![]() ![]() |
| angeldust |
Jul 3 2008, 06:04 PM
|
|
Musafir |
lol...I'm famous (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
MPS ...te rog eu, inteleg ca ai lipsit ceva vreme, dar ai si uitat regulamentul? Ce sa intelegem noi de exemplu din sirul ala indian de emoticoane? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 06:11 PM
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
'neatza (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
azi a fost prima zi la noul job, mi-a cam placut colectivul de acolo, am apucat sa arunc o privire si pe materiale sa ma familiarizez cu jobul si nu mi se pare extraordinar de greu. sunt happy ca am facut alegerea asta, sper sa nu am motive sa imi schimb parerea mai tarziu (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) vad ca acum a intrat Szi in dileme existentiale (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 06:15 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 3-July 08 Member No.: 4,174 |
|
|
|
|
Jul 3 2008, 06:15 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Foarte fain, Chinte. Ma bucur pentru tine.
In privinta lui mps inteleg ca fiica sa a trecut cu bine hopul bacului. Azi a fost ultima proba parca. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Felicitari si sper la note cat mai mari! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 07:45 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Chinte, ma bucur ca ti-a mers bine in prima zi.
Cat despre Ford, inca nu au inceput sa recruteze. Cel putin nu oficial (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Toti craiovenii sunt cu ochii in patru ca sa se angazeje la ei. |
|
|
|
Jul 3 2008, 07:48 PM
|
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 |
Nu poti sa afli cine e HR la ei? Poate legi prietenii noi. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
|
| kalua |
Jul 3 2008, 08:14 PM
|
|
Musafir |
tananaaaa, Mr. kalua a lucrat cu Dywidag cand era la o firma care a cumparat o ditamai pipe line. Dar asta era acum vreo 15 ani, a zis ca erau oameni seriosi, ditamai firma, nu au fost probleme cu ei. Maine o intreb pe-o prietena de-a mea, barbat'su-i constructor de cand se stie.
Am fost la un shopping-fulger si am ajuns la concluzia ca trebuie sa ma mai duc o data, din motive de incaltaminte, da-mi trebuie timp mai mult la dispozitie. |
|
|
|
Jul 3 2008, 08:17 PM
|
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 |
Nu prea vad cum as putea afla... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Pana una alta, te invit la o farfurie de paste (IMG:http://i45.photobucket.com/albums/f73/Szimcsi/Bild.jpg) Suna bine, Kalua! Cine stie, poate am noroc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
|
| rozy |
Jul 3 2008, 08:19 PM
|
|
Musafir |
eu imi bucur picioarele cu un hidromoasaj.dupa care crek ma bag in pat si mai citesc cate ceva.
shoppingul meu de azi nu a fost incununat cu succes decat pt friendu meu.i-am dat bani de o camasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
|
Jul 3 2008, 08:21 PM
|
|
|
Kalua, nici tu nu-ti gasesti incaltaminte pe plac? Mie nu-mi mai place nimic in ultima vreme (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
|
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 20th January 2026 - 04:03 AM |
|
|