![]() ![]() |
Jul 3 2008, 09:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Phili, iubita, imi pare rau (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper ca mama ta sa aiba putere sa ia decizia cea mai buna pentru linistea ei.
Master, cum si-a spart capul? (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:14 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Stiu ca-i doar decizia ei si d-aia zic ca ma rog sa aiba destula putere ca sa puna capat.
Tocmai d-aia l-a acceptat pana acus, ca tot a zis ca sunt 20 si ceva de ani, o fi o criza, o fi ceva...dar e din ce in ce mai rau. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
| kalua |
Jul 3 2008, 09:19 AM
|
|
Musafir |
Phili, tare imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Nu te baga totusi in treburile lor, dar tot zi-le cum te simti tu in toata situatia asta. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Neata! |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:25 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Neata,
Phil, tare rau imi pare pt mama ta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Sper sa fie suficient d eputernica si sa treaca peste aceste episod atat de trist. Si pe tine te incurajez sa fii puternica si sa o sustii pe mama ta (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Eu am mers la o ecografie la sani si mi-au gasit 2 chisturi, unul mic si unul marisor. Dar mi-a zis ca nu e nik periculos...Sper sa fie in regula (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Sa aveti o zi faina! |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:27 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Ufff, va multumesc mult fetelor!
Ma simt mai bine acum ca mi-am spus oful (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) dar tot nu-s linistita... Nimhe, bun daca nu e problema cu nodulii aia. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Schimband subiectul, eu ma intreb: Maat s-o fi suparat pe noi? |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:44 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Szi era cu taica-su la Voltaj -m-au apucat nervii si pe al meu sot ca au stat pana pe la 10 se intunecase deja, ca tot cu el se intampla evenimentele mie imi e mai frica sunt mai prudenta- s-a intalnit cu o fetita si au tot alergat pe acolo si s-a impiedicat de ceva, a cazut si s-a lovit la frunte cam la 1,5 cm de unde incepe parul cam de 1 cm e taietura si la cot, cand a auzit ca tre' sa mergem la spital zice mai tare ma doare cotul decat capul, numai sa nu ne ducem.
Daca ti-a zis ca nu-i grav Nimphe atunci nu-ti fa probleme chisturile se pot resorbi cu tratament. |
|
|
|
| kary_pink |
Jul 3 2008, 09:49 AM
|
|
Musafir |
Se cere o imbratisare de grup pentru ca vad nori asupra a multe ladies. (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
Optimism si incredere dragele mele (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:50 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Off, lasa, bine ca nu a fost ceva grav. Toti copii isi sparg capul la un moment dat.
Nimphe, nu ti-a dat un unguent? Ca am avut si eu problema asta si mi-au dat ceva, dar nu mai stiu cum se numea... Si mie mi-e dor de Maat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:54 AM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
Mai, nu mi-a dat nik nik (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Mi-a zis sa nu-mi fac griji, ca nu e tratament si gata.
Ideea e ca maine merg la ginecolog cu rezultatul si poate imi da ea tratament (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 09:54 AM
|
|
|
Ah, am primit si o veste buna!
De luni incep practica pe stiri la Radio Sud (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 03:17 AM |
|
|