![]() ![]() |
| angeldust |
Jun 29 2008, 02:14 PM
|
|
Musafir |
Da, e racoaica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Am facut-o sper eu sa se simta bine cat o fost pe la mine zilele astea. Ca am aburit-o sa isi cumpere toale si posete si creme (nu m-a lasat nici in ruptu capului sa ii cumpar pe banii mei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si i-am dat ochelari de soare shmecheri de la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si saptamana asta vine iar in TM, vedem noi cum ne mai distram (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 29 2008, 02:19 PM
|
|
Musafir |
ce fain (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) goood, i miss my mother (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
|
Jun 29 2008, 02:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Foarte frumos din partea ta, Angel! (IMG:style_emoticons/default/cloud9.gif) Nu i-ai dat ochelarii aia de soare faini de la Motivi, nu? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jun 29 2008, 03:40 PM
|
|
Musafir |
Nu, ca aia nici nu ii placeau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A zis ca sunt prea mari (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) I-am dat unii exact ASA , dar cu rama argintie. Ca oricum eu nu ii mai purtam si astia i-au placut ei . (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| Roxana_ |
Jun 29 2008, 04:09 PM
|
|
Musafir |
Sa-ti traiasca mamicuta Angelu'! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) A mea face 53 in octombrie. La tine tu esti balanta si mama ta rac, la mine invers. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Sylvia, probabil ca d-aia iti e atat de greu sa te rupi, daca el inca te tot sacaie cu telefoane, desi pe de o parte ar trebui sa se intereseze de situatia celei mici. Di, ce-ti mai face piciorul? Eu ma laud cu somn pe ziua de azi. |
|
|
|
Jun 29 2008, 04:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
La noi in camera au inceput sa se faca bagaje... imi place si nu imi place in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Si mi-e lene... si nu am chef de invatat pentru exam-ul de maine...Ultimul (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) |
|
|
|
Jun 29 2008, 05:14 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Va imbratisez si va transmit tuturor ganduri pozitive! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Eu m-am intors de la mare, inaintea Doftoresei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (sic!). Raportez ca nu ne-a placut in salbaticie, unde ne-am incercat norocul prima data (Corbu, jud. Constanta), prin urmare ne-am refugiat in Eforie Sud. Culmea, am dat de apa foarte curata. Ne-am simtit bine si ne-am incarcat bateriile. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 29 2008, 05:26 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Vreu si eu la mare (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Bine ai revenit, Fanny! |
|
|
|
Jun 29 2008, 06:50 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Angel, La multi ani mamei tale!Sa iti traiasca!
|
|
|
|
Jun 29 2008, 07:10 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 |
La multi ani mamei tale, Angel, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa iar tu...s-o bucuri cu multi nepoti ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 01:22 PM |
|
|