![]() ![]() |
| kalua |
Jul 2 2008, 09:12 AM
|
|
Musafir |
anjel (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
|
|
|
|
| walpurgik |
Jul 2 2008, 09:49 AM
|
|
Musafir |
Eu nu stiu de ce unii sefi isi trag mantaua asta despotica si persecuta pe toata lumea cu o satisfactie maxima. E o atitudine inerenta unui sef pentru a tine sub picior angajatii sau o rautate gratuita? (IMG:style_emoticons/default/ametit.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 2 2008, 10:46 AM
|
|
Musafir |
Am si eu un sef mare (deci nu seful meu direct) care innebuneste pe zi ce trece. E un tip destept foc, le are, le vede, dar asta nu ma mai incanta cu nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Stiu ca el nu este placut ca persoana de director si-l face sa simta asta. Si se pare ca el s-a tacanit din cauza asta.
Ori ne spurca ca de ce nu-l anuntam ca nu stiu ce, daca-l pun in CC la chestii importante da fuga la seful meu (nu la mine!) si-i face astuia capul calendar ca ce vreau si ca sa-l las in pace cu chestiile astea. Eu la el nu ma mai duc cu nimic, ultimile dati am primit raspunsuri a la "ceeee vrea furnizorul? Nu-i dam nimic din ce vrea!", dar eu fara datele alea catre furnizor nu-mi rezolvam treaba (si nu era nu stiu ce date secrete si ce am de biruit e legat de sume mari de bani pe care ii primeste sau nu firma), adica ma duceam bou la el si ma-ntorceam vaca. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
| angeldust |
Jul 2 2008, 12:17 PM
|
|
Musafir |
Foarte aiurea frecusurile astea care se intampla cam in toate firmele. Nu inteleg de ce niste oameni relativ inteligenti nu poa sa faca diferenta intre munca si simpatii/antipatii personale. E normal ca fiecare sa aiba omenii lui preferati prin firma, dar asta nu inseamna ca pe restul tre sa ii trateze ca pe ultimii rahati (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
In alta ordine de idei i-am dat babei crizate un reply mustind de ironii foarte subtile, dar pastrand un ton f respectuos in acelasi timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Sper sa stie sa citeasca printre randuri si sa faca spume la gura din partea mea! Ptiii...m-am mai racorit oleaca |
|
|
|
Jul 2 2008, 12:32 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Daca e proasta ca sefa mea n-o sa se prinda (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 2 2008, 12:40 PM
|
|
Musafir |
Nu e genu ala de proasta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) E mai mult genu f scarboasa si cu aere de superioritate, asa ca io zic ca se va prinde (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) SPER!
|
|
|
|
| kalua |
Jul 2 2008, 12:59 PM
|
|
Musafir |
Sa ne tii informate cum decurg treburile, angel! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu n-am chef de treaba azi, fac numai ce neaparat trebuie. (IMG:style_emoticons/default/fluierat.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 01:11 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Sincer, de treaba nu am nici eu chef. Dar demult, pur si simplu m-a ajuns oboseala.
In schimb, as pierde vremea la o terasa cu o prietena... (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 01:15 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 |
Angel, cat curaj (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Clubul celor fara chef, ma primiti si pe mine? Mie mi-e si rau de nu mai pot. Raul meu are legatura cu ceva rosu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) (vad rosu in fata ochilor, Nu de la ochelari (IMG:style_emoticons/default/rain.gif) ) |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 2 2008, 01:20 PM
|
|
Musafir |
Teo, iar a mai trecut o luna?
Angelu' cred ca te simti tare bine acum, dupa ce te-ai racorit. Noi avem un nou programel de raportare, pe care trebuie sa-l testam cu drag si spor. Chef si la mine ioc. Mititik, sunt convinsa ca vei obtine o nota mare. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 08:35 AM |
|
|