IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1982 1983 1984 1985 1986 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Jul 1 2008, 10:00 PM
Post #19831

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Apropo de emoticonul Kaluei, Chinte, trebuie sa ne faci cinste acum! Mai ales ca te-am si consiliat! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
sylvia_31
post Jul 1 2008, 10:15 PM
Post #19832

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Bafta in noul job, chinte !
Io l-as fi ales pe primul (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , lasa frau liber creativitatii. Jobul pe achizitii implica multa responsabilitate si uneori rutina, dar, daca asta suits u....go for it !

Cleo, (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
Incet incet, se-asterne linistea peste sufletul meu, pe masura ce trec mai multe zile dupa plecarea lui din tara. Ma simt vindecata in perioadele (lungi) in care lipseste din tara, dar nu stiu niciodata daca la urmatoarea intalnire inima n-o sa-mi bubuie din nou. Oricum, fata de el manifest o indiferenta totala, atat de...unlike me, incat cred ca nici el nu stie ce sa mai creada. Nu mai dau beep-uri, decat in cazuri extreme, si intotdeauna in legatura cu copilul, nu-i mai scriu mail-uri (ce rost ar avea, doar suntem "exi" acum, nu ?)

Da, usa e inchisa, mai ales in circumstantele astea. La concluzia asta, care coincide cu ce-ai scris si tu, am ajuns si eu dupa 2 zile de analiza la rece si...uneori la cald. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Tre' sa las loc liber universului sa vina cu ceva bun in viata mea, asa spune teoria, nu ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 1 2008, 10:20 PM
Post #19833

Musafir

Asa-i, sylvia,si o lege de-asta esoterica spune ca nu o sa vina nimic nou atat timp cat nu dam drumul la vechi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jul 1 2008, 11:53 PM
Post #19834

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Silvia n-are rost sa stie el ca-ti mai bubuie inima uneori (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu as incerca sa cunosc alta lume, sa ma invart si in cercuri care poate nu-s comune amandorura si incet incet o sa te vindeci. In problemele de inima uneori cred ca doar "cui pe cui se scoate" este solutia desi al 2-lea cui s-ar putea sa fie la fel de ...ruginit, insa pana la umra nu tot ce-i frumos se tranforma in urat si trebuie sa-ti dai o sansa cu altcineva. Te pup si ai grija de tine

mititika felicitari.

+Quote Post
Fanny
post Jul 2 2008, 06:03 AM
Post #19835

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! Felicitari tuturor! Sylvia, paseste cu mult curaj inainte! Chinte, sa fie intr-un ceas bun. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Tin s-o combat pe Scopi, la capitolul salarii. Acestea bat pasul pe loc daca astepti decizia de la "directiune". Am observat uneori ca, la noi, cei care nu merita cer salarii mari mari, iar cei care merita prefera sa astepte sa fie remarcati. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Legat de asta, sa va povestesc o faza haioasa cu fosta mea sefa. E la fel de cunoscatoare a PCului ca sefa lui Szi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Primise o cerere de marire de la una din fetele noi si pentru ca habar n-avea cum se procedeaza in aceste conditii, a vrut sa se sfatuiasca cu antecesoarea ei. Numai ca mailul l-a trimis catre un departament intreg, inclusiv catre fara care ceruse mai multi bani. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din toata trasnaia am inteles un lucru: solicitarile de marire trebuie adresate celui care ia decizii, nu "amatorilor" cu functie.

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2008, 07:40 AM
Post #19836

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

buna dimineata! Mititika felicitari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Scorpi, sa fie intr-un ceas bun, Silvia e doar o perioada in care esti mai sensibila. o sa treaca! Teo si eu as face cum zic fetele. i-as zice in fata ce am de zis si sanatate!
ma asteapta o alta zi inferanala la munca, dar asta e nu avem ce face!
va tuc si va doresc o zi minunata!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 2 2008, 07:51 AM
Post #19837

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata!

Hai, ca am ras cu pofta la prima ora la povestirile voastre (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Revin cu amanunte despre ce ar presupune jobul. Ma duc sa beau cafea ca sunt (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

LE: asa, deci: jobul e de Key Account Manager si presupune toata zona de sud a tarii, inclusiv Pitesti si Rm Vilcea, pe langa Craiova. Vorbesc doar de orasele mari unde exista Metro, Selgros, Billa, etc. Presupune negociere cu hipermarcheturile pentru cote de raft, insule in magazine, promotii si alte din astea. Vanzare mai putin, pentru ca asta se face acum direct de la centru.

As avea masina, laptop, telefon. Sunt sigura ca mi-ar fi greu, pentru ca dupa cum stiti, inca invat sa conduc si, in plus, pana acum am facut munca de birou, nu stiu cum m-as acomoda.

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2008, 08:06 AM
Post #19838

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Si din ciclul...clinetul nostru catelul nostru.... am fost sunata ieri seara de la firma de internet, sa mi se spuna ca nu pot sa trimita pe nimeni la ora stabilita ieri dimineata, asa ca ma vor suna din nou azi pentru o noua stabilire a situatiei. jur ca daca eram la mine in tara astia nu ar fi avut viata usoara cu mine, dar asa... (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 2 2008, 08:07 AM
Post #19839

Musafir

Chinte felicitari fomeie! Sa fie intr-un ceas bun alegerea pe care ai facut-o! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu , marea IT-ista lu peste, daca as putea sa fac organizare de evenimente maine m-as duce! Dar doar sa fiu implicata direct in procesc, altfel nu m-ar tenta. Chiar am avut planuri sa imi fac firma care se ocupa cu asa ceva, dar in TM piata cam sucks la capitolul asta.
DAr suna bine si asta cu licitatiile si daca tu crezi ca ai fi mai competenta pe jobul asta, atunci it's the natural choice (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)

Szi, multa bafta si tie! Sa ne tii la curent!

