![]() ![]() |
Apr 30 2007, 09:54 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
buna dimineata!! spor la treaba fetelor!!
eu in juma de ora plec inspre litoral (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) nu arata prea bine afara dar e placut totusi pt ca ies din oras.bine eu ies din oras in fiecare zi ca muncesc in braila...dar nu se pune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| fortelady |
Apr 30 2007, 12:55 PM
|
|
Musafir |
hello!
|
|
|
|
Apr 30 2007, 02:19 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Cica maine am avea liber (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
|
Apr 30 2007, 06:18 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Am ajuns acasa si nu ati vrea sa fiti in locul meu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am un nene care imi pune gresia si ce e aici e nebunie. Nici nu vreau sa ma gandesc la ziua in care trebuie sa scot tot praful din parchet (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 1 2007, 10:29 AM
|
|
Musafir |
nimeni prin bar la ora asta? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| roxanica10 |
May 1 2007, 11:03 AM
|
|
Musafir |
Buna ziua! Szi, te compatimesc...tocmai vin de la un racait de linoleum. S-a terminat demult renovarea casei dar de curatat inca mai curat la diverse suprafete. Ne-a mai ramas bucataria de renovat si gresia pe holul de la intrare de pus....si tocmai acolo e cel mai mult praf. Regret enorm ca n-am facut toata casa...si probabil ca-n toamna ne vom apuca de bucatarie....si iar o sa se faca praf peste tot. Dar asta e...trebuie sa fiu in priza permanent.
Astazi planuisem sa mergem la un gratar prin jud Arges la niste prieteni, dar cand am vazut cata treaba e prin casa de facut mi-a pierit tot cheful. Trebuie sa sun acum sa contramandez. Voi ce faceti de 1 Mai? |
|
|
|
May 1 2007, 11:40 AM
|
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 |
Eu ies acum sa vanez aparate de aer conditionat! Am vrut sa iesim la gratar, dar parca vremea nu tine cu noi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
| fortelady |
May 1 2007, 03:29 PM
|
|
Musafir |
langa mine tocmai a luat foc o cladire. cre' ca ma duc sa imi mut masina desi e cam departe...
|
|
|
|
| kalua |
May 1 2007, 03:52 PM
|
|
Musafir |
Du-te, forte, sigur e sigur.
La mine se cearta astia de jos in curte: mama e divortata si are un prieten. Fetele (doua grasance fara bun simt), una de vreo 15-16 ani si cealalta de 17-18, au tot timpul de comentat, acuma se cearta tipul cu ele. Mama nu prea are drept de apel (asa si le-a crescut, asa le are). E vorba despre un amplificator, el le-a adus fetelor boxe si a zis ca ca poate are si un amplificator prin beci. Si acuma zbiara dobitoacele alea ca ce sa faca cu boxele daca n-au amplificator etc. As cobora si le-as da vreo doua amplificatoare peste cap copchilelor. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
| fortelady |
May 1 2007, 04:01 PM
|
|
Musafir |
incredibil cata lipsa de bun simt (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) saraca mama, nu cred ca merita asa ceva, totusi s-a chinuit cu ele sa le creasca. indiferent cate pacate ar avea, e mama lor si le-a crescut
incendiul s-a terminat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 11th November 2025 - 06:10 PM |
|
|