IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1986 1987 1988 1989 1990 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
mititik
post Jul 2 2008, 02:32 PM
Post #19871

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Salutari tuturor!

Multumesc pentru felicitari! Inca nu realizez ca am terminat si facultatea. Stateam acum si ma gandeam: si acum ce urmeaza? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
Azi fac cinste ca sunt, in sfarsit licentiata!
(IMG:http://i46.photobucket.com/albums/f115/io_mititik/product16694_big.jpg)

Cred ca am sa fac colectie de trufe: de cate ori cumpar ceva de la magazinul din colt si nu are sa imi dea rest, imi da o trufa. Dar la mine in casa nu mananca nimeni trufe, asa ca zac toate pe birou.
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 2 2008, 02:36 PM
Post #19872

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Felicitaaaaarii!!!!!!!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
LostWhispers
post Jul 2 2008, 02:43 PM
Post #19873

Musafir

n am apucat aseara tot am sunat dar nu a mai raspuns , iar azi e inchis sigur a inlocuit cartela

bravo mititik felicitari

+Quote Post
mititik
post Jul 2 2008, 02:50 PM
Post #19874

Membru de Onoare

Multumesc, fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Ma intreb ce o mai face Maat, ca vad ca nu a mai aparut pe aici. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sper ca e bine si se odihneste sa-si refaca piciorul accidentat!

+Quote Post
kalua
post Jul 2 2008, 02:50 PM
Post #19875

Musafir

mititiko, licentiato! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Acu' te-apuci de cautat job, nu? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
mititik
post Jul 2 2008, 02:55 PM
Post #19876

Membru de Onoare

Job si master, da! Cineva mi-a zis ca am intrat si eu in lumea reala! (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif)

+Quote Post
lxn
post Jul 2 2008, 03:16 PM
Post #19877

Musafir

Felicitari, Mititiko! Nota pe cand? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jul 2 2008, 03:18 PM
Post #19878

Musafir

Cam tarziu pentru unii, dar uite ce am primit io ieri pe mail:

Ce poate sa-ti faca telefonul mobil:
- apelul de urgenta 112 se poate apela si cu tastatura inchisa. Asta cred ca stia toata lumea
- cica daca ti-ai uitat cheile in masina si esti departe de casa, suni pe cineva acasa sau unde iti tii cheile de rezerva si il rogi sa tina cheile de rezerva aproape de telefon. Tu apropii telefonul la 20 cm de usa masinii si daca persoana de acasa apasa pe telecomanda cheii de rezerva si se deschide masina. N-am incercat, dar ... Daca n-ai telecomanda eu zic ca nu merge (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
- daca ti s-a descarcat mobilul si nu ai incarcator aproapte si apeluri urgente de primit. Telefonul mobil are o incarcare de rezerva in baterie, care se activeaza la combinatia *3370# si mai poti folosi telefonul o vreme. Cand se incarca acumulatorul se va reincarca si aceasta rezerva.
- daca ti se fura mobilul. Comerciantii de telefoane tin secret aceasta informatie, ca hotul sa poata folosi telefonul furat si sa consume serviciile telefoniei, iar cel de la care s-a furat, sa-si cumpere telefon nou. Trebuie sa afli seria telefonului. Pentru asta tastezi *#06# fara a apasa alte taste si iti apare seria, pe care o poti nota intr-un loc sigur si in cazul in care ti-a fost furat telefonul vei anunta operatorul telefonic iar acesta va bloca telefonul Hotul nu va putea folosi telefonul chiar daca ii schimba cartela SIM.
Nu stiu daca aceasta serie nu apare si pe actele de cumparare sau de garantie.

Felicitari , mititik!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2008, 03:25 PM
Post #19879

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Tu vb serios? face tel toate chestiile astea? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
mare mi-ar fi mirarea....
din ciclul daca este sa nu fie pai nu va fi... azi mi-am pus internet acasa. ar trebui sa fiu happy? teoretic da. dar asta doar in cazul in care calc tau are tot ce-i trebuie pentru a putea fi conectat la internet. si al meu in urma schimbarii de windows, nu are. asadar ma voi imbata in seara asta, dar nu de fericire ci de ciuda ca da"daca e, de ce sa nu e?"
back to work now!

+Quote Post
Fanny
post Jul 2 2008, 04:05 PM
Post #19880

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ca face si popcorn telefonul mobil banuiesc ca stiati, asa ca nu va spun nimic nou! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

Albi, felicitari pentru conexiune. Te-o vedea si ami putin stresata si alergata de sefi si de termene de predare a lucrarilor. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Mititico, felicitari si tie. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mai ca te invidiez pentru bateriile pline si energia incepatorului.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1986 1987 1988 1989 1990 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 07:22 AM