![]() ![]() |
Jul 3 2008, 01:21 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Eu am mai avut un interviu intr-un hotel la Bucuresti, pentru Zara, inainte sa se deschida. Se intampla atunci cand nu exista birouri inca in orasul respectiv. Si probabil tipul e cazat la hotelul asta, daca m-a chemat acolo.
|
|
|
|
| kalua |
Jul 3 2008, 01:34 PM
|
|
Musafir |
Pai eu am auzit mai des aici, pe forum, de interviuri dintr-astea, deci imi inchipui ca-i ceva normal in tara.
La sfarsitul lunii dam o fuga la Berlin sa ne tragem cu Rosinenbomber-ul. Mr. kalua a incepit sa-si faca ganduri, nu cumva sa se defecteze bunatate de avion vechi pana atunci. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 01:35 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Adevarul este ca suna destul de dubios (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Te duce cu gandul la altele!
Kalua (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu nu m-as urca in asa ceva nici moarta. Mi-ar fi o frica teribila. Si asa am eu fobie de inaltime. |
|
|
|
Jul 3 2008, 02:01 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 |
Si mie imi pare aiurea la hotel sa te duci la interviu dar or avea o camera rezervata pt. asa ceva. Si nus daca e chiar bine sa te placa prea tare boss-ul ca poate iesii ceva care nu-ti doresti.
Multam lxn. Poate o fii de la hormoni care se regleaza ei Nimphe, more pleasure activity poate da vreun rezultat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Din afara privesti detasat, cand esti implicat in problema e mai nasol, maine dimineata ne ducem la schimbat pansamentul. Da' chiar ma gandeam ce bine ca n-a patit pana acum nimic de genul contact cu spitalul si uite ca s-a intamplat. Si eu mi-am spart capul cand eram copil si am avut o gaura in frunte si imi aduc aminte si acum cum urlam si nu vroiam la doctor. Eu tot mude sunt si n-am chef de nimic, anw o sa-mi treaca. This post has been edited by Master of Norules: Jul 3 2008, 02:21 PM |
|
|
|
Jul 3 2008, 02:14 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Hai ca m-am apucat sa-i verific pe angajatorii lui Szi. Prin urmare, oamenii sunt destul de puternici in businesul contructiilor pe plan international.
In Romania Dywidag are urmatoarele proiecte realizate: Turceni Thermal Power Plant Pollution Abatement Project (Romania) si Two Klinker Silos S.C. Holcim Romania SA. Si-a incercat norocul si pentru constructia Pasajului Basarab din Capitala, dar a pierdut licitatia. |
|
|
|
Jul 3 2008, 02:27 PM
|
|
|
Fanny, multumesc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ma gandeam acum, eu trebuie sa ii intreb neaparat daca este un birou permanent sau doar sezonier la Turceni. Ca nu vreau un job care sa dureze numai cat construiesc ei prin zona aia. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 02:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 |
MoN, multam de sugestie, da...nu duc lipsa (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Doftoreasa a zis ca nu se stie cauza, ca aia asa raman acolo. Sa vedem la urmatoarea ecografie ce va fi (peste 1 an adica) (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
|
Jul 3 2008, 02:30 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 |
Master, daca i-a facut o radiografie si e totul bine, nu trebuie sa iti faci griji. Eu am avut de doua ori capul spart, dintre care una a fost urata rau. Mai tarziu vor fi doar semne de buna purtare.
Nimphe, vezi ce iti spune ginecologul, s-ar putea sa fie doar ceva hormonal si atunci nu-i problematic. Phili, te inteleg perfect, dar incearca sa nu te implici prea mult in problemele parintilor tai; iti vor face din ce in ce mai mult rau. Lasa-i pe ei sa si le rezolve asa cum cred de cuviinta. Eu ma duc la cumparaturi...pe caldura asta... |
|
|
|
| happyCat |
Jul 3 2008, 02:35 PM
|
|
Musafir |
Szi, dintii mei ma costa enorm de mult, nici nu vreau sa ma gandesc, cam de 5 ori mai mult decat in Ro. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
N-am ce sa fac, a trebuit facuta operatiunea asta pentru sanatatea dintilor, in primul rand, pentru ca erau foarte slabiti si apoi din motive estetice. A iesit soarele si la noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) am fost mai devreme cu masina, m-am copt in ea. A, sa va zic, avem in gradina niste broscute asa de mici, cat unghia de la degetul mare. Sunt foarte dragute, sunt in apa, nu stiu daca reusesc sa le fac o pozica pentru ca sunt sperioase rau. |
|
|
|
| Roxana_ |
Jul 3 2008, 03:50 PM
|
|
Musafir |
Felicitari pentru premiul obtinut de gradina ta Happycat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) , c-am uitat sa-ti zic mai devreme.
Szi, postul de la Turceni sunt sigura ca-i sezonier, pentru ca asa e in constructii (adica cat dureaza contractul). Si noi avem angajati la Bz, Baia Mare pe perioade limitate de timp. Lumea se sperie cand aude 2 ani sau 3 ani, dar sunt persoane care-si schimba mai des serviciul. La noi s-a intamplat sa mai selectam din oameni si sa-i pastram pentru sediu, daca suntem multumiti de ei. Deci totul e relativ...n-ai de unde sa stii ce se va intampla peste 2 ani.. |
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 12th November 2025 - 01:13 AM |
|
|