![]() ![]() |
| kalua |
Jun 29 2008, 07:36 PM
|
|
Musafir |
|
|
|
|
| angeldust |
Jun 29 2008, 07:58 PM
|
|
Musafir |
Multamesc fetele!
Sylvia nepotii ceva mai incolo si nu cred ca o sa fie mai multi de unul decat daca fac gemeni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (am sanse destul de mari cica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) In rest ce mai faceti? All good? Eu mi-am facut mazare si ma indop (sunt la a 3-a portie :|) I loooove mazarea hihihihi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jun 29 2008, 08:36 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Angel, mama ta fiind rac, cred ca se bucura foarte mult cand ai grija de ea, ii acorzi atentie. Mamele mai ales raci sunt foarte atasate de copii. Te-ai scos ca nu i-au placut ochelarii ceilalti de soare. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Te-ai pus pe facut bucate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Roxi, te-a facut foarte tanara mama ta! E cam de o seama cu a mea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Fanny, super, cred ca v-ati distrat! Phili, bafta la examenul de maine! |
|
|
|
Jun 29 2008, 09:28 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
seara buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ange, sa-ti traiasca mamica (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) fetelor, rugati-va din toata inima sa castige Spania cupa in seara asta ca am pus pariu cu amigo si daca pierde (da Doamne) e obligat sa vina cu mine la cinema la Sex and the city (IMG:style_emoticons/default/w000t.gif) pedeapsa suprema pentru un mascul (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) |
|
|
|
| kary_pink |
Jun 29 2008, 10:08 PM
|
|
Musafir |
Seara buna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
La Multi Ani pentru mama ta Angel, sa-ti traiasca fericita si sanatoasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu am fost la munte(S. Martino di Castronzza si alte zone de prin jur) azi unde a fost superbbbbbbbbbbbbbbbbbbb, cand o sa am timp o sa pun poze pe grup sa vedeti Rai de pamant (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Starea mea nu stiu cat s-a ameliorat dar imi impun eu sa ma simt mai bine, sa nu-mi uit zambetul si pofta de viata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 29 2008, 10:29 PM
|
|
Musafir |
De-abia astept sa vad poze, kary!
chinte, eu una nu pot sa tin decat cu nemtii, c-asa se cuvine, dar tare se pare ca tu-ti vei cara amicul la film. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jun 29 2008, 10:33 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
oh yes, abia astept Kalua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
deja i-am trimis mesaj sa se pregateasca dar nu raspunde (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) cred ca se roaga la dumnezeu sa egaleze nemtii (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 29 2008, 10:43 PM
|
|
Musafir |
Gata, satc scrie pe fruntea lui. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ce sa egaleze nemtii, vai de steaua lor cum au jucat! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Noi nici nu ne-am uitat la prima repriza (ne-am uitat la un film (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ), dar n-am pierdut nimic. Bravo spaniolilor! Apropo, prietenul sefului e spaniol. Dupa ce-au castigat semifinala, il intreb pe sef cum au sarbatorit victoria. Si zice: "pai ne-am dus pe Leopoldstr. (acolo e mila fanilor de fotbal) si ne-am gasit cu cel mult 30 de spanioli". (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jun 29 2008, 10:47 PM
|
|
|
mda, deci eu rad de cateva minute in hohote prin casa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) m-a sunat acum sa ma felicite (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum ma apuc sa vad care e programul pe la cinema, cred ca iau si un aparat foto sa ii fac poza la intrarea in cinematograf, apoi il fac poster si i-l fac cadou (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 29 2008, 10:58 PM
|
|
Musafir |
OLEEEEEEEEEEEE a castigat Spania (IMG:style_emoticons/default/yu.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) (IMG:style_emoticons/default/clap5.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 02:48 PM |
|
|