IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

2207 Pages V  « < 1994 1995 1996 1997 1998 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge, Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Jul 3 2008, 11:21 AM
Post #19951

Musafir

Nu-i stiu, szi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
In mod normal la orice firma poti sa-ti iei concediu si in preaviz, oameni is si aia cu care ai de-a face. Eu pur si simplu le-as spune adevarul: ca n-ai mai avut concediu de-un an si ca pur si simplu ai nevoie de el.
Da un telefon la fosta firma si pune-o pe fosta sefa sa se intereseze cam cat mai dureaza pana se ia o decizie.
Go to the top of the page

+Quote Post
albinuza
post Jul 3 2008, 11:49 AM
Post #19952

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am o foame de ma doare! Sunt convinsa ca o sa te descuci Sz!
astia mai au pic si nu or sa mai ia nimic din afara! or sa faca tot aici, pe spatele angajatilor evident! ca noi ne chinuim sa le facem. ei doar spun... pe astea nu le mai comandam. vedeti cum faceti sa iasa aici! si noi ca niste catei fideli ce suntem, facem pe draq in patru sa iasa treaba! si ei se comporta ca si cum ar fi normal. nici macar un bravo nu zic! mari magari domnule!

+Quote Post
Roxana_
post Jul 3 2008, 12:00 PM
Post #19953

Musafir

Of dragele mele, chiar ca ne trebuie o imbratisare de grup la toate. Imi pocneste capul de nervi si mi-e greata intr-una, pe motive de francezi si raportari idioate.

Philia, imi pare tare rau. Fii alaturi de mamicuta ta si pur si simplu respecta-i alegerile. N-ai ce sa-i reprosezi. Unii oameni nu pot sa se rupa si n-au suficient curaj.
MoN, sanatate fetitei. E normal sa fii speriata, dar sunt sigura ca-i trece pan' s-o marita. E copil, alearga, e logic sa mai pateasca si boacana din astea.
Angelu' mama, am dat si eu un mail acum la francezi si m-am racorit spunandu-le ca noi 'o sa dormim aici incercand sa respectam deadline-ul'. Simt c-am obosit....

Szi, chiar ma gandeam la tine si la postul ala de la angajatorul din Bucuresti...presupune totusi cam multa tracasare, chit ca vei castiga mai mult. Acum depinde si ce vrei tu, dar un job mai linistit cum pare cel de la Turceni mi se pare mai atractiv, din punctul meu de vedere.

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 3 2008, 12:13 PM
Post #19954

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Nu stiu ce sa zic in acest moment, dar probabil ca dupa ce vad despre ce e vorba cu Turceni-ul o sa fie mai clare lucrurile. E vorba si despre naveta, trebuie sa vad daca imi asigura transport sau trebuie sa ma descurc singura.

Interviul e marti la un Hotel-restaurant aproape de Craiova. Astia de la firma de recrutare nu mi-au dat persoana de contact, le-am dat reply sa imi dea, ca doar nu o sa intru acolo si o sa incep sa ghicesc care o fi angajatorul.

LE: mi-au dat persoana de contact: Jürgen Maschauer si un mobil cu prefix de Germania (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2008, 12:53 PM
Post #19955

Musafir

Ii dam un telefon sa-l intrebam de sanatate? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Atii sa-i pronunti frumos numele? Maşauă, cam asa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 3 2008, 12:54 PM
Post #19956

V.I.P.

Da, am facut niscaiva cursuri la Goethe, dar sunt incepatoare rau (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Sper sa fie oameni seriosi.

+Quote Post
Fanny
post Jul 3 2008, 12:55 PM
Post #19957

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Dywidag Romania SRL
Directori: Jürgen Maschauer, Peter Quint,
Calea 13 Septembrie nr. 90050726 Bucureşti
Tel.: 0040 21 4034540; Fax: 0040 21 4035441
Juergen.Maschauer@dywidag.com; nikolaus.baereus@dywidag.com;peter.quint@dywidag.comwww.dywidag.com
Constructii civile
--------------------------------------------------------------------------------

Deci iti vine la intalnire seful al mai mare? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Jul 3 2008, 01:05 PM
Post #19958

V.I.P.

Moaaaaaaaaaa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Acum m-am speriat!

+Quote Post
Fanny
post Jul 3 2008, 01:10 PM
Post #19959

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Stai linistita. Ma indoiesc ca va aparea chiar seful cel mai mare la discutiile cu potentialii angajati, dar cine stie? Daca ai sanse sa te placa insusi THE BOSS, atunci te-ai scos!

+Quote Post
kalua
post Jul 3 2008, 01:11 PM
Post #19960

Musafir

Fii tu serioasa!
Pe mine oricum ma distreaza teribil cand aud de interviuri prin hoteluri si restaurante, mie mi se pare ceva odios foc pentru ca asa ceva nu se face aici. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

L-am cautat si eu pe google si pot sa spun ca mai exista unul cu acelasi nume care-i fotbalist la un club din Waldsassen. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

2207 Pages V  « < 1994 1995 1996 1997 1998 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th January 2026 - 01:57 AM