IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1979 1980 1981 1982 1983 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Jul 1 2008, 03:21 PM
Post #19801

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Poate la inceput nu ai fi, dar in timp... Eu ma gandesc mereu la filmul ala cu Jennifer Lopez cand aud de organizare de evenimente (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 03:32 PM
Post #19802

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Chinte, complicata treaba...si te vor ambele? Este 100% sigur?
Daca da, decizia asta numai tu o poti lua, pentru ca te cunosti cel mai bine, eu personal, te cunosc extrem de putin si doar virtual. Dar nu stiu de ce si e foarte posibil sa ma insel, eu nu te vad foarte mult pe o cariera umanistica. Acum depinde si de experienta ta si gandeste-te ca nici nu da foarte bine in CV sa figureze ca ai lucrat in multe locuri, pe domenii foarte diferite, pt ca denota ca nu prea stii ce vrei de la viata si nici un angajator nu este incantat de asta.

Eu am participat la cateva organizari de evenimente si a fost pe profilul meu, sa spun asa.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 03:41 PM
Post #19803

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

pai majoritatea joburilor mele au tinut de partea administrativa, nu umanista, cam d'asta ma si cheama lumea la interviuri, ca am facut multe lucruri pe domeniul asta si ma descurc in majoritatea situatiilor neprevazute, insa cateodata imi vine sa imi iau campii. sau poate doar vreau sa mai copilaresc un pic, habar nu am :|
pe partea umanista nici eu nu ma vad muncind toata viata (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) oricum, in seara asta tre' sa iau hotararea cea mare.

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 03:52 PM
Post #19804

V.I.P.

Pai, inseamna ca am intuit bine.
Avand in vedere ca ai cunoscut ambele firme, mediul, unde crezi ca ai putea avea mai multe sanse de dezvoltare, progresare/ promovare? Plecand de la prezumtia ca nu vrei sa fii toata viata asistent manager. Nu ca as avea ceva cu functia asta, a nu se intelege gresit.

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 1 2008, 03:55 PM
Post #19805

Musafir

chinte du te unde simti tu ca ti ar fi bine si ti ar place ce faci,
si nu te stresa, bine ca ai de unde alege
presimt ca vei alege jobul 2 , pt ca include si bonusuri si e si domeniul tau (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 04:00 PM
Post #19806

Membru de Onoare

aici m-ai nimerit la faza cu asistent manager, nu vreau sa fac asta. adica nah, si la fostul job eram asistenta sefului, dar nu aveam deloc treaba cu partea de secretariat sau ceea ce isi imagineaza tot romanul ca face un asistent manager, aveam proiectele mele pe cap, nici nu cred ca as suporta un job care sa presupuna sa raspund la telefoane si sa fac copii xerox sau alte balarii de genul asta. cat despre partea cu promovarea, presupun ca sanse mai mari ar fi in firma a doua, desi nu ma pasioneaza prea tare domeniul, mai mult postul pentru care am aplicat. nu as fi aplicat pentru nici un alt fel de post acolo.

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 04:09 PM
Post #19807

Musafir

chinte, la evenimente vei avea mult mai multe ocazii sa gandesti, sa se bage in seama gandurile tale si sa fie si urmate.
Intr-o firma mare e multa birocratie, procesele sunt care sunt si tu trebuie dora sa le urmezi.
La varsta ta la evenimente m-as duce. Invartindu-ma ca ciocarlia. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Szi, te duci la Turceni sa vezi ce-i cu aia?

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 04:26 PM
Post #19808

V.I.P.

Si la jobul 2 ce post este?

Mi-ai rascolit amintirile pt ca cei care trebuiau sa ma sune si probabil au gasit inlocuitor erau pe PR si evenimente. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Maine ma duc la un interviu pt o agentie de publicitate (al doilea) dar nu sunt foarte entuziasmata, am ezitari, amplificate de faptul ca mi-a ramas gandul la primul.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 04:31 PM
Post #19809

Membru de Onoare

pai sweet, firma asta se ocupa si de PR si de organizare de evenimente. jobul al doilea e de asistent licitatii: cautare de licititatii, obtinere caiete de sarcini, intocmire dosare de licitatii. la prima vedere pare destul de usor, dar necesita foarte multa atentie pt ca institutiile statului se leaga de orice maruntis cand e vb sa respinga un dosar, iar eu am experienta in lucrul cu institutiile statului si diverse proiecte cu acestea.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 1 2008, 04:35 PM
Post #19810

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Chinte, eu zic sa te duci acolo unde te "trage ata". Sau...da cu banul! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Kalua, o sa ma duc, nu am nimic de pierdut. Ma vor mai suna o data si probabil intr-o saptamana ma vor chema acolo. faza nasoala e ca ar incepe de la 1 august, adica....adio Franta....

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1979 1980 1981 1982 1983 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 11:13 AM