Presimt ca in scurt timp o sa ma consiliati si pe mine cu jobul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ca eu astept sa vad maririle de salariu ce ni s-au promis luna asta si daca nu o sa fie pe masura efortului supraomenesc ce l-am depus in ultima vreme sunt foarte hotarata sa ma car (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu nu pot sa muncesc asa cu jumatati de masura si ca sa muncesc la capacitate maxima imi trebe si motivatie pe masura, nu salariul de 2 lei ce-l am acum, ca incep sa ma simt ca o sclava pe plantatie. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Ah...Szi...acu am vazut. Da ia zi-mi ca nu am retinut, carnetu l-ai luat? Ai carnet? Sa stii ca joburile de genul asta sunt f ok doar daca iti place sa fii toata ziua pe drumuri. Sunt f obositoare, eu una recunosc ca nu m-as descurca. Am prietene care fac asta.

+Quote Post
Teocris
post Jul 2 2008, 08:19 AM
Post #19840

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
Multumesc de incurajari si de sfaturile bine intentionate, insa situatia e mult mai complicata decat pare. Nu pot sa o enervez sa plece (desi urlu in interior: PLEACA ODATA!!!!!!!!) pentru ca nu as avea cu cine sa las fata. E in vacanta, iar eu si olandezul luam concediu in august. Asa ca, vrand nevrand trebuie sa continui razboiul asta psihologic. Situatia tensionata nu e totusi un motiv sa nu recunosc ca stie cum sa se poarte cu fata. Inainte sa iasa la pensie, a lucrat la o gradinita. Are rabdare, se joaca cu fata, stie cum sa faca sa o tina in casa in perioada asta de boala. Mi-e un pic teama sa nu o intoarca impotriva mea...E un risc asumat.
Daca alaltaieri s-a derulat episodul "Varza", ieri am participat la episodul "Pepenele si pastilele":
el (venit sa ma ajute la sacose):- I-ai cumparat la mama pastilele?
eu (care habar n-aveam despre ce e vorba):-Ce pastile?
el (vizibil iritat, ridica vocea):-Eram sigur! Ti-am zis aseara de doua ori sa nu uiti. Trebuia sa-mi dau seama dupa cum ai spus"da,da" ca nici n-ai auzit.
eu (nervoasa, ce,numai el?):- Cum ai stiut sa ma suni sa ma intrebi de varza, nu puteai sa-mi amintesti si de pastile? Am multe pe cap. Am uitat.
el (deja era un perete intre noi):-Lasa ca ma duc eu sa le iau, ca tie ti-a fost greu.
eu (in defensiva si acida):- Cum se numesc pastilele?
el (brusc potolit):- Nu stiu. Tu nu-ti aduci aminte?
Eu dau din cap ca nu si opresc conversatia asta. Ne continuam drumul fara a scoate nici un cuvant.
Cand am ajuns acasa:
-Mama, nu ti-am luat pastilele, dar ma duc acum sa le cumpar.
-Eeee, lasa mama, nu te mai duce ca nu mai vreau. Si asa mi-au iesit bubite pe corp si cred ca de la pastile au iesit. Nu trebuia sa le iau. Si asa nu mi-au facut bine.
eu:- Cine v-a zis sa le luati? Doctorul?
- Nu, le-am luat eu asa. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Olandezul s-a tinut de cuvant si m-a ajutat sa fac mancare. Convesatia a fost minimalista si rece.
Ce credeti? Am facut si varza calita si dovlecei cu ton. Ce credeti ca a mancat el? Dovlecei (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) si ii lauda intr-una. Ea nici n-a pus gura pe ei, si nici varza nu a mancat-o toata. Cred ca a inghitit cu noduri de ciuda ce are in ea. Nu are ce sa-mi reproseze vizavi de mancare, pentru ca si varza am facut-o foarte buna, chiar daca era pentru ea.
ora 21.10
ea (cu ton nevinovat):- Am vazut la unu azi ca avea jumatate de pepene intr-o sacosa si jumatate in alta. Cum Dumnezeu?
el : - La noi se vind pepenii si la felie.
ea:-Da, ce ciudat...Era bun un pepene (observati cat de dupa sura il ia (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) )
el:- Iubi, pana la ce ora e deschis la magazin? Are pepeni?
eu:- Nu iei pepeni de la magazin. Daca vrei pepene, te duci maine la piata si cumperi de la tarani.
el (deja nervos):-De ce?
eu (foarte calma si sigura pe mine):- Asta nu e ora de cumparat pepeni. Cumperi maine.
ea (nervoasa si cu ton ridicat):- Nu te duce! Lasa ca e vreme...Azi e prea tarziu.Eu am zis numai asa..Era ciudat cum avea omul ala...
eu: - Cand am fost in oras impreuna nu ai vrut sa iei si te duci acum, la noua seara , sa cumperi pepene.
el:- Nu ma mai duc nicaieri. Lasa mama, iti cumparam maine.
V-ati prins! Azi trebuie sa car un pepene pana acasa (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)

Au trecut doua zile. AMR(ca la armata) 29.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1982 1983 1984 1985 1986 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 09:40 AM