![]() ![]() |
Jun 27 2008, 01:06 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
gata masa! am papat! chinte fata controleaza-te ca o sa mori de cald!
eu nu cred ca mai rezist pana la 6 aici.... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:10 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Roxi, al meu de multe ori i-a reprosat fratelui lui ca e cam nesimtitor. Dar nu-i pasa, daca va vine sa credeti? Eu nu am pomenit in viata mea atata lipsa de consideratie la adresa celorlalti. Sa va dau un exemplu: intr-o zi am pregatiti eu cu prietenul meu masa, pusesem farfuriile, tacamurile, mancarea, asteptam numai sa rastorn mamaliga si sa ne asezam lamasa. Si vine fratele lui, se aseaza, isi scoate din frigider niste salam si sunca, mananca si dupa ce termina isi lasa toate resturile si vasele murdare fix unde aranjasem eu sa mancam. Iar cand prietenul meu i-a spus sa isi stranga mizeria de acolo, stiti ce i-ati raspuns: dar ce, ma, tu nu poti? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cred ca imi crescuse tensiunea de nervi. Pana la urma a venit prietena lui si a strans dupa el ca eu nici ca as fi pus mana dupa ce l-am auzit cum raspunde.
Si asta e doar un exemplu! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Sa-ti fie de bine, albi! Chinte, eu nici sa mananc nu prea mai pot, din cauza caldurii, d'apai sa mai si stau in bucatarie sa gatesc! (IMG:style_emoticons/default/heat.gif) |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
sar'na! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
daaa si io la fel! mananc pentru ca trebuie, nu pentru ca-mi vine! e crima si pedeapsa sa mai si gatesti, dar ma asteapta si pe mine weekendul asta. e un must! colegu mi-a zis ca daca nu inceteaza sa mai fie cald imi da cu un scaun in cap. mie (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) il afecteaza caldura. vreau sa cred ca glumea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:16 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai ce, crezi ca eu sunt in stare sa mananc pe caldura asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) d'asta si ziceam ca am o banuiala ca nu imi functioneaza tocmai ok anumite rotite pe la mansarda (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
later edit: ca sa nu mai spun ca atunci cand ies din bucatarie si vin la calculator mi se pare ca a venit toamna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:18 PM
|
|
|
aaa tu doar gatesti asa pur si simplu de dragul gatitului?
foarte tare! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
| happyCat |
Jun 27 2008, 01:19 PM
|
|
Musafir |
Fetelor, voi va topiti de caldura acolo si eu aici inca n-am oprit incalzirea centrala (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Afara in cursul zilei sunt max 15 grade, iar noaptea e frigut, asa ca daca opresc caldura se face frig in casa. Uff oare om vedea si noi un pic de vara?
Chinte, daca nu ai pofta de mancare vin eu si ma pun la masa ta, ca mi-e o foameeee! |
|
|
|
Jun 27 2008, 01:20 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
albi, ma gandesc ca mai pe seara o sa mi se faca si mie un pic de foame, dar atunci nu o sa am chef de gatit. iar dovleceii sunt iubirea vietii mele (alaturi de ciorba de burta), i-as manca oricand, oricum (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
happy, be my guest (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 27 2008, 01:31 PM
|
|
Musafir |
Chinte, m-ai innebunit cu dovleceii astia (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Mititik, si trebuie musai sa stati cu fratele lui? Eu n-am intalnit asa nesimtire pana acu' si nici nu vreau sa intalnesc. Sincer, te compatimesc. Trebuie sa ai niste nervi de otel. Io iar am calcat in strachini, dupa ce m-am dat viteaza pe aici ca mananc pui...am avut toata ambitia, dar n-am putut. Asa ca bag covrigi si eugenii, ca sa nu ma ia foamea. Urata treaba. Bebe-ul nu ma lasa deloc sa tin Monti. |
|
|
|
Jun 27 2008, 02:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Eu nu locuiesc cu ei, nu m-am mutat cu tot calabalacul acolo. Dorm 2-3 nopti pe saptamana, iar in rest vine el la mine. Nu am vrut sa ma mut acolo tocmai pentru ca sunt convinsa ca s-ar isca o gramada de conflicte. Nu va spun ca prietena lui mereu se plange ca e mizerie in casa, dar NICIODATA nu am vazut-o sa puna mana pe un mop sau sa stearga un praf. Iar ea locuieste la ei de doi ani si inca are impresia ca nu are nici o datorie in casa. Nu cumpara o paine in casa, ce sa mai vb de altele, in schimb nu le e jena sa manance mancarea pe care o aduc eu. Ei , in cazul in care cumpara ceva, le duc la ei in dormitor, noi in schimb, le lasam in bucatarie, ca asa mi se pare normal.
Mi-am mai adus aminte de o faza care m-a umplut de draci: tot asa intr-o zi, am facut eu curatenie in casa, m-am apucat si am spalat gresia in baie, faianta, cada, chiuveta, am curatat covorasul, ce mai, lucea totul. Si vine fratele lui, se baga in baie si nu va zic ce a lasat in urma: balta pe jos (cu urmele de la pantofi aferente, bineinteles), a fumat si a scrumat in chiuveta, neavand nici macar bunul simt sa dea un jet de apa la sfarsit sa se duca scrumul, iar mucul de tigara l-a lasat fix pe marginea de la cada. Nu va spun ce nervi m-au apucat cand am vazut; pai sa ma scuzati, dar asta deja nu mai inseamna sa fii dezordonat, ci mizerabil efectiv. Mama prietenului meu are doua apartmente: cel in care stau acum si inca unul.Ea le-a oferit cel de-al doilea apartamant lor insa nu au vrut sa se mute ca au zis ca nu este renovat si i-ar costa prea mult eventualele reparatii. Noi inca nu ne permitem sa ne luam casa noastra, dar nici o sa ma mut cu ei indiferent cat va trebui sa mai asteptam. Prefer sa ne inchiriem ceva numai pt noi doi, decat sa stam toti claie peste gramada. |
|
|
|
Jun 27 2008, 02:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Valeu, ce om (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
De fapt, ma intreb, o fi om sau porc? Nu am intalnit asa ceva pana acum... Am mai vazut sa faca cehstii din astea la servici, in locurile publice, dar acasa? (IMG:style_emoticons/default/wacko.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 03:57 PM |
|
|