![]() ![]() |
Jul 3 2008, 09:57 AM
|
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 |
neata. mi-e somnic (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 3 2008, 10:00 AM
|
|
Musafir |
Ce misto, Phili! Si e bine si ca ai si tu alte preocupari de luni, nu stai sa te gandesti tot timpul la situatia de acasa. Si pentru mama ta e bine, o vei lua cu povestiri de la radio...
Maat e ingropata in milioane de treburi (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) . Sa-i dorim sa le rezolve pe toate cat mai repede si mai bine ca sa poata avea iar timp de noi. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 10:07 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Asa m-am gandit si eu... oricum in vacanta asta era programata practica, dar a venit cu atat mai bine vestea, cu cat nu eram deloc in apele mele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Se pare ca de maine dimineata pana duminica trag o fuga la Valcea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Hmm... o fi legea compensatiei asta (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 10:17 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
|
|
|
|
| happyCat |
Jul 3 2008, 10:28 AM
|
|
Musafir |
Neata fetelor,
Philia, imi pare rau de situatia ta de acasa. Imi amintesc si eu cand stateam cu ai mei si auzeam tot felul de discutii si pasarele pe care le avea taica-meu in cap si imi doream si eu, la fel, mai bine sa se desparta decat sa continue asa. E mult mai bine si pentru copii, fie ei mici sau mari, ca parintii sa nu se certe tot timpul. Eu ieri am fost la dentist ca sa imi pun fatete ceramice pe dintii din fata. Acum le am pe cele provizorii care arata ok, iar buza de sus e un pic cam umflata, zici ca mi-a facut injectie cu Restylane sau ceva. I kinda like it (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 10:32 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Happy, cat te costa afacerea asta?
|
|
|
|
| lxn |
Jul 3 2008, 10:41 AM
|
|
Musafir |
Philia, imi pare rau ca ai probleme de genul asta, te inteleg intr-o oarecare masura pentru ca si ai mei au avut niste perioade pline de certuri si ma simteam pierduta si nu stiam ce sa mai fac sa le fie bine. Eu imi dorem binele lor fie impreuna, fie separat, numai sa nu-i mai vad asa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Incearca sa-i oferi tot ajutorul pe care esti capabila sa i-l dai si sa o incurajezi mult de tot, sa-i spui ca esti alaturi de ea orice ar fi , are nevoie sa auda asta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Ma bucur in schimb ca ai primit si cateva raze de soare printre norisori, sper sa-ti mearga super cu practica si sa dobandesti experienta care-ti trebuie pentru viitorul tau in jurnalism. Nimphe, sa ai grija de tine si sa fii linistita, daca ti-a spus ca nu's problematice, nu-i pericol (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Master, sanatate puiului tau. |
|
|
|
Jul 3 2008, 10:54 AM
|
|
|
M-au sunat aia cu jobul din Turceni. M-au chemat marti la interviu. Acum sunt in dilema (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Daca ma accepta, ar trebui sa incep la 1 august, dar eu vreau in Franta... Si daca accepta sa ma astepte, ar insemna ca in preaviz voi pleca in concediu. Si nu stiu daca ma vor lasa astia (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
LE: Dilema mea e si mai mare cand ma gandesc la fostii mei angajatori. Daca ma suna si aia intre timp? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Nu stiu ce sa faaac... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 11:10 AM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 |
Szi, banuiesc ca nici nu iti poti reprograma excursia, nu?
Fetelor, va multumesc din suflet... inseamna mult pentru mine ca imi sunteti alaturi (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 11:12 AM
|
|
|
Nu, nu pot.
Kalua, ai auzit de firma Dividag din Germania? Stii ceva despre ei? |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 02:28 AM |
|
|