![]() ![]() |
| pescarush |
Jun 30 2008, 08:53 PM
|
|
Musafir |
Philia, eu il trimiteam pe ala frumos inapoi de unde a venit, cu toata comanda lui.
cum adica? tu comanzi ceva si primesti altceva? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si sa te mai si puna sa platesti diferenta. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) m-am enervat. aici daca nu ti-o aduce in nu stiu cate minute de cand o comanzi, o primesti gratis, chiar daca ti-a adus ceea ce ai comandat. ei dracie. ce servicii sunt astea??? am crezut ca se mai schimba si acolo lucrurile, dar vad ca isi bat joc in continuare de client, inca n-au invatat regula de aur: "clientul nostru, stapanul nostru". |
|
|
|
Jun 30 2008, 08:55 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Le-am dat alora inca un mail, sa ii intreb ce au de gand cu mine si nu mi-au mai raspuns nimic.
Observ ca le ia muuuult pana sa raspunda. Si cand le-am trimis cererea de practica mi-au trimis mail inapoi dupa doua luni... M-or suna in octombrie iar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Pana una-alta, o sa fac in Craiova (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le, ca nu vazui mesajul de la Pesca... Si eu m-am gandit sa ii zic sa si-o bage unde vrea, dar eram rupte de foame si nu mai aveam rabdare sa dam comanda in alta parte. Datile trecuta cand am mancat de la i, a fost super ok. Nu stiu daca o fi fost asta o eroare, dar am inghitit cu noduri din cauza nervilor (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 09:07 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
scorpi (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) vai da' ce ti-o placut (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... subscriu si eu cu fetele cochetele apropo de stilul tau....eu oricum ti l-am cetit de la diete si-nca mai rad la comentariul cu gatitul ..nu se apuca de gatit sa nu-si faca si mai multi dusmani. samsing laik det (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
din pacate v-am citit in diagonala si trebe musai sa-i spun ceva Sylviei si fetelor plangacioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar mai viu |
|
|
|
Jun 30 2008, 09:36 PM
|
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 |
Scorpi draga, pe mine m-ai dat gata, iara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jun 30 2008, 09:43 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Phili, I feel you. Am dat si eu peste oameni neseriosi. De exemplu, discutam despre angajare pentru un post pe care mi-l doream chiar foarte mult, agentie destul de importanta. Toate bune si frumoase, oamenii se arata cat de cat entuziasti de mine si in urma unor activitati, imi spun ca trebuie sa vorbeasca si cu directorul general pt luarea unei decizii si ma anunta. Au mai sunat? Macar sa fi stiut si eu la ce sa ma astept. Asta e unul dintre motivele pentru care sunt putin recalcitranta in ultimul timp.
|
|
|
|
Jun 30 2008, 09:52 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Asa ma enerveaza astia. Macar sa spuna : da sau nu... Dar sunt asa de ocupati si le ia atat de mult timp sa raspunda la un amarat de mail sau sa dea un telefon.
Nu spun ca am mai trimis la x radiouri si y televiziuni, si nu mi-au trimis nimic-nimic. Dar, nu-i bai...continuam (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 09:57 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Mda, ei cauta mai mult oameni cu experienta si sunt destul de refractari cand vad ca esti cat de cat la inceput de drum.
Observ ca te atrage mai mult zona asta mai "glamorous"? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca stiam, poate ti-ar fi placut sa lucrezi la fostul meu job si puneam o vorba. Dar acum e prea tarziu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si unde vrei sa faci acum practica? La Maat? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 30 2008, 10:00 PM |
|
|
|
Jun 30 2008, 10:06 PM
|
|
|
Nu.. eu nu vreau sa fiu in fata, sa ma cunoasca lumea!
Dar inca dinainte sa dau la facultate eram hotarata la radio si tv. Iar acum, dupa ce am avut primul contact, cu fiecare din ele, imi dau seama ca imi place pe bune. In presa scrisa nu cred ca sunt capabila sa fac fata (cel putin acum). Acolo iti trebuie comentarii de valoare, ori eu inca nu am atata maturitate incat sa judec profund lucrurile. Si, din ce am constat anul asta, inclin spre stiri si interviuri. N-am mana ( si ochi) de reportaje (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Iar despre restul lucrurilor pe care le pot face cu facultatea asta, iti spun sincer ca nu ma prea trage ata. M-am fixat pe astea si incerc sa incep de aici. Daca nu mi-o reusi ( desi io ma lupt cat pot) poate ma voi reorienta. Sau daca o sa ma plictisesc ever (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Unde ai lucrat tu? M-ai facut curioasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Le: Nu, nu la Di (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am vorbit la un post de radio din Craiova si vreau sa mai fac si in televiziune. Tre' sa incerc la Tvr Craiova, sau la alte televiziuni locale. Desi astea din urma sunt cam de cacao (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Sa vad...ma mai orientez si acnd ajung acolo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jun 30 2008, 10:09 PM
|
|
|
Jurnalism. Stiri si interviuri, ca sa te citez. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) plus participare la anumite evenimente si tot ce mai presupunea. Tot pentru televiziune.
Ahh, pai foarte bine atunci! Bafta multa! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) E un inceput! Citisem ceva in diagonala, despre practica si Di si de-aia am intrebat! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jun 30 2008, 10:12 PM |
|
|
|
Jun 30 2008, 10:13 PM
|
|
|
Da... glumeam noi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Ptii...cred ca mi-ar fi placut, intr-adevar (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 03:11 PM |
|
|