![]() ![]() |
Jul 1 2008, 04:39 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 |
da vroiai sa pleci in Franta? cred ca mie mi-a scapat! as mai merge si eu odata acolo! ca doar e aproape (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io nu ma mai vad de atata treaba si dezorganizare din partea astora! nu se poate lucra cu ei dom'le! daca reusesti sa-i organizezi 2 zile esti prea tare! tre sa beau urgent o bere... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 1 2008, 04:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Da, intre 8-20 august.
|
|
|
|
Jul 1 2008, 04:47 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
servus fetelor
Teo cah! "urata" soacra. Am mai spus undeva politetea, respectul sint cu 2 sensuri, varsta nu are nici o importanta. daca ea nu te respecta pt ca atat poate trebuie sa o pui la punct, s-o educi vis-a-vis de comportamentul la voi in casa. La eea acasa poate sa faca ce vrea, la voi e in vizita si sa se comporte ca atare. Pana la urma trebuie sa discuti clar cu ea, nu sa-i dai de inteles si sa te enervezi. rupe-ti mata-n patru si gata. Cu cat mai repede cu atat mai bine, poti pune pe cineva la piunct pe un ton foarte calm. chinte in companiile mari esti o picatura, care se poate sterge fara urma la o adica. E greu de decis cand ai 2 ocazii atragatoare insa eu una asa alege de departe ceva care sa-mi faca placere. Bafta! philia vacanta placuta. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cleo, ai dreptate, acel sambure de speranta "ca poate vom mai fi impreuna" a existat pana acum, si asta pentru ca am vrut sa cred prosteste ce mi-a zis chiar in ziua cand am facut actele pentru tribunal sa ne despartim, si anume: "Te iubesc !" . Numai ca nu era : Now and forever. Si, ca o paranteza, de parca mi-ar fi simtit framantarile (sau sa vada dac-am aflat) a sunat in seara asta, cu varii pretexte. Cateodata-mi doresc sa ma teleportez undeva, intr-un coltisor de lume, numai eu si cu fii-mea, sa nu ne mai gaseasca si sa nu mai fiu nevoita sa-i mai aud glasul in veci. Silvia speranta moare ultima. Asa ar trebui sa fie mereu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca nu exista femeie pe lumea asta sa nu-si doreasca sa fie unica pt un El insa de multe ori se dovedeste ca sperantele noastre nu se pupa cu realitatea. La fel de bine cred ca desi are copii cu femeia cu care este azi nu e obligatoriu sa si ramana cu ea. Insa n-o spun ca sa te necajesc sau sa speri la ceva care poate n-o sa se intample. Mai bine iti deschizi ochii spre orizont si-l consideri un capitol incheiat. Stiu, e usor de zis insa alta varianta din pacate nu este. Eu sincera sa fiu nu cred c-as putea sa mai fiu cu un barbat care a fost cu alta dupa mine. A tras usa dupa el? Apai asa sa ramana, oricat de tare doare. |
|
|
|
Jul 1 2008, 04:48 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai stiu, de ce crezi ca am zis ca mi-ar rascolit amintirile? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O agentie full service desfasoara si activitati de BTL organizare evenimente si PR, strategie. Oricum, in mod sigur nu este vorba despre aceeasi agentie, astia sunt cam cu circuit inchis, sa zic asa.
Cel de-al doilea imi aminteste de cand te duceai tu la administratie financiara sau nu mai tin minte unde si te stresai cu aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 1 2008, 06:08 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Din punctul de vedere al cuiva care are zilnic de-a face cu PRisti, va spun sincer ca-s printre cele mai "nesuferite" fiinte de pe planeta. Exista in Bucuresti o gramada de firmulite mici care se ocupa de organizarea de evenimente si care insista pana la nesimtire pentru confirmari si pentru aparitii in presa. Stiu ca majoritatea spre asta ar merge, dar eu as fugi de domeniu ca de drac. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mi se pare placut nici sa stabilesti lista de invitati, nici sa stabilesti ce mananca, unde stau, sa te preocupi ca oamenii sa fie multumiti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Chinte, as merge pe propunerea 2. Mai ales ca vin o gramada de fonduri europene. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 1 2008, 06:15 PM
|
|
Musafir |
Mie uneia chiar mi-ar place sa organizez chestii dintr-astea, si cu mancarea, si cu lista de invitati, si floarea din gradina ca ornament pe masa, si mai stiu eu ce. Nu mi-ar place insa sa trebuiasca sa am grija de-o persoana anume, VIP, 24 din 24.
Ne-a povestit noua seful cum a fost cu Paris Hilton (IMG:style_emoticons/default/shoot.gif) cand a fost aici, de-i venea lumii sa-si puna streangul de gat. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 1 2008, 06:18 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Hello!
Am ajuns acasa (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) Va multumesc tuturor pentru urarile de vacanta frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu sper sa fie cat mai plina, dar cat mai plina, de munca (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Chinte, io iti spun ca si fetele, sa te gandesti bine si sa analizezi. Desi stiu ca nu te-ntereseaza, eu as alege organizarea de evenimente (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Szi, asta e o lege a lui Murphy: fie sa nu ti se dea nimic, fie sa primesti prea mult . Mult succes! |
|
|
|
Jul 1 2008, 06:21 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
punctul de vedere al lui Fanny este foarte viabil. Fara sa vreau sa ma contrazic singura trebuie sa mentionez ca in opozitie cu o companie mica unde perspectivele de avansare in cariera sint limitate, in cele mari ai totusi un orizont mult mai largl.
Sau o poti considera pe cea mica un soi de rampa de lansare si prea putin probabil ca un job in care o sa stai pana la pensie. |
|
|
|
Jul 1 2008, 07:24 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
multam fain ca v-ati dat cu parerea. am analizat la rece situatia, m-am mai sfatuit si cu Roxanica pe mess si i-am sunat pe cei de la firma nr. 2. am vb cu viitorul meu sef, ma duc maine sa vb cu Hr-ul despre acte si formalitati si teoretic pot sa incep munca de joi. am luat hotararea asta pentru ca m-am gandit ca fiind o firma mare e mai bine organizata, sunt si perspective de crestere in firma, plus ca dupa 3 luni se trece pe un alt nivel salarial. pana mea, de fiecare data cand am ales un job, partea financiara a fost ultimul lucru care m-a interesat, de data asta am mai schimbat si eu un pic macazul. acum sa vedem, sper ca am luat decizia cea mai buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
si mi-am mai dorit si un job la care sa stau mai mult, ca vreau un pic de stabilitate, prea le-am schimbat ca pe sosete pana acum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) so, de dilema mea ati scapat, mai ramane s-o rezolvam si pe Szi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jul 1 2008, 07:46 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Chinte, pai atunci zi-mi mie unde ai gasit anuntul celalalt sa aplic si eu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Mie mi se pare ca ai facut o alegere care tie ti se potriveste cel mai bine. Sa ne tii la curent! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 1 2008, 07:46 PM |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 10:42 AM |
|
|