IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1968 1969 1970 1971 1972 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Philia
post Jun 30 2008, 11:55 AM
Post #19691

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Nu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
La toamna va mai vad (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kary_pink
post Jun 30 2008, 12:02 PM
Post #19692

Musafir

Buna ziua (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am pus cateva poze pe grup de la munte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Uneori ne facem rau singuri, gandim prea mult suferinta si nu facem bine. Viata este frumoasa si nu merita sa hranim dorul pentru cineva care nu a stiut la timp sa ne iubeasca si sa ne respecte. Dumnezeu are grija de noi si in primul rand noi ar trebui sa stim sa avem grija de noi... Este vara, este frumos pentru multe activitati care sa ne departeze de gandurile negre...Eu am invatat sa nu fac tragedii acolo unde nu este cazul si sa merg inainte pe drumul meu... O privire inapoi atrage dupa sine suferinta din trecut...Rar de tot cand o fosta relatie care nu a mers bine in trecut se poate transforma in minunea de a merge bine in viitor...

Suntem tinere si libere...nu merita sa facem compromisuri pentru iubire... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Stiu, de multe ori am spus ca trebuie sa faci ce-ti spune inima...dar este necesar sa fii atent intai si abia apoi sa te lasi purtat de val...

+Quote Post
rozy
post Jun 30 2008, 12:03 PM
Post #19693

Musafir

paranoia colegului nu e legata de ex-ul meu.mi-a zis ca asa e firea lui...ba chair ca inainte era si mai si (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)
am avut panarama pana si cand m-am intalnit cu fetele de pe forum

+Quote Post
albinuza
post Jun 30 2008, 12:09 PM
Post #19694

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Asta mie imi suna ca ubu meu! numai ca tu nu esti c amine! tu nu ai gradul meu de nesimtire! daca io am facut prostia sa ma chinui cu el atatia ani, pentru ca de abia acum sa obtin un rezultat, si dupa cum bine se stie, nu e un rezultat tocmai perfect, nu trebuie sa o faci si tu!
cat despre a lu' buzatu, fuck him!
te impaci cu el ca sa ce? vara asta sa o petreceti in fundul patului? pt ca el nu a terminat baia de acasa si nua re bani la 30 de ani?
think well!!

+Quote Post
Cindy
post Jun 30 2008, 12:13 PM
Post #19695

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Mai Rozy, tie iti place sa suferi? De ce trebuie neaparat sa alegi unul dintre ei 2? Crezi ca nu poti gasi ceva mai bun? Dintre 2 rauri, sa il aleg pe cel mai putin rau..? nu functioneaza chiar asa. Dar tu stii mai bine ce vrei de la viata.

+Quote Post
rozy
post Jun 30 2008, 12:28 PM
Post #19696

Musafir

ma gandesc sa mai fac o ultima incercare,ca apoi daca nu merge sa pot sa-mi iau mintea de la el
si da..in familia noastra femeile au fost cam masochiste la faza asta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jun 30 2008, 12:43 PM
Post #19697

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Dar ai ceva impotriva faptului sa stai un timp singura si sa te gandesti bine ce si cum? Mie asta mi s-ar parea solutia cea mai oportuna, decat sa migrezi intre 2 relatii. E vara, e frumos, poti sa te distrezi si sa iesi cu prietenele, nu trebuie sa depinzi de un mascul..sau fie, de ce nu, poti sa agati altul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 30 2008, 01:28 PM
Post #19698

Musafir

A mai disparut subit un country manager la noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) , nimeni n-a stiut nimic, eu am fost prima care i-am scris un e-mail si-am primit urmatorul out of office: I left the company on Monday , June 30th. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Si cu asta chiar ma impacam bine, isi vedea de treaba.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 30 2008, 01:37 PM
Post #19699

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

La noi e liniste si pace...Prea liniste totusi...A plecta lumea in concediu (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Si eu abia astept sa plec!!

+Quote Post
Roxana_
post Jun 30 2008, 01:39 PM
Post #19700

Musafir

Kalua si nu v-a dat si el un mail de adio. Nu-i frumos totusi.
Kary, ce frumos ai scris tu acolo sus. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Rozy, ia niste ambitie de la sor'ta, ca vaz ca are ceva (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1968 1969 1970 1971 1972 > » 
Closed TopicStart new topic
5 User(s) are reading this topic (5 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 03:58 PM