![]() ![]() |
| Roxana_ |
Jun 27 2008, 11:07 AM
|
|
Musafir |
Kalua, am mai invatat un cuvant (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) , e vorba de 'jemanfichistii'.
Kary, ai spus foarte frumos, cam ceea ce gandesc si eu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rozy, vezi sa nu-ti fi bagat si netu' pe factura telefonica. Am raspuns la mail, acusica ma apuc de altele, dar am intrat sa mai vad pulsul p-aci. |
|
|
|
Jun 27 2008, 11:12 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Neata! Azi sunt o mare chiulangioaica, abia am ajuns la birou. Aseara mi-a facut al meu o surpriza, a chemat prieteni la un gratar...asa ca am prestat la bucatarie de cum am ajuns acasa! Dar ce m-a bucurat cel mai tare e ca am reusit si eu sa mananc carne dupa aproape 7 luni!
Rox, si eu muream de somn in primul trimestru. Seara aveam program, dormeam de la 6 la 8 seara, ma trezeam, papam un compot de ananas, mai cascam ochii la tv si la 10 eram iar in lumea viselor. Dar ai sa vezi din trimestrul 2 ce energie vei avea. Plus ca vor disparea si greturile. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 27 2008, 11:15 AM
|
|
Musafir |
Althe, tu n-ai mancat carne pana acum? Pai se zice ca proteinele sunt f importante pe perioada sarcinii? Eu nu prea-s prietena cu salatele momentan, dar ma straduiesc.
Cum ai dormit? |
|
|
|
Jun 27 2008, 11:25 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 |
Dupa seara trecuta am picat rupta! Puteau sa-mi intre 10 pisici in casa si sa dea vecinii party in curtea mea si n-as fi auzit nimic! Da, nu am mancat carne pentru ca nici macar nu puteam s-o vad, nici de pui nici de nimic. Daca imi venea miros de gratar mi se facea rau. Am incercat sa compensez cu alte alimente pentru proteine. Dar chiar imi faceam probleme pentru trim 3 , acum m-am mai linistit. O sa vezi cum apar schimbari de la un trimestru la altul, nu seamana deloc intre ele...cel putin la mine
|
|
|
|
| kary_pink |
Jun 27 2008, 11:26 AM
|
|
Musafir |
Motto-ul meu azi: “The more I see of men, the more I admire dogs” (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 27 2008, 11:28 AM
|
|
Musafir |
Da..sa stii ca si eu am o repulsie fata de carnea de pui (asta era preferata mea), adica nu pot manca gratar....din acest motiv am si rugat-o pe mami sa-mi faca snitel. Oricum, ma fortez sa mananc, chiar daca nu ma omor, ca eu nu le am nici cu lactatele.
E lasa ca te vei obisnui si cu dormitul la casa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 27 2008, 12:04 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Neata!
Azi-noapte am dormit ca un prunc, eram rupta de oboseala. Nu am mai simtit nici caldura, nici tantarii care mi-au ciuruit picioarele, nici nimic. Ba chiar am visat ca era iarna, eram la munte la ski si imi comandam o supa fierbinte. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Maine ma duc sa imi cumpar un aer conditionat pe care sa-l pun pe hol, ca cel din sufragerie nu face fata la toata casa. Am vazut ca in Bulgaria, la Metro, un Samsung la 12000 BTU/h e 10 milioane. Cred ca vom da o fuga pana acolo. |
|
|
|
Jun 27 2008, 12:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
Eu in 10 min ma duc sa pap! as manca si un cal acum. nu am mancat dimineata si se simte (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
mi-au oprit astia aerul conditionat in birou, si io nu stiam de ce ma sufoc. i-am dar drumu iar! sa faca economie pe tensiunea lor nu pe a mea! vreau si io un bebe mic de tot (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 27 2008, 12:45 PM
|
|
Musafir |
Sa ai pofta Albi!
Mititik, dar al tau nu te ajuta la treburi? Ar trebui sa va impartiti sarcinile si sa sariti amandoi pe fratele lui (asta vis-a-vis la discutia de ieri). |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:00 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
eu cred ca m-am tampit, am inceput sa fiu pasionata de gatit :| pe caldurile astea (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
m-am apucat acum sa imi fac din nou dovlecei umpluti la cuptor, moartea mea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si ma gandesc sa caut pe aici si-o reteta de ceva dulce (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 03:58 PM |
|
|