![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 2 2008, 09:55 PM
|
|
Musafir |
Am intrat acu din nou in mail....nimic inca :| Acu e cam ora de maxima productivitate la ei, daca nu imi raspunde pana dimineata nimic ii clar ca exista doar 3 variante :
1. S-a gandit ca nu are rost sa isi bata capu cu o fetiscana neinsemnata dintr-o tara subdezvoltata unde vampirii alearga liber pe strazi (ca sunt sigura ca asta e parerea ei despre Romania, americanca get beget fiind (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) 2. A avut un soc pentru ca din cate stiu nimeni din firma nu a mai indraznit sa ii dea peste nas si o sa mai mediteze inca vreme indelungata la ce si cum o sa raspunda si peste vreo 3 luni de meditat o sa se lase pagubasa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) 3. Puturoasa si infumurata fiind din fire, nici macar nu s-a sinchisit sa deschida mailul de la mine si l-a sters direct (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (dar macar am pus la CC si pe Test Leads sa aiba aia de ce sa se distreze asa ca nu o fost o pierdere totala de timp (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
|
| scorpirescu |
Jul 2 2008, 09:57 PM
|
|
Musafir |
Angel: nu esti normala, fata (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
|
| kary_pink |
Jul 2 2008, 10:15 PM
|
|
Musafir |
Buna seara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am ras pe burta la discutiile voastre, auzi tu telefon care face pop corn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Si ce daca nu stiu ce experimente arata ca telefonul e nociv, asta stiam si eu mai ales pentru psihic........stresul.....dar mie nu-mi pasa, viata si asa este scurta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Angel bravo la tine ca esti fata desteapta si ai stiut sa atingi subtil si ironic (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Eu in urma cu cateva ore am fost criticata de catre un om care nici macar nu ma cunoaste foarte bine, am fost acuzata ca am un mare defect: acela de a fi prea lipicioasa cu cei din jur. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) Si chiar aveam pretentii de la omul asta pentru ca il consideram destept !Mare e gradina Domnului (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cred ca mi se trage de la prea multa miere de albine, of ar trebui sa ma spal cu burete de sarma sa inlatur lipiceala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am chef de o bere...este asa caldddddddddddddddd (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 10:21 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
"Promise not to bother you again except for really really important stuff" si am tot bagat la "so sorry to have wasted your precious time" plus niste explicatii de bun simt despre ce ar subtil? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...n-as zice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la noi daca scrie cineva asa un email e invitat la HR. Se cheama ca o cauti cu lumanarea. anyway e tare aiurea sa lucrezi cu lume pe alta frecventa (sint politicoasa doar) si nici limba nu-i aceeasi (a nu se interpreta mot-a-mot (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) happy felicitari.... highly commended ..or fi comandat-o vreunii dupa modelul vostru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 2 2008, 10:27 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 |
Angel, ai uitat de posibilitatea: iti scrie cartea de concediere. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) glumesc, evident! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
All in all, mie nu mi se pare atat de grav ce a facut Angel. Poate ca suntem nebune, dar mai mult ca probabil as fi procedat la fel.. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Kary (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cum a ajuns el la concluzia asta?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Poate sa fie gelos si vrea exclusivitate pe lipiciul tau? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by sweet_girl: Jul 2 2008, 10:28 PM |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 2 2008, 10:40 PM
|
|
Musafir |
Sweet habar nu am si nici nu ma intereseaza, deja cand oamenii imi pun etichete fara sa ma cunoasca foarte bine pentru mine este deajuns sa-mi doresc doar sa-i ignor pe viitor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
|
| angeldust |
Jul 2 2008, 10:41 PM
|
|
Musafir |
Mah, nebuna cum is, recunosc, adevarul e ca am un mare defect : I just can't take any bullshit! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) De regula sunt de o politete iesita din comun in emailuri, chiar am fost felicitata pentru skillurile mele de comunicare (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Dar cand stiu ca io ma zbat ca chioru si ma dau cu curu de pamant sa imi fac treaba bine (si o fac!) si vine matusha mare goanga si ma ia asa din scurt peste picior ca si cand eu as fi ultima proasta si viata mea ar depinde de salariul amarat pe care mi-l ofera ei.....atunci mi se suie sangele la cap si fac ca trenu (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Daca io stiu ca am dreptate pai mor cu ei de gat! Prea s-au obisnuit prost cu indienii care saracii chiar depind unii din ei de jobul asta sa isi intretina toata familia si aia va dati seama ca nu crancesc nimic. Cateodata mi-i mila de ei ca sesizez tot felul de abuzuri de care au parte, dar hey....I'm just watching my own ass, de restul chiar nu ma intereseaza f tare. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Asa ca matusha poa sa concedieze sau poa sa ma pupe in fund....egal. Io mi-am spus pasu', faca asa cum o duce-o capu'. |
|
|
|
Jul 2 2008, 10:55 PM
|
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 |
anjel you don't have to take BS insa esti o fata mult prea desteapta ca sa pierzi un loc de munca din cauza unor formulari care pot fi clar impotriva ta.
