IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1981 1982 1983 1984 1985 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 07:52 PM
Post #19821

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

sweet, pe bestjobs am aplicat, ca mi-a fost lene (hai dati-mi in cap) sa-mi actualizez si cv-urile pe ejobs (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

dar sa stii ca si cei cu pr-ul si organizarea de evenimente tot o persoana care era mai mult pe partea realista voiau pentru job-ul respectiv (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Jul 1 2008, 07:54 PM
Post #19822

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

chinte sa-ti fie cu noroc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 07:55 PM
Post #19823

Membru de Onoare

saru'mana Cleo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 1 2008, 08:10 PM
Post #19824

Musafir

hielou,

Am vrut si eu sa zic cate ceva, dar am ajuns prea tarziu, Chinte. Cu firmele mari sunt si avantaje si dezavantaje.
Ca si avantaje putem aminti:
- bine organizate, cu proceduri ... stii exact drumul pe care il parcurgi sa ajungi la rezultat. Fiecare e cu felia lui, stie ce are de facut nu ca la firmele mici unde ajungi sa faci de toate vrei nu vrei.
- pica bine la cv pe viitor si te simti si tu bine cu tine ca ti-ai gasit un job 'mare'
- traininguri si cursuri, gratuite chiar... care te ajuta.

Ca si dezavantaje eu stiu ca prietenii mei se plang ca in firmele marei incepi cu un salar si cam mergi cu el pana cand se ia hotararea de sus ca hai sa marim salariile cu x% sau ceva de genul, nu prea iti poti negocia ulterior salariul. Si maririle vin destul de greu, un 5% pentru 3000 de angajati e o cheltuiala suplimentara serioasa.

In organizarea de evenimente e fain, mie imi place. Eu lucrez la o firma de publicitare si PR si facem si organizari din alea si e fain, interesant... chiar ca si domeniu e foarte dragutz. Papetarie suna destul de bleah (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , dar in fine, poate acolo ai mult mai multe oportunitati. Cat despre licitatii, am incercat si eu o vreme, gramada de acte si prostii care de care mai ciudate, plus licitatiile aranjate unde numa te enervezi

Szi, am inteles ca vrei sa mergi pe vanzari la ceva firma foarte mare. Daca nu intreb prea mult, is curioasa ... in ce domeniu e si tu cam ce arie de acoperire ai avea? Cat de "toata ziua pe drumuri" ar insemna asta? Am zis si eu acum ceva saptamani ca aveam o ocazie de asta si imi era cam frica si daca m-ar fi sunat as fi fost tentata sa refuz pentru ca ma gandeam ca nu as putea rezista la 90% munca de teren, deplasari in 4-5 judete, etc. Firma de care zic eu e tot asa o firma foarte mare, iar clientii vizati la fel. Si m-am tot gandit o vreme cat de mult mi s-ar fi potrivit sau daca m-as fi simtit bine intr-o slujba de asta. Tentant e sa ai un job "important", m-as fi simtit si eu in sfarsit ajunsa si realizata poate.
In fine, pe mine nu m-au sunat, am primit numai un mail din ala general prin care mi se spunea ca experienta si pregatirea mea ma recomanda pentru un viitor job la ei si ca ma vor contacta cand apare blablabla. Iar prietenul care m-a recomandat la ei a primit raspuns ca fusesem a 2-a optiune, dar ca primul a fost un tip care a acceptat jobul. Oricum eu is curioasa asa si pe viitor despre cum ar fi o slujba in vanzari la o multinationala, cu multa munca de teren si din astea. Respectiv cu un laptop, o masina si un telefon si la lucru tataie.

Oricum, multa bafta Chinte si Szi!!!! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

Roxyyyyy, super!! Neaparat sa ma anunti. Atat sa stii ca in scris reusesc sa-mi adun gandurile si sa scot perle si replici potrivite, dar "live" is destul de tacuta, retrasa si timida. Dar ma gandesc ca ne-om descurca cumva (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Hihi, ce bine-mi pare. O sa ai burtica pe atunci, asa-i?

Cat despre suferintele de corason nu ma bag pentru ca mai talamaca ca mine la din astea nu-i nimeni pe tot forumul. Asa ca mai bine tac. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

S.

