IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1962 1963 1964 1965 1966 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
rozy
post Jun 28 2008, 09:33 PM
Post #19631

Musafir

dap...ar cam trebui sa-i vina mintea la cap.
eu iau o pauza si ma gandesc daca ii mai dau o sansa,sau astept sa vad ce mai e la orizont
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2008, 10:01 PM
Post #19632

Musafir

rozy, increderea in partener trebuie sa fie la temelia unei relatii sanatoase. Daca nu exista, degeaba dragoste mare... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

cleolica, bine ca macar ziua de azi a fost cu folos.

+Quote Post
Cleo
post Jun 28 2008, 10:02 PM
Post #19633

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ar trebui sa-l faci sa inteleaga ca unele chestii NU sint discutabile, gelozia nu face cinste nimanui si pe ea nici nu se cladeste ceva fain.
pauzele nu-s mereu solutia. ar trebui sa discutati foarte clar, pana acum a fost un dragut. baga-i mintile in cap si daca nu pricepe unde e limita trimite-l la plimbare.

+Quote Post
happyCat
post Jun 28 2008, 10:33 PM
Post #19634

Musafir

Hellou fetele!

Ziua de azi am inceput-o cu o lectie de 'self defence for women' tinuta de o colega de a mea de la pilates. E o tipa foarte faina, micuta, energica si sportiva, e bodyguard de profesie. Si acolo la lectie ne-a adus pe un tip, sa exersam pe el ce ne-a invatat ea. Ma rog, noi trebuia sa ne prefacem ca il lovim dar saracul a incasat un genunchi intre picioare de la o tipa care nu si-a aproximat bine elanul. Si a stat saracul pe jos vreo 5 minute sa isi revina.
Anyway, am invatat cate ceva, sper sa nu fie nevoie sa aplic vreodata, ca atunci pe moment nu stiu ce o sa imi mai amintesc.

Am tot mancat azi o multime de chestii cu zahar, drept urmare am zis sa fiu cuminte la cina si mi-am facut o varza calita. Cand m-a vazut al meu ce mananc, m-a intrebat: unde vrei sa dormi in seara asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper ca varzuca asta calita sa nu aiba acelasi efect pe care il au broccoli si baked beans asupra stomacului meu, ca altfel ma culc in gradina.

+Quote Post
kalua
post Jun 28 2008, 10:48 PM
Post #19635

Musafir

happy (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , iti doresc un stomac la locul lui!

+Quote Post
happyCat
post Jun 28 2008, 10:52 PM
Post #19636

Musafir

Sar'na Kalua, deocamdata e bine. Mai fac un ceai de menta.

+Quote Post
sylvia_31
post Jun 28 2008, 11:22 PM
Post #19637

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Multumesc pentru simpatie si sinceritate Cleo, kary, dr. wise, roxy, scorpi, noruletz si celorlalte fete care-au scris un gand pentru mine, imi pare rau ca nu-mi aduc acum aminte de toate.
Toate aveti dreptate in ceea ce spuneti, in felul vostru.
De obicei, nu prea-mi mediatizez problemele pe site, dar astazi am simtit ca nu mai pot, simteam ca trebuie sa va spun, aveam nevoie de un feed-back, fie el pozitiv sau negativ.
Am remarcat ca fetele care ar fi avut ceva mai "intepator" de spus s-au abtinut (se stiu ele care, dragele de ele, n-au vrut sa ma supere) . Eu oricum tin cont si de ceea ce mi-au zis mai demult , si anume ca "nu trebuie sa-mi mai irosesc inutil energia" cu subiectul asta.
Cleo, ai dreptate, acel sambure de speranta "ca poate vom mai fi impreuna" a existat pana acum, si asta pentru ca am vrut sa cred prosteste ce mi-a zis chiar in ziua cand am facut actele pentru tribunal sa ne despartim, si anume: "Te iubesc !" . Numai ca nu era : Now and forever.

Si, ca o paranteza, de parca mi-ar fi simtit framantarile (sau sa vada dac-am aflat) a sunat in seara asta, cu varii pretexte.
Cateodata-mi doresc sa ma teleportez undeva, intr-un coltisor de lume, numai eu si cu fii-mea, sa nu ne mai gaseasca si sa nu mai fiu nevoita sa-i mai aud glasul in veci.

+Quote Post
pescarush
post Jun 29 2008, 04:31 AM
Post #19638

Musafir

sylvia, este greu. dar vei trece peste toate astea. si vei reusi sa te rupi de el si amintirea lui. si atunci, nu va mai fi nevoie sa te teleportezi, pentru ca pur si simplu nu vei mai simti nimic cand ii vei auzi vocea.
intr-adevar, vesti de genul asta te afecteaza, nu ai (inca) cum sa nu iti amintesti toate sperantele si visele pe care le-ati avut impreuna, atunci cand erai tu insarcinata. gandeste-te ca tu ai fetita ta. big hug. (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) va veni soarele si pe strada ta, nu mai indoiesc de asta. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 29 2008, 05:01 AM
Post #19639

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Neata va spun eu prima azi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , nu pt ca m-am trezit eu acum, ci pt ca acum am ajuns din club. Dar cine se mai culca la ora asta?

off Silvia, inteleg cum trebuie sa te simti. Ideal ar fi sa iti refaci acum viata alaturi de altcineva, dar cred ca este al naibii de greu sa mai ai incredere in cineva si sa o iei iar cu totul de la inceput. Tot ce pot sa iti spun (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) , noi te sustinem cu tarie de aici, pt ca indiferent de sfaturile noastre, numai tu poti sa stii ce este in sufletul tau si ce urme a lasat..

Kari, dar ce s-a intamplat? Si eu sunt putin uimita si trista sa te aud vorbind asa..(IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jun 29 2008, 05:03 AM

+Quote Post
dr_wise
post Jun 29 2008, 08:10 AM
Post #19640

Musafir

'Neata!!!!!!
Eu o tai la plaja, gata! Am zis!
E drept, a plouat noaptea trecuta, probabil nisipul e inca ud, da' nu-mi pasa, deja am ratat ziua de ieri.
Reporterul de servici de la mare o taie pe teren.
Va pup, revin cu poze de paparazzi asap.
Va intereseaza ce sunci, burti, costume de baie se poarta vara asta la Mamaia?...am intrebat, nu dati cu parul!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1962 1963 1964 1965 1966 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 02:47 PM