IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1991 1992 1993 1994 1995 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Jul 3 2008, 07:43 AM
Post #19921

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Deci povestea avea follow up si eu n-am mai urmarit! (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Shame on me!

Neata tuturor! Ati vazut perlele de la bac?
Go to the top of the page

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 3 2008, 08:08 AM
Post #19922

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Nu le-am vazut. Pune-le la bancuri (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Azi de dimineata aveam si eu un mail de la sefa mea cu ce face un telefon mobil. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Fanny
post Jul 3 2008, 08:15 AM
Post #19923

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nah, ne'o fi citit! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
angeldust
post Jul 3 2008, 08:16 AM
Post #19924

Musafir

Szi,,,sefa ta dupa ce ca e batuta in cap mai e si spammerita sa inteleg (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu raportez : no mail yet from matusha :|

+Quote Post
rozy
post Jul 3 2008, 08:29 AM
Post #19925

Musafir

neata.eu sunt depresiva.credeam ca am mai fost,dar atunci doar eram trista si mai mult plictisita.acum nu....cand sunt ok,cand ma apuca plansul.deh...framatari interioare profunde.tre sa-mi gasesc ceva de facut.crek ma apuc de citit carti in engleza...si poate de sala
o zi faina fetili (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
albinuza
post Jul 3 2008, 08:44 AM
Post #19926

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!! mare problema locurile astea de munca!
toti sefii isi vad interesul. unde vad ca merge, baga tare. daca ii pui un pic la punct, te lasa in legea ta.
rozel mamica! pai nu esti happy in love acum? iar?
de ce deprimata?
mi-ar place sa plec in seara asta in Romania. nu mai am chef de nimic cu gandul la avionul ala de pe 9 august!
have a lovely day girls!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 3 2008, 08:44 AM
Post #19927

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Hello!
Eu sunt albastra rau de tot! Familia asta numai familie nu e. Ma rog de maica-mea sa reuseasca sa se rupa de taica-meu si sa traiasca linistita, domne...
Si eu care ma gandeam ca si-au rezolvat problemele...se pare ca mai tare s-au acutizat... E nesimtire pe fata ce face el si nu stiu cat mai poate sa mai suporte o femeie...si nu stiu pentru ce (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif)
Ma scuzati pentru incoerenta, dar nu ma pot linisti de nicio culoare... imi vine sa ma duc pur si simplu pe luna (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 3 2008, 08:47 AM
Post #19928

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Phili, ce s-a intamplat? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Philia
post Jul 3 2008, 08:55 AM
Post #19929

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Uff.. sunt asa de multe ca nu stiu cum ar putea sa incep..
De vreun an juma au inceput certuri si discutii in casa, nimeni nu stia de ce. Apoi eu am descoperit ca era cu altele, am vorbit cu el. N-a inteles nimic, dupa o jumatate de an i-am spus si maica-mii. Discutii, si cu binele, si cu raul...el nimic...
Iar mai nou am aflat- abia acum, ca a inceput sa ascunda bani, a facut cerere la banca sa nu-i mai vina extrasul de cont acasa, tel-ul ii vine numa peste un milion juma, noapteaajunge la 1-2 acasa. Si nu mai suporta sa i se puna intrebari, unde a fost, ce face, etc.
Iar partea cea mai proasta e ca a inceput cu jigniri la adresa maica-mii si cu tot felul de faze gen: "pe tine te-a intrebat cineva ceva", "ce te bagi tu" etc.
Si, pe cuvant, ca maica-mea nu-i o femeie proasta.
Eu nu stiu cume mai bine, dar stressul asta si certurile au fost unele din motivele pentru care maica-mea s-a imbolnavit... sper sa aiba destula putere sa se desparta de el, ca asa nu se mai poate continua... si nu mai are niciun rost (IMG:style_emoticons/default/huh.gif)

Iar eu ma simt asa de prost...incerc sa ma tin tare cand o vad plangand, dar nu pot... iar de acum nu mai e nici al meu langa mine, sa am si eu cu cine discuta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Jul 3 2008, 09:09 AM
Post #19930

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Nici mie nu mi se pare asa grav mail-ul lui Angel. De ce s-o iei cu binisorul cand ea isi da aere, poti f. bine sa-i spui in fata, din mom. ce n-a trimis nici un mail poate s-o fii gandit ca a gresit si-a lasat-o moarta.
Si eu sunt cam necajita ca puiutul meu si-a spart capul, aseara ne-am dus la urgenta i-a pus o copca m-am speriat tare, acu' tre' sa mergem la pansat din 2 in 2 zile. I-a facut antitetanus si cand il facea zice nu-mi place mami.
Philia obisnuindu-se atatia ani e greu sa stea singura si probabil bun rau cum e il accepta. Nu merita asa-i sa stai cu un om care te face cu nervii, dar e decizia asta tre' s-o ia mama ta, poate o sa fie un context de imprejurari cand n-o sa mai suporte si il lasa.

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1991 1992 1993 1994 1995 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th November 2025 - 03:42 AM