IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1978 1979 1980 1981 1982 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Jul 1 2008, 01:08 PM
Post #19791

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

aaa m-au sunat aia cu netul si maine vin acasa sa-mi instaleze modemul... o sa am neeeeet!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 1 2008, 01:16 PM
Post #19792

Musafir

mi a venit catalogul Quelle de toamna (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2008, 01:52 PM
Post #19793

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Stiti voi cum e viata asta? Ba iti ofera prea multe odata, ba deloc. M-au sunat si aia cu postul din Turceni, despre care va spuneam mai acum o saptamana (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cica daca sunt de acord sa trimita profilul meu la angajator si daca as putea merge la Turceni marti sau miercuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 02:39 PM
Post #19794

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

revin eu cu existentialele mele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

so, dupa ce cateva saptamani mi-am mai cautat joburi si am frecat duda, acum sunt in dilema, ma vor doua firme si mi-e foarte greu sa ma decid (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

1. firma de organizare de evenimente, micuta dar cu clienti mari, colectiv tanar, fetele au parut super ok la interviu, atmosfera placuta, domeniu interesant, lipsit de rutina...
2. firma mare de consumabile IT, post la departamentul de licitatii, multe lucruri de invatat, responsabilitati pe masura..

acum, salariul e la fel la ambele firme, doar la firma numarul 2 se intra si pe bonusuri din licitatii dupa primele 3 luni. pe de alta parte, la firma numarul 1 jobul ar fi mai interesant. ah, smf ca nu stiu ce sa fac si tre' sa iau o decizie urgent. trebuie sa dau in seara asta un raspuns firmei nr. 2 si pana maine dim firmei nr. 1 (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 02:46 PM
Post #19795

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Szi, tare dreptate ai! Si mie mi s-a intamplat exact la fel acum ceva timp! Si vad ca si lui Chinte acum! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Chinte, nu stiu ce fac ai terminat tu si ce preferinte si aspiratii ai, dar mie imi place jobul 1! Mai au nevoie de oameni? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jul 1 2008, 02:55 PM
Post #19796

Musafir

Teo, esti adevarata. E cazul s-o pui un pic pe socrela la punct, un pic mai mult daca se poate. Eu nu inteleg cum de mai exista asemenea specimene.
Mititik, tin pumnii. Te astept la raport.
Lxn, pai daca tu ai inceput acum cu emotiile...ce-o sa faci 9 zile? Ia-o mai incet.
Szi si Chinte, greu cu deciziile astea. Chiar nu mai zisesei nimic Chinte si ma intrebam ce se mai intampla cu tine.

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 03:07 PM
Post #19797

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Teo, esti de belea! Eu din posturile tale si tot spunand tu ca esti baba si trecuta si ce mai spuneai tu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , nu imi imaginam ca ai doar 28 ani, ci mult mai mult! Adica esti cu 7 ani mai mare ca mine..Termina cu mentalitatea asta (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) si pune-o la punct pe soacra! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Pe mine ma enerveaza la culme babele astea (si nu o spun din cauza varstei) fara ocupatie, in afara de a face viata imposibila altora compensatie, se cred cele mai destepte si sunt reticente la alte idei, pe motiv ca doar ele stiu cel mai bine. Si mai sunt si barfitoare, frate...

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 03:09 PM
Post #19798

Membru de Onoare

Rox, pai dupa episodul cu aia de au zis ca ma suna pentru oferta financiara si nu au mai dat telefon am zis sa nu ma mai entuziasmez din orice si sa astept sa vad ceva concret. eu mai am si o mare problema, sa nu ma intrebe nimeni ce vreau sa fac pe viitor pentru ca nu stiu ce sa raspund, stiu doar ca n-o sa ies la pensie decat de la firma mea, nu ma impac cu statutul de angajat o viata intreaga. pe langa asta, intotdeauna am avut niste dileme legate de partea realista si cea umanista, mereu am fost exact pe mijloc, mi-am facut si nspe mii de teste psihologice sa vad in ce parte inclina balanta si tot in echilibru statea. ori, mie mi se rupe de echilibrul asta ca mai mult ma deruteaza. mi-au placut chestiile administrative, chestiile care necesita multa atentie, stres, bataie de cap, pentru ca mi s-a parut ca satisfactia sufleteasca e mai mare (si nu am fost si nici nu sunt un martir pe campul nearat al muncii), ori pentru faptul ca in momentele in care eram concentrata pe chestii d'astea "grave si serioase" aveam impresia ca nu mai sunt copilul ala tamp si cu capul in nori pe care il vad in fiecare dimineatza cand ma duc in baie sa ma spal pe dinti, sau care o arde noaptea pana la ore tarziu pe mess cu prietenii si sare coarda in fata blocului. in acelasi timp, am vrut mereu un job care sa ma faca sa ma duc de placere la munca, sa am in fiecare zi parte de ceva nou, sa pot veni cu idei si intr-o oarecare masura sa para ca o joaca. o joaca de oameni mai mari. in mod normal ar trebui sa ma gandesc un pic mai departe, sa privesc si la viitorul mai indepartat, nu sa stau sa visez cai verzi pe pereti si sa ma prefac ca 24 = 16 ani. hai ca deja cred ca v-am plictisit cu aberatiile mele, presimt o noua criza existentiala, de parca nu as avea atatea maruntisuri care nu ma lasa sa dorm noaptea si imi macina nervii.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2008, 03:14 PM
Post #19799

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Mie imi suna foarte bine organizare de evenimente. Mi-ar placea sa fac asta. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 03:16 PM
Post #19800

Membru de Onoare

da, szi, dar eu nu as fi direct implicata numai in proiecte, postul e mai mult de asistent manager, insa presupune si participarea la proiectele firmei.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1978 1979 1980 1981 1982 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 12:07 PM