IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1953 1954 1955 1956 1957 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jun 26 2008, 07:11 PM
Post #19541

Musafir

Mai Sweet, tu ai ceva cu mine astazi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cum sa nu te inteleg? Tu crezi ca la mine-i soare permanent, as face insolatie de atata soare...dar eu consider ca o vorba buna-i mai draguta in unele momente. Pe un forum, daca nu esti atent la semne de punctuatie, esti inteleasa gresit.
Felicitari pentru reusite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) !

Kary si Poke, veniti la mama sa va aline.
Eu sunt inca la serviciu si mor de foame. Merg la mami sa ma rasfete.
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 26 2008, 07:32 PM
Post #19542

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Asa, asa iubita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Du-l pe bebe la bunica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jun 26 2008, 07:44 PM
Post #19543

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Pofta mare. Eu am gatit azi (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 26 2008, 08:03 PM
Post #19544

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Eu azi am avut zi de curatenie: am spalat, am curatat, maturat, dezinfectat, sters praf, totul luna pana vine fratele prietenului meu acasa si isi baga picioarele (la propriu) in toata munca mea. A intrat incaltat in toata casa, s-a dus in baie unde a facut lac si calcand cu pantofii in apa a lasat urme pe tot parchetul. (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
Nu e prima oara cand face asa dar cred ca e ultima oara cand eu mai misc ceva in casa aia.

+Quote Post
Fanny
post Jun 26 2008, 08:12 PM
Post #19545

Moderator Global

Cam lipsit de respect fata de efotul tau, baietul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca sa-i spui ca te-a deranjat, dar nu acum cand simti ca i-ai scoate ochii cu asta, ci dupa ce te linistesti. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 26 2008, 08:18 PM
Post #19546

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Nu fanny, nu indraznesc sa-i spun nimic, fiindca oricum nu apreciaza. E foarte indolent si dezordonat de felul lui si imi pare ca el crede ca rolul femeilor este de a strange dupa ei.
Si nu este lipsit de respect fata de efortul meu ci fata de toti din casa asta! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In schimb, toti se plang ca e mizerie in casa. Cum sa nu fie daca nu stiu sa pastreze? Sa-si ia o menajera care sa stea dupa fundul lor 24 din 24.
No, sunt suparata acum...

+Quote Post
Fanny
post Jun 26 2008, 08:25 PM
Post #19547

Moderator Global

(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ar merita o bataie bun sau un tratament soc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 26 2008, 08:48 PM
Post #19548

Musafir

Hi,

Am trecut pe aci si am zis sa salut. Noi ne-am mutat la servici si smotruim si aranjam. Am stat numai in picioare si ieri si azi si is rupta. Acu doua zile am stat pana pe la 3 noaptea si m-am chinuit cu ceva virusi, iar ieri am formatat si reinstalat win totusi (asta pe compul de acasa). Ce-i sigur e sigur. La lucru inca nu avem net.

Tare-s mic si obosit,

Scorpirescu trudit.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 26 2008, 10:47 PM
Post #19549

Musafir

a castigat spania oleeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)

mititk eu sunt diabolica cand fac curat si vad ca cineva mi strica tot, fac crize (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif)
asta e adevarat ca daca nu esti atent la semnele de punctuatie si nu pui emoticoanele conform stari de spirit esti inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 26 2008, 11:25 PM
Post #19550

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Roxi, cum sa ma iau de tine? In ultimul post am vorbit in general, nu m-am referit la tine sau la cineva anume. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Inventivi romanii nostri..Cand veneam acum acasa, erau intr-un card, asezati in fata unui magazin, ca la sezatoare, cu berile in mana si se uitau la meci la un televizor improvizat pe niste lazi de bere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce distractie pe ei si ce pasiune! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aer liber, companie, bere, economie de curent, inventivitate, ce sa vrei mai mult?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1953 1954 1955 1956 1957 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 06:15 PM