![]() ![]() |
Jun 30 2008, 09:41 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
o sa fii o laie! nu o sa faci decat sa te intarati din nou, si o sa suferi iar ca o pasare ce esti!
io zic sa ii dai o pauza lu asta, si sa-ti pui ordinein idei de una singura! lasa ca vine cocodil acasa si te ciufuleste (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ca sa nu mai zic de muma! |
|
|
|
| kalua |
Jun 30 2008, 09:45 AM
|
|
Musafir |
rozy, sa stii ca exista si barbati normali, care sa-ti dea libertatea necesara si sa te respecte si iubeasca totodata. Nu trebuie sa accepti pe unul pentru ca-ti ofera numai una dintre conditiile astea (care sunt toate necesare).
Neata! |
|
|
|
| rozy |
Jun 30 2008, 09:51 AM
|
|
Musafir |
uof........tare greu e.....nush ce sa fac.mintea mea e vraiste
|
|
|
|
| kalua |
Jun 30 2008, 09:53 AM
|
|
Musafir |
Atunci stai si cugeta. Singura. Ca tocmai in momente dintr-astea se iau decizii proaste.
Vorbesti cu noi daca vrei. |
|
|
|
| rozy |
Jun 30 2008, 10:03 AM
|
|
Musafir |
pai...nush ce decizie sa iau...cert e ca sunt cu curu-n doua luntre.si cert mai e ca atunci cand "colegu" a avut intentii de despartire,si se ridica sa plece...nu-mi tremura sufletu cum imi tremura la ex.nu e acelasi sentiment
iar de ex nu am putut sa ma tin deoparte.am tot incercat sa aflu ce face.cum o duce.am aflat.azi-noapte a venit la 4 la mine (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) cat despre problemele lor..imi pare mai usor sa-si tempereze ex-ul vorbele aruncate aiurea ,decat colegu sa-si infraneze gelozia si paranoia o ultima incercare....ce am mai avea de pierdut? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif) orium relatia cu colegu' intalneste deja o problema majora This post has been edited by rozy: Jun 30 2008, 10:06 AM |
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 30 2008, 10:16 AM
|
|
Musafir |
neata
m am trezit c o durere de cap groaznica , ca doar cand ma misc mai tare simt intepaturi, am luat un coldrex eu cred ca colegu a vazut ca inca mai simti ceva pt ex, de aia se comporta paranoia parerea mea ca un barbat iti ofera multa libertate doar ca sa aibe si el parte de ea, sa nu i se reproseze nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jun 30 2008, 10:51 AM
|
|
Musafir |
Lost, nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jun 30 2008, 11:03 AM
|
|
Musafir |
Lost, nu-i asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) stiu Kalua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , dar din pacate exista si exceptii |
|
|
|
Jun 30 2008, 11:37 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Terminai cu sesiunea (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Nu imi vine a crede! Rozy, in aceeasi situatie sunt si eu... dar exact aceeasi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu ma pot hotari si pace... Desi ma dau eu viteaza, cum ca am discutat si am inteles ca asa-i mai bine, etc, parca tremura sufletul in mine de cate ori zbarnaie tel-ul sau intra cineva pe mess. Dar am inceredere ca o sa imi treaca si incerc sa nu ma mai gandesc la el. Ziua mai reusesc, dar noaptea (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) Uff...am intat cu speranta ca o fi scris Roxi ce a facut la medic... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 11:44 AM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Hei, linistiti-va! Sfatul meu: priviti inainte si nu inapoi.
PS: ce s-a intamplat cu intalnirea anuntata pentru WE la Bucuresti? S-a concretizat? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:00 PM |
|
|