![]() ![]() |
Jun 28 2008, 05:05 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
Teo pupici la bebe (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ... am pierdut firul. ce are dragalasa?
scorpi sa pui poze de la pestera (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) Roxi fii-mea a stat cu funduletul la ecograf (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pana la ultimul cand mi-a spus ca nu e f sigur insa crede ca e fetita. eu nu tineam sa stiu ce e, il intrebam mereu: are maini si picioare, toate degetele, ce are acolo jos (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) chiar nu e important. rozy quoi? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) ori ii gasesti tu gelosi ori o fi ceva in comportamentul tau de nu le inspira incredere. Poate e doar o neintelegere. Un episod nu-i motiv de cearta. ah eu una sint la lucru (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) dar drept e ca am un spor cand nu-i nimeni aici |
|
|
|
| rozy |
Jun 28 2008, 05:43 PM
|
|
Musafir |
poi stati asa....ca ex-ul nu era gelos.din contra,aveam multa libertate si asta imi placea f mult.problema la el e ca era distant.
nu am facut nik dubios,doar ca am raspuns "bine" la telefon.si de ce nu l-am anuntat dom'le ca plec in Careffour(oricum il deranja chiar daca il anuntam).de fiecare data cand m-am intalnit cu vreo fata,sau cu bestfriendu meu...am avut panarama.deci nu e doar un episod.chair si cand i-am zis ca am fost la mamaie-mea mi-a marturisit ca a avut dubii (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
|
Jun 28 2008, 05:44 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
hai buna sa va fie ziua (ca inima sigur este) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
eram in trecere doar, ma pregatesc de meci. |
|
|
|
Jun 28 2008, 05:54 PM
|
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 |
Salutare, fetelor! E caldura mare si aici... Desi a plouat peretii apartamentului tot incinsi...
Di, sa stai cumintica. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jun 28 2008, 05:57 PM
|
|
Musafir |
Mai sunt meciuri, bai? Ce s-o mai intamplat in campionatul minunii si cand se gata? Eu am ramas acolo unde turcii au luat bataie de la nemti. Parca semifinala era.
|
|
|
|
Jun 28 2008, 06:14 PM
|
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 154 Joined: 11-December 05 From: Bucuresti Member No.: 86 |
S-a ajuns la finala, care este maine: Germania-Spania.
Mama, cat de mult s-a scris. Va salut pe toate! Mititik, bafta la licenta! Rozi, ce D-zeu sa demonstrezi si de ce? Nu ai voie sa iesi fara el undeva? Pai daca intr-o relatie nu exista incredere, ci doar suspiciuni asa aiurea, atunci.....nu mai am cuvinte, aia nu e relatie, e doar asa, "un fel de"... Albinutza, si pe mine ma termina caldura. Kalua, simpatica faza cu turcul votru de la serviciu. Maat, ce-ti mai face piciorul? Auziti, de unele fete mai vechi de pe forum, mai stiti ceva? Catalina77, carrie, berbecutza, fortelady, si mai erau, dar nu-mi vine in minte...Au mai scris pe aici? Poate unele dintre ele au alte nick-uri.. Si baietii: Fane, rossdale.... Pupici Mona |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 28 2008, 06:17 PM
|
|
Musafir |
Chinte, unde-s meciuri?
Scorpi, abia sunt in 9 saptamani...deci iti dai seama ca mai e pana la aflarea sexului. Vorba lui Cleo, vreau sa fie in primul rand un bebe sanatos (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Merg luni la ecografie trans-vaginala, va rog sa-mi tineti pumnii. Am ceva emotii. Ma vor insoti parintii mei, ca al meu sot are o predare de proiect la serviciu. Di, pe unde esti? Rozy, am avut la prieteni, dar nici unul nu m-a verificat in halul asta. M-ar fi scos din sarite asemenea gesturi. La noi fuse ceva vijelie, dar inca n-a plouat. Cleo, tu muncesti si azi? Tocmai cand a venit mamicuta ta. Of. |
|
|
|
Jun 28 2008, 06:29 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
pai nu e meci in seara asta? :| ca asa mi-a zis mie friendu' (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Rox, hai ca iti tin pumnii de acum (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) jo me voy, ma duc la cumparaturi, in seara asta am cooking class cu amigo. hasta la vista! dmona, vrei id-ul lui fane? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 28 2008, 06:31 PM
|
|
Musafir |
Hasta la vista! O fi finala mica.
Ma retrag si eu. O seara buna gagici! |
|
|
|
| rozy |
Jun 28 2008, 06:40 PM
|
|
Musafir |
pfffffffff acu cica nu vrea sa se desparta....ca ma iubeste.
stiti ce?iaaaa time out. m-am saturat de barbati (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 01:22 PM |
|
|