IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1958 1959 1960 1961 1962 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jun 27 2008, 02:29 PM
Post #19591

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Parerea mea este ca nu ar mai trebui sa faci nici tu curat! daca vrei sa faci faci in camera in care stati voi si cu asta basta! pana la urma si la coada tu nu stai acolo!
asa am facut eu cu colegii mei de apartament si pana la uram cand au vazut ca ne manca jegul, s-au pus si au bagat si mana in wc. deci se poate! si eu weekendul trecut am facut casa sa straluceasca. acum lor le ramane doar sa intretina. daca nici atat nu pot, trec iar la tratament de soc. nu mai fac nimic.
maine vreau sa ma duc iar la torino sa.mi cumpar sosete ca nu mai am curate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
glumesc, merg sa cumpar cate ceva. o sa le spal pe alea pe care le am deja, si eventual o sa cumpar si altele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deseneeeeezzz.....deseeeeneeezz....
Go to the top of the page

+Quote Post
Philia
post Jun 27 2008, 08:07 PM
Post #19592

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ce liniste e aci..
Noi am comandat mancarica si am luat pui shanghai si desert clatite (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Abia le astept sa vina (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mititik
post Jun 27 2008, 09:09 PM
Post #19593

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Albi, sa stii ca nimic nu-mi vine sa mai fac. Dar zau ca ma apuca disperarea cand vad atata nesimtire, iar eu nu suport sa vad atata dezordine in jurul meu. Adineauri iar si-a lasat toate resturile pe masa dupa ce a mancat. Mai rau e ca lasa si mancarea afara si pe caldurile astea se strica imediat. Am zis ca nu strang nimic, dar parca nu ma lasa inima sa las mancarea aia pe masa si am vrut sa o bag macar pe aia in frigider, dar credeti ca m-a lasat prietenul meu? Mi-a zis sa o las acolo, daca se strica sa se invete minte.

S-a afisat in sfarsit si repartizarea studentilor la licenta. Eu am marti, dar sunt ultima pe lista si tare imi e ca nu vor avea timp pentru toti. La comisia mea sunt cei mai multi studenti inscrisi, aproape dublu fata de alte comisii. Dar macar avem o comisie draguta.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 27 2008, 10:12 PM
Post #19594

Musafir

Tu, io-s trista. Am visat as'noapte ca aveam cancer si nu mai puteam face copii. Creca is cu capu: amu stau si ma gandesc oare ce urmeaza sa se intample naspa. De obicei cand visez urat mi se intampla tampenii.

S-a intors sora-mea din Londra si nu mai tace din gura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Dar mi-o adus cel mai dragut breloc cu autobuz din ala cu etaj pentru colectie. (sau ii tramvai? ... ma rog, stiti voi)

Vreau sa vad ceva frumos... vreau sa plec in lume ... vreau concediu. Altfel ma impusc.

S.

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 27 2008, 10:56 PM
Post #19595

Incurabil

Member No.: 868

Eh, fetelor, zi ca a mea n-ati avut niciuna.
Tocmai ce-am aflat (de "PE SURSE" ) CA CONcubina ex-ului este insarcinata cu gemeni.
Nush de ce m-a afectat atat de ...deeply, dar uite ca...just did.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 27 2008, 10:57 PM
Post #19596

Musafir

in sfarsit slava domnului ploua, ador cum fulgera si trazneste , am aer in sfarsit

eu aseara am vazut ca am pe spate cosuri mici cum avea sora mea acum ceva timp pe obraz , se usuca asa pielea si se face inchisa , apoi cade cojita, mi e asa frica sa nu se extinda, m a speriat ca daca nu o tratez se extinde, mai mult ma sperie in loc sa ma sustina, de obicei cand sunt sanatoasa trebuie sa apara ceva sa ma deprime (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

si eu vreau sa plec in lume , la soare la plaja

+Quote Post
Philia
post Jun 27 2008, 11:00 PM
Post #19597

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Lost, unde maica ploua? Noi suntem si cu geamul si cu usa deschisa, de ni s efac ochii-borcane, dar altfel nu putem respira.

Sylvia, lasa, sa-i traiasca (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Iar tu sa fii happy cu soarta ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 27 2008, 11:06 PM
Post #19598

Incurabil

Member No.: 868

Poke, asa zic si eu, sa le traiasca.

Sper ca cea mica a mea sa nu sufere prea tare cand o sa afle, incerc sa aman cat pot de mult momentul. E foarte posesiva cu taica-sau, si-asa il prinde rar prin tara.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 27 2008, 11:15 PM
Post #19599

Musafir

Daaa, la mare, la soare, la stat dijeaba cu burta-n sus.

La Cluj ploua. O tras doua rapaieli azi de am crezut ca ma ia apa la vale.

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 27 2008, 11:24 PM
Post #19600

Musafir

poke la Deva ploua, maine vine si la voi ploaia asa au zis astia de la meteo, sper sa fie asa
de cand cu arsita asta ma uit la meteo de cateva ori pe zi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

sylvia unele vesti ne dau peste cap de nici noi nu ne dam seama de ce, tocmai cand credem ca am trecut peste , fi puternica pt cea mica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1958 1959 1960 1961 1962 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 02:47 PM