IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1976 1977 1978 1979 1980 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Jul 1 2008, 09:07 AM
Post #19771

Musafir

Aoleu ce naspa Poke. Si acum nu mai pleci acasa?
LE: Am vazut abia acum ce-ai scris. Hai nu te mai stresa, ca de ajuns tot vei ajunge la Craiova.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2008, 09:07 AM
Post #19772

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Ufff, nasol sa patesti asta la drum. Stiu din experienta. Bine ca nu e mai grav!

+Quote Post
Philia
post Jul 1 2008, 09:08 AM
Post #19773

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Plec, plec...dar ni s-a schimbat programul.
Tre' sa stau cu ochii pe pereti pan'o veni. Nici sa impachetez nu pot, ca nu am genti aci (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 1 2008, 09:21 AM
Post #19774

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata
Am vazut si eu pozele, frumoasa tare pestera Ursilor am vazut-o si eu cand eram in a 9-a am fost cu scoala in excursie tare mi-a placut. Tre' sa bagam un refresh da' nus daca anul asta sa mai creasca fetita un pic ca vrem sa mai mergem si in Retezat acolo mi-a placut iara mult de tot.
Dr. Wise iti sta tare bine cu rochita verde.
Angel si Walpu cand va vad asa slabe zic ca nu mancati nimic si faceti intr-una sport. Anw bine va prind bluzele. Wapu fain iti sta cu culoarea asta la par mi se pare ca te prinde mult mai bine decat roscata.
Kary ce frumoasa zona in care ai fost.
Drum bun Philia si have a lot of fun in vacanta.
Szi multa bafta.
Mie mi-ar place sa interzica si la noi fumatul pe strada si in parcuri. Eu le mai zic vine unul sau una cu copilul si fumeaza acolo chiar langa copii, mie asta mi se pare nesimtire.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 1 2008, 09:22 AM

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 09:50 AM
Post #19775

Musafir

Phili, vacanta frumoasa de tot!

Szi, mi se pare normal s-o iei de la inceputul recrutarii, ca oricare. In orice caz, pentru ca ai lucrat acolo si mai ai si-o pila mica de la fosta sefa e un mare atu. Ar fi tampiti de-a dreptul daca nu te-ar lua.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2008, 09:54 AM
Post #19776

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Asa ma gandesc si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kary_pink
post Jul 1 2008, 09:57 AM
Post #19777

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Wow Szi iti tin pumnii stransi stransi si iti doresc sa primesti ceea ce doresti pentru ca meriti. Ma gandesc ca poate si de asta te-au ocolit alte oportunitati profesionale pentru ca acum sa primesti un job in care sa te simti in largul tau. Multa bafta!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Master intradevar zona este de vis!

Aici vremea este racoroasa si este tare placut (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Maat sper ca te simti bine, nu te-am vazut foarte activa pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
mititik
post Jul 1 2008, 10:22 AM
Post #19778

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Szi, multa multa bafta iti urez, fiindca stiu cat de mult iti doresti jobul asta!

Teo, eu ma bucur ca pun pozele alea hidoase, poate asa o lasa-o si prietenul meu mai moale cu tigarile!

Eu am plecat spre facultate, sa-mi tineti pumnii fiindca azi prezint lucrarea! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)
V-am pupat!

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 10:40 AM
Post #19779

Musafir

Bafta, mititik!

+Quote Post
lxn
post Jul 1 2008, 10:55 AM
Post #19780

Musafir

I'm back (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Mititka, iti doresc multa bafta cu lucrarea, stiu prin ce treci, pe mine m-au apucat de pe acum emotiile, mai am 9 zile pana la sustinere si imi fac deja discursuri in minte si imaginez tot felul de situatii (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

Fetele cu probleme in amor, imi pare rau ca s-a starnit epidemia asta a despartirilor, spre sa va reveniti repede si sa va bucurati de vara si de vacanta fara ganduri obscure.

Teo, ti-a venit socrella? Cum merge cu ea, se poarta ok sau nu prea?

Szi, mult succes, sa obtii jobul pe care ti-l doresti!

Scorpi, imi place rau cum povestesti, poate scrii ceva articole sa ne incanti si pe noi cu stilul tau amuzant (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Maat, ti-au trecut problemele de sanatate? Sper sa fii bine.

Philia, drum bun si vacanta faina la Craiova!

Cam, atat, ma duc sa-mi pregatesc speach-ul (IMG:style_emoticons/default/valea.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1976 1977 1978 1979 1980 > » 
Closed TopicStart new topic
6 User(s) are reading this topic (6 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 01:23 PM