+Quote Post
Cindy
post Jul 1 2008, 08:14 PM
Post #19825

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(chintesenta_raului @ Jul 1 2008, 08:52 PM) *
dar sa stii ca si cei cu pr-ul si organizarea de evenimente tot o persoana care era mai mult pe partea realista voiau pentru job-ul respectiv (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Da? De ce realista? Hmm..banuiesc ca nu se pune ca in scoala generala am fost buna la matematica, fizica si chimie si am dat bacul intr-a 12-a la logica! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mie mi-a fost lene sa imi reactualizez CV-ul, doar ca situatia e inversa cu site-urile. O sa ma uit de el, mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ma bucur ca ti-ai revenit si esti iar optimista si cu zambareti in posturi! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Adevarul este ca imi e jena sa mai cer parintilor bani la varsta asta, desi practic tot ei ma intretin acum. Oricum, cand lucram situatia era mult mai roz. Adica in Buc asta, doar daca iesi intr-un club sau seara in oras, lasi o groaza de bani. Plus chiria, intrtinerea si capriciile mele, mai ales "de snoaba". Si totusi nu vreau sa lucrez decat pe domeniul meu, sau ceva conex lui, altfel oferte as gasi mai multe. Maica-mea a inceput deja sa ma chestioneze ca de ce nu vin acasa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Jul 1 2008, 08:18 PM

+Quote Post
mititik
post Jul 1 2008, 08:18 PM
Post #19826

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Multumesc tuturor pentru suport!

Am prezentat, am turuit pana m-a oprit oprofesoara din comisie, si-a intrebat colegii daca au intrebari, toti au dat din cap ca nu, mi-au multumit si asta fu! (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)
Nota nu o stiu ca nu au vrut sa ne-o spuna pe loc. Au zis ca maine seara se afiseaza, dar la cat de organizati au fost in 3 ani, nu mai am incredere in ce promit!

Si am mai incheiat un capitol din viata! (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 08:20 PM
Post #19827

Membru de Onoare

scorpi, cei la care ma duc nu se ocupa de papetarie, e vb de alte consumabile pt IT (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si stiu si ce fel de manarii se fac cand e vb de banii publici si nu ma refer numai la licitatii.

sweet, aia doreau pe cineva mai mult pe partea de real pentru ca era un job administrativ,avea si un pic de conta si voiau pe cineva foarte organizat, tocmai pentru ca ei aveau multe pe cap si uneori scapau anumite lucruri.

mititiko, felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 1 2008, 08:22 PM
Post #19828

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Munca de teren pe caldurile astea ti se ia in cateva saptamani cred.
Teo la faza cu soacra tre' sa-i spui in fata ce ai de spus si sa-i tai macaroana pana nu te face cu nervii de iti vine sa ii faci bagajul, fara sa-l mai amesteci pe al tau sot in povesti el primeste povesti din ambele parti si nu se rezolva nimic. Asa ca zii ca sunteti in casa voastra merge dupa regulile voastre daca nu-i place sa se duca la ea acasa. Soacrele astea sunt ceva imposibil de suportat de multe ori. Nu tre' s-o lasi sa-si permita prea multe cu cat taci si inghiti cu atata se baga mai tare.
Si acu' tu esti la servici ea sta toata ziua la voi poti s-o lasi sa faca cate-o mancare in caz ca iti place cum gateste. Da-i ocupatie macar fiind ocupata n-o sa mai aiba timp sa comenteze atata.
Mititik multa bafta in continuare si felicitari.
La faza cu licitatiile acolo e care da spaga mai mare la institutiile publice asa ca nus daca era prea fain. Bine ca nu ai ales job-ul ala.

This post has been edited by Master of Norules: Jul 1 2008, 08:27 PM

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 1 2008, 08:41 PM
Post #19829

Membru de Onoare

master, ba pe ala l-am ales (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ideea e ca nu intotdeauna se castiga o licitatie doar pentru ca s-au dat spagi, tocmai d'asta trebuie sa fim foarte atenti la intocmirea dosarelor, pentru a nu avea ce sa ni se reproseze si sa fim descalificati (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 09:56 PM
Post #19830

Musafir

Sa fie intr-un ceas bun alegerea, chinte! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

mititik, felicitari!

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1981 1982 1983 1984 1985 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 10:00 AM