![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 26 2008, 07:11 PM
|
|
Musafir |
Mai Sweet, tu ai ceva cu mine astazi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Cum sa nu te inteleg? Tu crezi ca la mine-i soare permanent, as face insolatie de atata soare...dar eu consider ca o vorba buna-i mai draguta in unele momente. Pe un forum, daca nu esti atent la semne de punctuatie, esti inteleasa gresit.
Felicitari pentru reusite (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ! Kary si Poke, veniti la mama sa va aline. Eu sunt inca la serviciu si mor de foame. Merg la mami sa ma rasfete. |
|
|
|
Jun 26 2008, 07:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Asa, asa iubita (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Du-l pe bebe la bunica (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
|
Jun 26 2008, 07:44 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Pofta mare. Eu am gatit azi (IMG:style_emoticons/default/heat.gif)
|
|
|
|
Jun 26 2008, 08:03 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Eu azi am avut zi de curatenie: am spalat, am curatat, maturat, dezinfectat, sters praf, totul luna pana vine fratele prietenului meu acasa si isi baga picioarele (la propriu) in toata munca mea. A intrat incaltat in toata casa, s-a dus in baie unde a facut lac si calcand cu pantofii in apa a lasat urme pe tot parchetul. (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
Nu e prima oara cand face asa dar cred ca e ultima oara cand eu mai misc ceva in casa aia. |
|
|
|
Jun 26 2008, 08:12 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Cam lipsit de respect fata de efotul tau, baietul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca sa-i spui ca te-a deranjat, dar nu acum cand simti ca i-ai scoate ochii cu asta, ci dupa ce te linistesti. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)
|
|
|
|
Jun 26 2008, 08:18 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Nu fanny, nu indraznesc sa-i spun nimic, fiindca oricum nu apreciaza. E foarte indolent si dezordonat de felul lui si imi pare ca el crede ca rolul femeilor este de a strange dupa ei.
Si nu este lipsit de respect fata de efortul meu ci fata de toti din casa asta! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) In schimb, toti se plang ca e mizerie in casa. Cum sa nu fie daca nu stiu sa pastreze? Sa-si ia o menajera care sa stea dupa fundul lor 24 din 24. No, sunt suparata acum... |
|
|
|
Jun 26 2008, 08:25 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ar merita o bataie bun sau un tratament soc. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 26 2008, 08:48 PM
|
|
Musafir |
Hi,
Am trecut pe aci si am zis sa salut. Noi ne-am mutat la servici si smotruim si aranjam. Am stat numai in picioare si ieri si azi si is rupta. Acu doua zile am stat pana pe la 3 noaptea si m-am chinuit cu ceva virusi, iar ieri am formatat si reinstalat win totusi (asta pe compul de acasa). Ce-i sigur e sigur. La lucru inca nu avem net. Tare-s mic si obosit, Scorpirescu trudit. |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 26 2008, 10:47 PM
|
|
Musafir |
a castigat spania oleeeeeeeeeeeee (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
mititk eu sunt diabolica cand fac curat si vad ca cineva mi strica tot, fac crize (IMG:style_emoticons/default/bataita.gif) (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) asta e adevarat ca daca nu esti atent la semnele de punctuatie si nu pui emoticoanele conform stari de spirit esti inteles gresit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 26 2008, 11:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Roxi, cum sa ma iau de tine? In ultimul post am vorbit in general, nu m-am referit la tine sau la cineva anume. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Inventivi romanii nostri..Cand veneam acum acasa, erau intr-un card, asezati in fata unui magazin, ca la sezatoare, cu berile in mana si se uitau la meci la un televizor improvizat pe niste lazi de bere! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce distractie pe ei si ce pasiune! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aer liber, companie, bere, economie de curent, inventivitate, ce sa vrei mai mult?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 06:15 PM |
|
|