cateva cuvinte scoase din textul ala si e perfect. asa, sint clar batjocoritoare. Cred ca mai degraba ii poti spune ca jobul e bine facut si atitudinea ei poate fi incadrata la hartuire daca tu consideri ca are o atitudine nelalocul ei. insa zau i-as spune clar si fara dubii ce ma deranejaza fara subtilitati care oricat de reusite sint se pot intoarce impotriva ta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si la noi am impresia ca managerii sint croiti din ceva material defect, e atat de evidenta solutia de multe ori incat o astepti si ea vine ... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ... sub cu totul alta forma, cat se poate de idiotica si complicata. stresul din pacate ne cam impinge spre atitudini extreme, eu jur ca era s-o pocnesc pe sefa mea acum 3 saptamani in asa hal m-a enervat si asta in conditiile in care noi 2 sintem de altfel in relatii f bune. Am facut vreo 10 ture pana la buda, am chiulit si-o vineri si m-am calmat si-apoi i-am zis ce-am avut de zis. Job-ul nu vreau sa mi-l pierd insa nici presul nimanui nu-s ... ideea este ca trebuie gasite cuvinte care sa nu poate fi interpretate/intoarse impotriva ta |
|
|
|
| angeldust |
Jul 2 2008, 11:15 PM
|
|
Musafir |
LA noi nu prea merge asa....ca la noi e mai mult tiganeala si despotism. Daca ii spuneam exact ce ma deranjeaza gasea ea imediat suficiente motive sa imi dovedeasca (,) ca nu am dreptate si ca vezi doamne cum imi permit sa ma deranjeze ceva si sfarseam prin faptul ca trebuia sa imi cer tot eu scuze. La noi sunt numai sapaturi pe la spate, trebuie sa fii pervers din cale afara sa iti iasa cum vrei tu, I don't see other way. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Exemplu: Una din sefe ii trimite mail unui coleg de aici "Pls do this and that until today, end of day" El "Just wanted to inform you that I have unfinished tasks from the other days that are also due today, so I don't think I will be able to finish this one today" Sefa : "In my opinion it should not take longer than 2 hours to do this. I need this by the end of day" El: "Pls consider that.... (si aici ii descria motivele pentru care cu siguranta o sa dureze mult mai mult de 2 ore)" Sefa: (mail scurt, fara nici un fel de alt comentariu): "Please finish this today. Thanks" Nah...ca sa vedeti cum stau treburile si ca nu sunt deloc rezonabili. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Ca sa nu mai spun ca au tot felul de idei marete, cum ar fi : avem si noi un tip aici in RO care e sef pe 2 proiecte, dar normal...la randul sau are alti sefi peste el. Si sefa asta care e peste el i-a spus intr-o zi "Te rog sa ai grija ca testorii sa aiba in activitatea saptamanala cel putin 50 de ore de testare pe sapt fiecare" La care el timid (ca el nu e genul infigaret) : Pai cum sa fac asta? Cand ei lucreaza doar 8 ore pe zi? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) La care ea: "Pai tu le pui acolo in assignment task-uri pentru 50 de ore, ca daca cumva termina mai repede decat e prevazut treaba? Ce vrei sa faca? Sa stea degeaba?" Bullshit in conditiile in care am vazut acu direct de la sursa cum se fac estimarile de timp la noi. Primesc mailuri peste mailuri "Silvia, avem nevoie sa te uiti peste specuri si sa ne spui cat estimezi ca va dura sa testam feature-ul asta."!! Booonn...se pune Silvia proasta, calculeaza si rascalculeaza avand grija sa fie f obiectiva si trimit raspuns sa zicem "2 saptamani". Dupa care...ziua urmatoare vine mail "We need to finish testing for this in 3 days" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Si atunci sa nu te iei cu mainile de cap, noah! |
|
|
|
Jul 3 2008, 02:46 AM
|
|
|
(IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
nasol. insa nu-ti imagina ca aici e totul smooth. avem al naibii de mult de lucru, solutia? sa angajeze personal. insa ei fac economii si las' ca tragem de astia care sint. VP-ul ne-a trimis un email acum 2-3 zile in care spunea ca pana acum n-au mai anulat vacantele de vara si nici n-au de gand s-o faca insa trebuie sa ne mobilizam si sa depunem un efort sa reducem din intarziere. Asta in conditiile in care eu fac zilnic overtime + sambata am lucrat 5 ore. Si viata de familie unde mai e? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) am 3 saptamani de vacanta pe an! si-o s-o am si pe-a 4-a dupa 10 ani in acelasi loc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ras de plans solutia nu e sa fii supusa ceva gen robot insa poti fi machiavelica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (si chiar sa fii) dar lasandu-i pe ceilalti zambind si crezand ca te-au "lamurit". fii perversa dar cu manusi...sa nu lasi urme decat acolo unde trebuie. eu de multe ori zic ca sefa dar fac ca mine si desi o mai apuca cate-o criza de "who's the boss?" recunoaste ca felul meu de a lucra e eficient. in fine, ideea este sa nu-ti faci rau singura (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) fii rea dar cu manusi! ca un pistol cu surdina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 04:41 AM |
|
|