![]() ![]() |
| kalua |
Jun 30 2008, 07:16 PM
|
|
Musafir |
Scorpireasco, esti mortala! Am zis!
|
|
|
|
| rozy |
Jun 30 2008, 07:18 PM
|
|
Musafir |
daaaaaaaa..me agrees (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
sa povestesti mai des...chair daca inventezi..nu conteaza.e fain (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 07:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Haha! mi-a placut tare cum ai povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi am dat comanda de pizza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) sarbatorim ca am trecut in anul 2 de fac (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jun 30 2008, 07:36 PM
|
|
Musafir |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si io zic la fel...te-ai gandit sa te apuci de scris? Me likes your style!
Rozleu rozelu...m-am tot gandit ce sa-ti zic io tie si cum sa pun problema asa incat sa faca o impresie grozava in mintea ta si sa ai un moment de revelatie. Dar apoi m-am gandit la ce o zis Kalua...regula din batrani : Pana nu te dai singura cu capu de prag, habar n-ai cum se fac cucuiele. Asa ca io zic : da-i bataie! Impaca-te cu Ex, uita toate chestiile naspa ce le-a facut, concentreaza-te pe cele bune. O vreme o sa mearga bine, o sa va straduiti amandoi, impacare dulce impacare, alea alea. Dupa care normal...vechile probleme vor reaparea, ba mai mult la ele se vor adauga altele noi, o sa te trezesti la 24-25 de ani ca unde aia ma-sii s-au dus vremurile bune, ca acu tre sa muncesti 10 ore pe zi si nu mai ai timp si energie sa faci nimic....si o sa le tii la randul tau morala altora pe-aci pe forum ca "Vezi-ti fah de treaba, esti tanara, distreaza-te acu cat mai poti, nu te comporta de pe acu ca o femeie de 40 de ani cu 5 copii care se agata de singurul barbat ramas pe planeta pentru ea si inghite tot felul de bullshituri sa nu ramana copiii fara tata, sa aiba cu cine plati ratele la banca, sa nu moara singura, etc....ca o sa ai mai incolo vreme de asa ceva" Normal...eu nu o sa iti zic nimic din toate astea (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Dar o sa fiu aci pregatita pentru "I told you so dance" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Iaca ma antrenez de pe acu sa fiu in forma (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif) (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 30 2008, 07:42 PM
|
|
Musafir |
wow 5 ani? eu ma gandeam,in cazul in care decid sa ma impac...sa-i zic ca e o perioada de evaluare .care o sa tina cateva luni,iar daca dupa cateva luni astea nu simt ca e de drum lung....a rivederci!
|
|
|
|
Jun 30 2008, 08:20 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
rozy, asculta la fata ca eu eram o masochista mai mare ca tine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
so, 3 ani jumatate stat cu unu (numai 15 ani diferenta intre noi), ne-am mancat ficatii unul altuia, el cam toata relatia mie, eu doar la final (dar grav). nu tin minte numarul despartirilor si impacarilor, nu am vrut sa il prezint parintilor dar m-am trezit cu el la ai mei in a doua zi de paste de am crezut ca fac atac de cord (si nici nu era una din perioadele noastre roz), m-a si inselat, am aflat si cu cine, promisiuni, juraminte, minciuni, vrajeli... tot tacamul. as putea sa scriu o carte despre relatia aia si m-as umple de bani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu cred ca a existat vreun prieten care sa nu imi fi spus la intervale regulate de timp sa-l dau in ma-sa ca nu merita. da' ce, eu eram proasta sa ii ascult? no way, eu batman batman, eram eu convinsa ca sigur il fac sa isi bage mintile in cap si ca va fi bine. a fost pe dracu', am tinut-o asa cu una calda, alta rece pana cand am ajuns la fundul gropii si mi-am dat seama ca nu am alta cale decat sa incerc sa urc, mai rau de atat nu se putea. eu cred ca tu nu ai atins inca fundul ala, nu te-ai dat cu capul de toti peretii inca, dar e pacat ca mai tarziu o sa plangi dupa anii astia pe care ii pierzi zbatandu-te in dileme existentiale (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) si mai e inca ceva, nici iubire mare nu cred ca mai e in cazul vostru, ci mai mult egoism (din partea tuturor personajelor implicate in poveste, inclusiv a ta) si orgoliu. asa vad eu lucrurile, no offence (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jun 30 2008, 08:26 PM
|
|
Musafir |
vedem ce e........daca nu e,nu o sa mai indur nici bullshit-uri nici nic..o sa plec linistita si gata
|
|
|
|
Jun 30 2008, 08:32 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
iti spun eu ca n-o sa pleci linistita. nu exista perioada de proba in cazuri din astea. el se va purta frumos o vreme, tu vei reveni la sentimente mai bune, apoi iar isi va da arama pe fata si tie o sa-ti fie din nou greu sa renunti la el. dar nah, noi putem sa iti spunem orice ca tot ca tine vei face.
|
|
|
|
Jun 30 2008, 08:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Oooah! Dupa ce ca eram nervoasa, m-au calcat pe bataturi si astia de la pizza!
Am dat comanda de 3 pizze medii, 3 ketchup-uri si o salata de ton. In loc de pizza medie, mi-au adus mare si m-au pus sa platesc diferenta... blegului de livrator i-a cazut un ketchup si l-a spart, salata de ton era 5 lei in oferta, iar pe bon 6 lei... Si pe langa astea, la fiecare pizza MARE, trebuiasa primim o Cola... o fi fost insetat ala ca nici aia n-a ajuns la noi... Le-am trimis acum mail cu plangerea (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 08:49 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mai, eu propun sa schimbam subiectul, ca Rozy oricum o sa faca, dupa cum se vede, ce crede ea de cuviinta! Sa o lasam pe ea sa se dea cu capul de sus singura. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Phili, ce incompetenti! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Ce ai facut cu practica pana la urma? This post has been edited by sweet_girl: Jun 30 2008, 08:49 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:00 PM |
|
|