![]() ![]() |
| kary_pink |
Jun 27 2008, 11:28 PM
|
|
Musafir |
Sylvia (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
Si aici se anunta ploi si nu vreau (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) pentru ca duminica doresc sa merg la mare.... Eu iar ma simt rau, nu stiu unde mi-a zburat optimismul in ultimele zile...parca vad numai chestiile negative din viata mea...Nu-mi place de mine asa (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Noapte buna ladies (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 28 2008, 12:32 AM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
kary, (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
las' c-o sa vina si vreme buna, si la propriu, si la figurat. |
|
|
|
Jun 28 2008, 06:33 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Sylvi, draga, te inteleg (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) E greu. Nu stiu ce sa zic. Cuvintele imi sunt blocate, asa ca nu zic nimic...da' ma-intelegi tu.
Bebe meu cel viteaz se simte mai bine. Nu s-a scarpinat si vad ca acum incepe sa se traga bubitele. E buna de carne, ca ta-su, ca daca era ca mine, Doamne fereste, bolea in pat doua saptamani. Ea mititica nici febra nu a facut. Mai greu a fost sa nu faca baie (e ca o ratusca balacita) si sa nu iasa afara la copii. Doctorita mi-a zis ca nu are voie sa iasa afara 14 zile. E mult rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Di, ce-ti face piciorul? Roxi, tu cum te simti? Szi, sper sa ai o zi buna azi. Mi se pare mie sau Lxn n-a mai dat nici un semn de viata? Kalua si Cleo (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) Buna dimineata! |
|
|
|
Jun 28 2008, 09:49 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
'Neata!
Teo, si eu am vazut ca Lexie nu a mai dat niciun semn. Cred ca e prinsa cu licenta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) O zi buna, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
|
Jun 28 2008, 02:59 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Silvia apai daca nu mai ai treaba cu ex-ul n-are rost sa-ti faci sange rau pt. situatie.
Ieri am fost sa-mi iau telefonul de la reparat(era in garantie) mi-au dat alte casti noi yeeeeeeeeeeessssssssss. La noi ploua si sunt asa plostita, as tage un pui de somn. Cel mai nasol e cu statul in casa Teo da' las ca trece cumva. |
|
|
|
| rozy |
Jun 28 2008, 03:33 PM
|
|
Musafir |
eu mor.am fost cu o fata din bloc pana in Braila la Careffour....si m-a sunat minunatu si s-a crizat....sigur sunt cu o fata....cum ii demonstrez eu lui ca am fost acolo???jeeeeezzzzzzzzzzzzzz (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
Jun 28 2008, 03:52 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Lost cu ochisorii ei frumosi e din deva? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (te-am vazut pe la machiaj acu vreo 2 seri si am ramas cu un zambet larg) ce de fete frumoase pe elady (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
frate-meu a facut armata la Brad la vanatori de munte. a prins revolutia. cah! rozy ooopsie! gelozia trebuie omorata din fasa altfel te-ai intors de unde ai plecat. Sylvia te atinge pt ca a fost vreme cand nu erati straini si o samanta de speranta ramane mereu. Chiar daca ziua de azi spune altceva. |
|
|
|
| rozy |
Jun 28 2008, 04:04 PM
|
|
Musafir |
mdea....crek ne-am despartit. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 28 2008, 04:07 PM
|
|
Musafir |
Sylvia, suntem alaturi de tine. Sunt sigura ca o sa treci peste moment. Ai grija cum i-o spui fetitei, ca n-are sens sa aiba resentimente fata de tatal ei.
Teo, aia mica trebuie sa stea 2 saptamani in casa si sa se spele cat mai minimalist. Las' ca trece si perioada asta. Eu sunt bine, cam lesinata de foame, s-a dus al meu sa cumpere cate ceva, ca nu am chef de bucatarit. E ff cald la bucatarie, ca aerul e doar pentru sufragerie. Mai pe seara vin 'cubanezii' pe la noi (adica sora-mea si al ei sot) si ii tratam doar cu inghetata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . I-am prevenit, ca bate vantul prin frigider. De regula-s o gazda f amabila, dar am avut o saptamana mancatoare de energie la serviciu. Nu stiu daca am facut rau sau bine, dar ieri si azi am mancat salam de sibiu cu graham. Rozy, cum de dai tu numai peste baieti gelosi? |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 28 2008, 04:57 PM
|
|
Musafir |
Sylvia, pe tine probabil nu te ajuta ... de fapt sigur, dar poate fetitei ii va fi mai usor daca ar "vedea" ca ea va avea doi fratiori mai mici decat sa inteleaga ca tatal ei va mai avea inca doi copii. Eh, va trece si asta si vor veni si zile mai bune.
Roxy, ce mai faceti? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cand aflam daca e fetita sau baietel si ce nume o sa aiba? Aci iara ii negru ceru, creca ii mai trage una. Sper sa fie frumos maine pentru ca planul e sa mergem la Pestera Ursilor. N-am mai fost pana acum intr-o pestera, it's a first time for me. Abia astept. (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) S. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 02:46 PM |
|
|