IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1987 1988 1989 1990 1991 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 2 2008, 04:18 PM
Post #19881

Musafir

Ei face popcorn! Asta-i fake!
Si nici nu pot sa-mi inchipui cum poate dibui cineva un hard ware (deci telefonul) dupa serie. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
rozy
post Jul 2 2008, 04:20 PM
Post #19882

Musafir

hello.
aia cu seria la tel merge.aia cu reincarcarea nu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2008, 04:23 PM
Post #19883

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

da tu de unde stii mai?
si daca am conexiune si calc e de rahat, cu ce ma ajuta? nu pot sa ma conectez... (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)

+Quote Post
rozy
post Jul 2 2008, 04:47 PM
Post #19884

Musafir

ca am incercat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 2 2008, 05:23 PM
Post #19885

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

pasarica rea ce esti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
io nu mai am stare!
si din cilcul ce rele suntem... i-am lasat un program lu' colega pt taiat la laser de vreo 10 ore! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
ea ramane mereu peste program si mai vine si noaptea sa verifice laserul! i-au promis un piedestal pt statuie... sau ceva de genul... nu si statuia...
au zis ca daca vrea statuie sa-si faca. ei ofera piedestatul (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 2 2008, 06:01 PM
Post #19886

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Fetelor, s-a lovit sefa-mea! Azi i-a zis colegei mele ca "Doamne, cat de mult munceste fata asta!" (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) E clar! Vine sfarsitul lumii.

Sau e tot legea lui Murphy: cand in sfarsit se apropie momentul sa plec, totul e roz la serviciu, ca sa nu mai imi vina sa renunt... :|

+Quote Post
Fanny
post Jul 2 2008, 06:19 PM
Post #19887

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Ma refeream la filmuletul asta de pe youtube. Radiatiile emise de un mobil sunt asemanatoare cu cele ale unui aparat cu microunde. Aparatele vechiute sunt in general cele mai periculoase din punctul de vedere al emisiilor. S-au facut si incercari care aratau ca n-ar fi asa, dar acum depinde si unde faci experimentul.

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/UP2nXM7gv8A&hl=en"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/UP2nXM7gv8A&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Szi, pacat ca se intampla sa te aprecieze atat de tarziu. Pierderea ei!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Jul 2 2008, 06:29 PM
Post #19888

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

seara buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

avand in vedere ca mai am vreo 14 ore si gata cu somajul, mai stau la barfa cu voi.
Mititiko, adu-mi mie trufele ca sunt printre preferatele mele. Felicitari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ange, sper nu vei uita sa ne tii la curent cu reactia sefei la mailul acela dulce (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Szi, las-o pe sefa aia ca sunt destule nebune cu tulburari de comportament pe lumea asta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 2 2008, 06:36 PM
Post #19889

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Dap, eu sunt una din ele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Moaa, Chinte! Ce mi-as mai dori si eu o pauza din asta ca a ta! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 2 2008, 06:47 PM
Post #19890

Musafir

fanny, ce poate sa emita telefoanele alea ca sa faca porumbul sa explodeze? Orice model, cat o fi de vechi. Filmul ala-i fake. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Szi, vin eu si te tarasc afara din firma aia daca nu-ti vine mintea la loc pana maine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1987 1988 1989 1990 1991 > » 
Closed TopicStart new topic
4 User(s) are reading this topic (4 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 06:12 AM