10. Am uitat complet de meci. Imi pare rau de Turcia (sa nu te superi pe mine Kari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar le-am admirat spiritul luptator). Fanny, nici mie nu-mi place sa ies pe caldurile astea pe afara. Am noroc cu al meu ca ma duce/aduce de la serviciu, ca-n ultima vreme doar cu asta ma laud...alte activitati nu prea mai desfasor. Va pup fetelor si-o zi buna. Szi, lasa drepsiile, ca nu-s de tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
|
Jun 26 2008, 09:09 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Szi (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) maine e vineri.
Bebe meu are varsat de vant. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu e buna dimineata. |
|
|
|
Jun 26 2008, 09:16 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cred ca m-a ajuns oboseala (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) O sa treaca...sper..
|
|
|
|
Jun 26 2008, 09:59 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Sunt obosita de-mi pica ochii-n gura. De doua zile m-am mutat la casa (prima oara cand stau la curte) si ma trezesc toata noaptea ca aud tot felul de zgomote. Noaptea trecuta m-a trezit o pisica, a gasit punga de gunoi afara si scotocea prin ea. Apoi a vrut sa vada ce facem si si-a bagat si capul pe geam. Pana m-am lamurit eu ce este am inghetat de frica. Ma gandesc cu groaza ce voi face daca voi fi nevoita sa dorm singura vreo noapte. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si cat imi doream sa stau la casa!
|
|
|
|
Jun 26 2008, 10:30 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
nici eu nu -s bine. azi noapte acm crezut ca mor- nu puteam respira. picioru mi-i ytot bulit , e cald...
|
|
|
|
Jun 26 2008, 10:36 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Maat, da' ai fost la doctor cu piciorul? daca te tine de atatea zile ar trebui sa te duci..
aici e o mare debandata. toata lumea se grabeste, toata lumea are nevoie de ceva. au ramas toti fara piese si acum le vor, pt ca raman in urma cu lucrarile. si ghiciti pe capul cui stau... daaaa pe al meu (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) back to work (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jun 26 2008, 10:57 AM
|
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 |
pai e entorsa; se dezulmfla cind stau in pat , se umfla cind stau in picioare. nu are ce sa imi faca decit sa imi zica "repaus"...
|
|
|
|
Jun 26 2008, 11:00 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Pai, sa faci repaos! (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif)
|
|
|
|
Jun 26 2008, 11:04 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Se pare ca ziua de azi nu prea e buna. Io-s in the bad mood, maine am exam naspa, mi-i frica sa nu-l pic, si azi m-am despartit de al meu. Si desi io i-am zis gata, nu ma simt bine... l-as vrea inapoi, dar nu cum era in ultima perioada, ci cum era anul trecut (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) I'll be ok... sper (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 26 2008, 11:13 AM
|
|
Musafir |
'na ziua. eu avut examen azi,ma rog pt un 5,ca tare nu vreau sa stau cu grija in toamna
poke,i feel you (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 08:07 PM |
|
|