![]() ![]() |
Jul 2 2008, 08:19 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
asta cu "your precious time" e de mare angajament (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 08:34 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Pai da, ii lua prea mult din "her precious time" daca raspundea! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum, mai avem rabdare pana maine! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce penali sunt astia cu imobiliarele..anunturi: OCAZIE doar 400 euro, altul la incredibilul pret de 400 sau nu stiu cat euro. This post has been edited by sweet_girl: Jul 2 2008, 08:39 PM |
|
|
|
| happyCat |
Jul 2 2008, 08:39 PM
|
|
Musafir |
Ce chestii interesante cu telefoanele astea. Aia cu serial number functioneaza, mai tarziu verific si pe aia cu cheile de la masina, chiar sunt curioasa. Pe aia cu #31# o stiati? Adica daca vrei sa nu iti apara numarul de telefon la persoana pe care o suni, tastezi #31# si apoi numarul pe care vrei sa il suni si ii apare 'private number' sau asa ceva.
Fanny, fix asa faceai si pisoii mei, cum ne puneam la masa, cum se duceau la cutie, dar ai mei nu faceau pipi, faceau 'number2'. De cand s-au invatat sa faca in gradina sunt cea mai fericita mamica de pisici, nu mai am treaba sa curat cutia, decat o data la cateva zile poate. Nu stiu cum ai putea sa il dezveti... sa il incui in alta camera atunci cand stati la masa. Asa, vreau sa va anunt ca am primit un fel de premiu la capitoul 'best kept garden', (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Au intrat in 'concurs' 12 gradini, iar noi am iesit pe locul 5 si am primit un calificativ 'highly commended' (wtf does that mean??). Premiul 1 l-a luat vecinul nostru care are o gradina superba. Angelu, mie la faza cu 'promise not to bother you again'...etc. mie mi se pare very rude indeed. Nu stiu cui i-ai scris-o, dar daca a fost vreo englezoaica sigur si-a dat seama ca de fapt ce ai vrut sa zici era **** you. |
|
|
|
Jul 2 2008, 08:56 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
**** you este expresia mea preferata zilele astea! Bravo Angel! eu te sustin si sper ca mailul tau sa ajung exact in punctul in care doare mai tare! (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
|
|
|
|
Jul 2 2008, 08:58 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Apai Angel ori nu te mai scoate din papuci ori o sa te frece ca i s-a pus pata. Nu merita sa inghiti bullshit-urile nimanui si aerele cu atat mai putin, so bine i-ai facut.
Sa le ia nevoia pe sefele astea nebune. Aveam noi una la conta de iti venea s-o iei si s-o scuturi asa intr-una poate i-or veni minile la cap, eu am scuturat-o de cateva ori ca punea la stupid question de te mirai cum a ajuns sefa. Si mai aveam una secretara directorului care era pe felie cu directorul toata lumea era numa' lapte si miere cu ea.Eu n-o inghitem de fel din mom ce imi faceam treaba n-aveam nevoie sa ling pe nimeni in fund, o data m-a chemat ca nu putea tiparii color nus ce avioane si era urgent am dat tiparire de la noi si m-am dus la buda, crizata asta tot a sunat cand ma intorc de la buda iar suna ca unde am fost? m-am rastit la ea -Da ce nici la buda n-am voie sa merg cica ea ce-i vorbesc asa urat, mai aveam un pic si ii tranteam ceva si mai dulce am lasat-o in plata Domnului te pui cu prostul esti ca el. Bad dreams firma unde am lucrat, asa m-au secat de eu nu m-as mai angaja la firma germana ever. Szi aduti aminte cate ti-a facut zilele bune nu cred ca au fost multe asa ca ia-ti virteza de acolo cat mai repede, ca macazul iar se schimba si iar o apuca pe sefa ta turbulentele. Mai aveam eu un coleg la prima firma in care am lucrat care zicea de o colega care se certa cu toata lumea, sufera de sindromul nefe. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 2 2008, 08:58 PM
|
|
Musafir |
Felicitari gradinaresei! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Si eu sunt curioasa daca merge aia cu cheile, eu as baga mana-n foc ca nu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar exista masini care au GMS box in ele si alea cred ca se pot deschide chiar cu telefonul in caz de stejar extrema urgenta. sweet, o amica de-a mea isi cauta locuinta, a innebunit lumea si aici. Era o locuinta cu doua camere, 54m², parchet in camere, gresie de granit in bucatarie si hol, termopane peste tot, deci nimic iesit din comun. Si ii bagasera un titlul de genul "locuinta de designer (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) renovata super". 780€ vroiau pe ea si nici nu-i intr-o zona centrala sau mai de Doamne-ajuta. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 09:07 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Lasa ca sefa mea parca le intrece pe toate, nu stiu daca mi se pare mie pentru ca sunt direct implicata. Zilele trecute vroia sa faca copy-paste la un fisier direct in mail, si se mira de ce nu i-l ataseaza (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si tot zilele trecute vroia sa scrie ceva intr-un folder, nu intr-un fisier si la fel, se mira ca nu poate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Gees!
|
|
|
|
Jul 2 2008, 09:12 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Nenorocitii astia vor sa isi castige existenta din chirii, ce sa te mai ostenesti muncind si sa iti bati capul cu sefi incompetenti! (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Mai Szi, chiar ca sefa ii intrece pe toti. Cum drcu a ajuns ea in pozitia aia? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Happy, felicitari!! (IMG:style_emoticons/default/clap3.gif) Cred ca esti foarte mandra de gradina voastra, si ai si de ce. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 2 2008, 09:14 PM |
|
|
|
| happyCat |
Jul 2 2008, 09:38 PM
|
|
Musafir |
Multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Mai este inca mult de munca la gradina, dar nu-i bai.
Kalua, 780 de euro pe luna? La 53 metri patrati? Enorm, s-au tacanit astia cu imobiliarele lor! Dar nici in Bucuresti nu e mai breaz, apartament la fundul pamantului, cu 4 camere, ce-i drept, 700 de euro pe luna!!! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 09:42 PM
|
|
|
Happy, ma faci sa rad..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) in Buc, gasesti si o garsoniera la 700 euro intr-o zona centrala.
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:54 AM |
|
|