![]() ![]() |
| pescarush |
Jul 2 2008, 01:27 PM
|
|
Musafir |
teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) eu astept cu interes episodul urmator. mi-am amintit si eu de a mea soacra, care facea cam ca si a ta, dar muuult mai subversiv. are o arta a manipularii in ea... putea fi actrita. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) dar nu vreau sa-mi stric ziua. bine ca e acolo intr-un coltisor de unde n-am de gand s-o mai scot (mai scapa cate o amintire cand citesc de-alde intamplari "hazlii" cu si despre soacre). spun doar ca eu clar as alege o straina sa stea cu copiii (in cazul meu era mai indicat din toate punctele de vedere). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
mult succes cu joburile, fetelor care le-ati schimbat sau care va pregatiti de schimbare. eu nu sunt inca hotarata sa fac pasul asta, dar simt ca se apropie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) rox, acum am vazut. la teo cred ca are legatura cu soacra, nu cu luna. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) corecteaza-ma teo, daca gresesc. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (ca sa-ti treaca supararea) This post has been edited by pescarush: Jul 2 2008, 01:28 PM |
|
|
|
Jul 2 2008, 01:52 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
buna ziua ladyz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 01:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Buna, Perpe! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 02:04 PM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
ce fac fetele mele? imi era dor de voi (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 2 2008, 02:15 PM
|
|
Musafir |
Pe unde-ai fost, araboaico? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 02:22 PM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
nicaieri in mod special...deocamdata eh...schimbari pe la serviciu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) acum sunt in alt departament. aprovizionare. ce faceam la spital.ma simt ca o rata pe lac acum daca e domeniul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by berbecutza: Jul 2 2008, 02:22 PM |
|
|
|
Jul 2 2008, 02:25 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Si tu tot aprovizionare? Rato! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 02:25 PM
|
|
|
si tu brutus???? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| LostWhispers |
Jul 2 2008, 02:28 PM
|
|
Musafir |
sa va zic ce i s a intamplat surorii mele: si a pierdut telefonul , o zi tot a sunat pe nr respectiv nefiind inchis , zic eu nu are cum sa fie furat ca doar un nebun poate sa tina cartela in tel,
in fine dupa multe insistari raspunde un tip si zice asta e nr meu , in concluzie recunoaste ca l a luat si mai si zice asta a fost norocul meu , ghinionul tau, (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) , faza e ca i l am luat eu cadou acum 2 ani, mai mult val sentimentala, ce oamenii (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) acum bineinteles e inchis, s a terminat cartela , mai bine n ar fi raspuns deloc ca asa m am enervat cand mi a povestit |
|
|
|
Jul 2 2008, 02:30 PM
|
|
|
Moaaa, cred ca faceam spume! Nu l-ai luat la niste injuraturi? (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 07:42 AM |
|
|